Δώρα Χρυσικού: " Εγώ δεν μπόρεσα να ψελλίσω ποτέ τίποτα, ακόμα και όταν η ίδια υπέστην το bullying από τον Γιώργο Κιμούλη " !

Δώρα Χρυσικού:  Εγώ δεν μπόρεσα να ψελλίσω ποτέ τίποτα, ακόμα και όταν η ίδια υπέστην το bullying από τον Γιώργο Κιμούλη   !

Τη δική της «κατάθεση»  για τα όσα συνέβησαν στη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη και τη Ζέτα Δούκα έδωσε η Δώρα Χρυσικού στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

Η ηθοποιός υπογράμμισε πως ο συνάδελφός της ήταν ένας άνθρωπος που φοβόταν πολύ λόγω των αντιδράσεών του. Αν και δέχτηκε και η ίδια λεκτική βία από εκείνον στη θεατρική παράσταση που συνεργάστηκαν η Δώρα Χρυσικού ομολογεί ότι το μεγαλύτερο μέρος της ανάρμοστης συμπεριφοράς του το υπέστη η Ζέτα Δούκα.


«Εγώ τον Γιώργο Κιμούλη τον έτρεμα. Είχε μία επιβολή πάνω μας για όλους αυτούς τους λόγους… Εμένα ήταν το όνειρο της ζωής μου να παίξω με τον Γιώργο. Θεωρούσα πολύ μεγάλη τιμή το ότι ήμουν σε αυτόν τον θίασο, ότι θα είχα έναν ρόλο δίπλα του, ότι θα μπορούσα να μαθητεύσω στο πλευρό του». «Εγώ δεν μπόρεσα να ψελλίσω ποτέ τίποτα, ακόμα και όταν η ίδια υπέστην το bullying. Αν δεν ήταν η Ζέτα Δούκα να απορροφήσει πολλά από τα σκάγια και την οργή του, πιστεύω ότι εγώ θα ήμουν σε πολύ πιο δεινή θέση από αυτή που ήμουν. Κι εγώ πήγαινα κλαμένη στο θέατρο κι εγώ γύρναγα κλαμένη από το θέατρο κι εγώ είχα ένα τεράστιο “γιατί”» είπε χαρακτηριστικά.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Casper