Ηλιάνα Παπαγεωργίου: "Δεν είναι δυνατόν να βιάζεις την ψυχή ενός παιδιού και να μπορείς να πληρώσεις για να πας κανονικά στο σπίτι σου" !

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Δεν είναι δυνατόν να βιάζεις την ψυχή ενός παιδιού και να μπορείς να πληρώσεις για να πας κανονικά στο σπίτι σου !

Η  παρουσιάστρια και μοντέλο ανέφερε μέσα από την εκπομπή της  πως προσωπικά η ίδια είναι αντίθετη με την παραγραφή των εγκλημάτων αυτών αλλά και με τη διάρκεια της ποινής, λέγοντας πως "όταν υπάρχει ένας βιασμός ή οτιδήποτε, στην ψυχή σου δεν παραγράφεται ποτέ. Υπάρχει μια πολύ ωραία συζήτηση που μπορούμε να ανοίξουμε με την κυβέρνηση και να αλλάξουν τα χρόνια που παραγράφεται κάτι ή η διάρκεια της ποινής. Διάβαζα χθες ότι η ποινή για βιασμό είναι ένας χρόνος και είναι εξαγοράσιμος. Νομίζω αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει. Δεν είναι δυνατόν να βιάζεις την ψυχή ενός παιδιού και να μπορείς να πληρώσεις για να πας κανονικά στο σπίτι σου και δεν ξέρει κανείς ποτέ τι θα κάνεις μετά. Και μιλάω γενικά. Δεν μιλάω για τη συγκεκριμένη περίπτωση. Είναι μια ωραία συζήτηση την οποία μπορούμε να την ανοίξουμε και πολύ γρήγορα μπορούν να αλλάξουν πολλά πράγματα, αν ενωθούμε".


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Casper