Πόλεμος εντυπώσεων . Παναγιωτάκης κατά Δώρας Χρυσικού: "Δεν θα με βγάλετε εμένα ψεύτη" !

Πόλεμος εντυπώσεων . Παναγιωτάκης κατά Δώρας Χρυσικού: Δεν θα με βγάλετε εμένα ψεύτη !

Ο Δημήτρης Λιγνάδης ισχυρίζεται ότι τον Αύγουστο του 2015, όταν κατηγορείται για βιασμό νεαρού στην Επίδαυρο, ήταν διακοπές στην Ιθάκη και έμενε στο σπίτι του Διονύση Παναγιωτάκη και της Ελένης Κούρκουλα. Όπως η Δώρα Χρυσικού σε ανάρτησή της ανέφερε ότι έχει στη διάθεσή της στοιχεία ότι αυτό δεν είναι αληθές.

Η δήλωσή της αυτή εξόργισε τον Διονύση Παναγιωτάκη, ο οποίος σε δήλωση που ανέβασε στο Facebook την καλεί να καταθέσει τα στοιχεία που λέει πως διαθέτει.  «Καλώ την κα Χρυσικού να καταθέσει τα στοιχεία αυτά στις αρμόδιες αρχές, άμεσα, καθώς η παραπάνω δήλωσή της είναι πιθανόν να αναιρεί την δική μου νόμιμη κατάθεση στην 19η ανακρίτρια και να με εμφανίζει ως ψευδόμενο μάρτυρα.
Επειδή εγώ κλήθηκα νομίμως, στο πλαίσιο μίας ανακριτικής διαδικασίας να καταθέσω ό,τι γνωρίζω, προσήλθα άμεσα με πλήρη συνείδηση της σοβαρότητας της κατάθεσής μου αυτής. Ως εκ τούτου, δεν είναι δυνατόν να επιτρέψω να κυκλοφορούν θολές και έμμεσες, αλλά σαφείς  κατηγορίες, ότι πιθανόν εγώ δεν είπα την αλήθεια», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Διονύσης Παναγιωτάκης.

Και καταλήγει: «Καλώ την κυρία Χρυσικού να πράξει το ίδιο και να ακολουθήσει τη νόμιμη οδό, ώστε να μην αφήνονται υπόνοιες εις βάρος οποιουδήποτε που με προσωπικό κόστος κάνει το καθήκον του όπως ορίζει ο νόμος, επιφυλασσόμενος παντός νομίμου δικαιώματός μου».

Όλη η ανάρτηση 

Η κυρία Δώρα Χρυσικού, από χθες δηλώνει σε διαδίκτυο και ΜΜΕ ότι «έχει στοιχεία» πως τον Αύγουστο του 2015 ο κ. Δημήτρης Λιγνάδης δεν ήταν στην Ιθάκη. Τα στοιχεία αυτά δηλώνει ότι προτίθεται να τα καταθέσει στις αρμόδιες αρχές εάν και εφόσον χρειαστεί.

Καλώ την κα Χρυσικού να καταθέσει τα στοιχεία αυτά στις αρμόδιες αρχές, άμεσα, καθώς η παραπάνω δήλωσή της είναι πιθανόν να αναιρεί την δική μου νόμιμη κατάθεση στην 19η ανακρίτρια και να με εμφανίζει ως ψευδόμενο μάρτυρα.

Επειδή εγώ κλήθηκα νομίμως, στο πλαίσιο μίας ανακριτικής διαδικασίας να καταθέσω ό,τι γνωρίζω, προσήλθα άμεσα με πλήρη συνείδηση της σοβαρότητας της κατάθεσής μου αυτής. Ως εκ τούτου, δεν είναι δυνατόν να επιτρέψω να κυκλοφορούν θολές και έμμεσες, αλλά σαφείς  κατηγορίες, ότι πιθανόν εγώ δεν είπα την αλήθεια.

Εγώ είπα την αλήθεια ενώπιον των αρμοδίων οργάνων, κληθείς προς τούτο και όχι αναλαμβάνοντας οποιαδήποτε πρωτοβουλία στο διαδίκτυο, χωρίς συνέπειες και χωρίς κόστος.

Καλώ την κυρία Χρυσικού να πράξει το ίδιο και να ακολουθήσει τη νόμιμη οδό, ώστε να μην αφήνονται υπόνοιες εις βάρος οποιουδήποτε που με προσωπικό κόστος κάνει το καθήκον του όπως ορίζει ο νόμος, επιφυλασσόμενος παντός νομίμου δικαιώματός μου.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper