Στην Αθήνα ο δεύτερος ηθοποιός που " φωτογραφίζεται " ότι έχει δεχτεί μήνυση για σεξουαλική κακοποίηση .

Στην Αθήνα ο δεύτερος ηθοποιός που  φωτογραφίζεται  ότι έχει δεχτεί μήνυση για σεξουαλική κακοποίηση .

Με ταχύτατους ρυθμούς κινούνται οι δικαστικές και οι αστυνομικές αρχές μετά τη μήνυση που κατέθεσε 38χρονος για σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη πριν από μια δεκαπενταετία από πασίγνωστο ηθοποιό – σκηνοθέτη.

Με γνώμονα ότι στενεύουν τα χρονικά περιθώρια για να ασκηθούν διώξεις, σε περίπτωση που ισχύουν τα καταγγελλόμενα του μηνυτή, καθώς τον ερχόμενο Μάιο τα αδικήματα βαίνουν προς παραγραφή ο εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση αλλά και οι αξιωματικοί της Ασφάλειας που ανέλαβαν την προανάκριση έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να τελειώσουν όσο το δυνατόν συντομότερα τις διαδικασίες.

Ο ηθοποιός – σκηνοθέτης που διατηρεί φιλικές σχέσεις και έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Δημήτρη Λιγνάδη, μηνύθηκε για σεξουαλική κακοποίηση από τον Δημήτρη Άνθη η οποία έλαβε χώρα το 2006, στο σπίτι του 22χρονου τότε ανερχόμενου καλλιτέχνη.

Χθες το πρωί οι φήμες από τον καλλιτεχνικό κι όχι μόνο χώρο ήθελαν τον ηθοποιό εκτός Ελλάδας, με κάποιες από αυτές να αναφέρουν ότι είναι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού. Ο δικηγόρος του, διαψεύδει κατηγορηματικά τα παραπάνω σενάρια. “ Δεν βρίσκεται στην Κύπρο. Είναι στην Αθήνα και μάλιστα σήμερα το πρωί είχε έρθει στο γραφείο μου προκειμένου να μιλήσουμε για την υπόθεση”, είπε ο Μανώλης Ροδουσάκης στο newsit.gr.

Όπως ανέφερε σε συνέντευξη του σε τηλεοπτικό σταθμό ο Δημήτρης Άνθης, όλα συνέβησαν όταν ήταν 23 ετών. Ο Δημήτρης Άνθης και ο γνωστός σήμερα ηθοποιός βρίσκονταν σε ένα μαγαζί και έφυγαν από εκεί για να πάνε ως δύο φίλοι στο σπίτι του ηθοποιού.

“Με το που έκλεισε η πόρτα μεταμορφώθηκε σε ένα τελείως διαφορετικό άνθρωπο από αυτόν που γνώριζα μέχρι τότε. Σάστισα. Τρόμαξα. Νόμιζα ότι ίσως κάνει πλάκα και απλά θυμάμαι ότι βρέθηκα ακινητοποιημένος και κακοποιημένος. Με κακοποίησε σεξουαλικά. Βρήκα κοινά σημεία με την ιστορία του 19χρονου. Προσπάθησα να αντισταθώ όσο μπορούσα γιατί τότε ήμουνα και πιο μικροκαμωμένος και μυϊκά, αλλά δεν τα κατάφερα. Καταρχάς είχα τρομάξει είχα παγώσει οπότε δεν έβρισκα δυνάμεις στο να μπορέσω να κάνω κάτι. Στάθηκα τυχερός γιατί χτύπησε το τηλέφωνό του και έτσι σηκώθηκε από το κρεβάτι για να απαντήσει”, είπε στη συνέντευξη του ο Δημήτρης Άνθης.

Και πρόσθεσε: “Και γλίτωσα από τα χειρότερα. Γιατί στο τηλέφωνο αυτό που κατάλαβα είναι ότι θα συνέβαιναν κι άλλα χειρότερα αν έμενα εκεί. Γιατί άκουσα τι του είπε στο τηλέφωνο. Είναι όλα καταγεγραμμένα στη μήνυση που έχω κάνει με το δικηγόρο μου και δεν θέλω να πως κάτι και να προλάβει να γλιτώσει. Ήταν η πρώτη μου επαφή σεξουαλικά με άνθρωπο. Έκτοτε προσπάθησα για κάποιο διάστημα να το θάψω μέσα μου να το ξεπεράσω να ξαναρχίσω από την αρχή, αλλά ήταν πολύ δύσκολο, πάρα πολύ δύσκολο, γιατί φοβόμουνα φοβόμουνα και είναι και ο λόγος που είμαι 38 χρόνων και ούτε οικογένεια έχω κάνει ούτε παιδιά έχω κάνει. Γιατί δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω όλο αυτό ακόμα”.

Πηγή Newsit.gr


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Casper