Λεωνίδας Κακούρης για Λιγνάδη: "Ένα κτήνος που του άρεσε να σφίγγει στην αγκαλιά του τρυφερές ραχοκοκκαλιές νεαρών παιδιών"

Λεωνίδας Κακούρης για Λιγνάδη: Ένα κτήνος που του άρεσε να σφίγγει στην αγκαλιά του τρυφερές ραχοκοκκαλιές νεαρών παιδιών

Καταπέλτης εναντίον του Δημήτρη Λιγνάδη εμφανίστηκε ο Λεωνίδας Κακούρης, με αφορμή τη σύλληψη του γνωστού πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου αλλά και τις καταγγελίες εις βάρος του.

Ο τηλεοπτικός Δούκας Σεβαστός των "Άγριων Μελισσών", "έσπασε τη σιωπή" του και με ένα οργισμένο μήνυμα στα social media, πήρε θέση για το ζήτημα των ημερών.    Με τις "ευλογίες" πολλών, για πάνω από 30 χρόνια, το "ανίερο" τέρας, "μαγάρισε" την Ποίηση και το Θέατρο για να κάνει ψωνιστήρι και το ψώνιο του. Έσταξε μέσα σε εκατοντάδες ψυχές το φαρμάκι του" σημείωσε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κακούρης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook εκφράζοντας έτσι την οργή του στους διαδικτυακούς του φίλους. "Ένα κτήνος που του άρεσε να σφίγγει στην αγκαλιά του τρυφερές ραχοκοκκαλιές νεαρών παιδιών μέχρι να ραγίσουν και ύστερα να σπάσει όποια ήθελε. Γιατί; Γιατί μπορούσε! Ο Χρίστος πάλεψε… Με το σώμα αλλά κυρίως με τον πιο ύπουλο εχθρό. Το μολυσμένο μυαλό ενός αδίστακτου σαδιστή…. Και το νίκησε.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Casper