Νατάσα Θεοδωρίδου: " είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που κάθομαι. Εδώ και 34 χρόνια δουλεύω non stop. Από δική μου επιλογή " !

Νατάσα Θεοδωρίδου:  είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που κάθομαι. Εδώ και 34 χρόνια δουλεύω non stop. Από δική μου επιλογή  !

 «Σε έχει ομορφύνει η επιτυχία, ο έρωτας ή όλα αυτά μαζί;», την πειράζω.

- «Ωχ, κατευθείαν στα δύσκολα θα μπούμε...» λέει. Για όσους έχουν απορία, ναι, η Νατάσα από κοντά είναι το ίδιο και περισσότερο όμορφη σε σχέση με την τηλεοπτική της εικόνα. Το δέρμα της είναι άψογο και λείο σαν έφηβης, τα μάτια της λαμπερά και φωτεινά, τα μαλλιά της καλοχτενισμένα και στιλπνά. Είναι ντυμένη κάζουαλ, με Ugg μπότες και φόρμα, σχεδόν αμακιγιάριστη και σπιντάτη. Δεν θέλει να πιει τίποτα -«άντε, ας πιω ένα τσάι».

Ποτέ δεν έπινε, ούτε κάπνιζε, τίποτα. Κανένα κρυφό πάθος, «καμία κρυφή ατζέντα», όπως λέει. Είχαμε να βρεθούμε από το 1997, τότε που πρωτοεμφανίστηκε στις θρυλικές «Χάντρες» με τον Αντώνη Ρέμο, τον Λάμπη Λιβιεράτο και τον Τριαντάφυλλο και έγινε το μεγάλο μπαμ.

Πρωτοεμφανιζόμενη εκείνη στην Αθήνα, πρωτάρα κι εγώ στα έντυπα, με έστειλαν από το περιοδικό να της πάρω συνέντευξη. Είχαμε δώσει ραντεβού στο στούντιο που τη φωτογραφίζαμε, ήταν η χαρά της ζωής από τότε. Από μωρό μάλλον ήταν κι έτσι είναι ακόμα. Θυμάμαι ακόμα εκείνη την ατάκα που μας είχε πει όταν προσπαθούσαμε να την πείσουμε να είναι πιο θηλυκή στις πόζες της ή μάλλον πιο αποκαλυπτική, λέγοντάς της «δείξε λίγο πόδι, ρε Νατάσα, να χαρεί και ο κόσμος που θα σε δει»: «Εδώ δεν έχω βγάλει δίσκο, θα βγάλω πόδι;». Της το θυμίζω και γελάει δυνατά. «Ε, δίκιο είχα, όλα με τη σειρά τους».

«Καταρχάς είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που κάθομαι. Εδώ και 34 χρόνια δουλεύω non stop. Από δική μου επιλογή. Στην αρχή, λοιπόν, της καραντίνας, αυτό για μένα ήταν το πρώτο σοκ. Το να μη δουλεύω. Μετά το είδα αλλιώς. Οτι δεν χωράνε εδώ ούτε νεύρα, ούτε άγχη, ούτε ακραίες συμπεριφορές.

 

«Κοίτα, ήταν έκπληξη για σας, εγώ όμως γνώριζα ότι ο κ. Μαρινάκης γράφει στίχους. Δεν μου ήταν άγνωστο, σε κάποιες συζητήσεις μας μάλιστα είχε πει γι' αυτή του την πλευρά, ότι έγραφε δηλαδή στίχους και ποιήματα»

Δεν είμαι άλλωστε και τέτοιος άνθρωπος, οπότε αφού συνειδητοποίησα ότι πρόκειται για κάτι που δεν έχει χρονική διάρκεια, δεν σου έλεγε κάποιος ότι θα τραβήξει από τότε μέχρι τότε, χαλάρωσα και είπα να απολαύσω ό,τι φέρει. Και απόλαυσα μια απλή καθημερινότητα... Βέβαια, ευτυχώς, το καλοκαίρι πρόλαβα να κάνω 16 συναυλίες, ένα τουρ ωραίο, ήταν μια ανάσα για μένα. Από την άλλη, δεν είμαι άνθρωπος που βγαίνει από το σπίτι συχνά, οπότε δεν με ζόρισε ιδιαίτερα το κλείσιμο. Εντάξει, έβγαινα ας πούμε για φαγητό ή πήγαινα σινεμά. Και κάποιες φορές για να διασκεδάσω, πήγαινα να δω συναδέλφους στα μπουζούκια. Ετσι διασκεδάζω. Αλλά αυτό που απολαμβάνω είναι να πηγαίνω βόλτες με το αυτοκίνητο, Και να ακούω μουσική για ώρες. Παλιά κλασικά λαϊκά. Μαρινέλλα, Καζαντζίδη, Δονυσίου, Αλεξίου, Μπιθικώτση». Της λέω, όμως, ότι έγινε κατά κάποιο τρόπο «η φωνή της καραντίνας».

 

Πηγή protothema.gr


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Casper