Οι αποκαλύψεις της Δήμητρας Παπαδήμα σοκάρουν: «Μεγάλη ηθοποιός μου ζήτησε να κάνουμε τρίο με σκηνοθέτη»

Οι αποκαλύψεις της Δήμητρας Παπαδήμα σοκάρουν: «Μεγάλη ηθοποιός μου ζήτησε να κάνουμε τρίο με σκηνοθέτη»

 

Αυτήν την φορά η Δήμητρα Παπαδήμα αποκάλυψε πως έναν συνάδελφο της της είχε προτείνει να συνευρεθούν ερωτικά μαζί με έναν ακόμη σκηνοθέτη πριν 15 χρόνια, με την ίδια αμέσως μετά να δηλώνει πως επιθυμεί να καταθέσει ονόματα και γεγονότα στον εισαγγελέα εάν και εφόσον της ζητηθεί.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ηθοποιός και μεγάλη γυναίκα τώρα. Μου ζητήθηκε να κάνω τρίο με σκηνοθέτη τηλεοπτικό. Ένα ανθρωπάκι κι αυτός, είχε βρει ένα σπίτι λίγο πιο κάτω από το δικό μου και παρακαλώ αν ο εισαγγελέας το ακούσει να με καλέσει να καταθέσω. Αυτός ήθελε εμένα και της είπε, “αν την καταφέρεις θα σε κρατήσω στη δουλειά”. Για να την ξυπνήσω της είπα, “είναι δυνατόν αυτός ο σκηνοθετάκος να κρατά στο χέρι του τη δουλειά σου;”


Πόσο αναστατώθηκα εγώ όταν γυρνώντας από γύρισμα και πηγαίνοντας σε παράσταση του παιδιού μου στο σχολείο κρατώντας το τηλέφωνο και να έχω τον Γιάννη από δίπλα να αναρωτιέται τι μου λέει. Εγώ τι βιασμό υπέστην εκείνη τη στιγμή; Αν ο εισαγγελέας θέλει να με καλέσει για να πάω να του πω ονόματα και περιστατικά είμαι πρόθυμη να πάω και να καταθέσω και να με προφυλάξει γιατί έχω ακούσει και τη φράση, “μη μιλήσεις γιατί θα σε βρουν στο χώμα” κατέληξε η ηθοποιός.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Casper