Περικλής Κονδυλάτος: Έχω φάει μουχλιασμένα πράγματα, έχω φάει από τα σκουπίδια, έχω φάει από κάτω και έχω κλέψει!" ανέφερε στο "Love It !

Περικλής Κονδυλάτος: Έχω φάει μουχλιασμένα πράγματα, έχω φάει από τα σκουπίδια, έχω φάει από κάτω και έχω κλέψει! ανέφερε στο Love It !

Tην πρώτη του μεγάλη τηλεοπτική συνέντευξη, λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του από το Survivor παραχώρησε ο Περικλής Κονδυλάτος και μίλησε για όλα!

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων συναντήθηκε τηλεοπτικά με την Ιωάννα Μαλέσκου και φυσικκά μαζί ανέλυσαν τα όσα βίωσε ο ίδιος κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο reality επιβίωσης, ποια είναι η σχέση του με την Ανθή Σαλαγκούδη αλλά και πού τον οδήγησε η έλλειψη φαγητού.

"Η πείνα δεν είναι αστείο και δεν ξέρω αν θα μπορούσε να το καταλάβει κάποιος τι είναι να ψάχνεις στα σκουπίδια. Βεβαίως και το έχω κάνει. Έχω φάει μουχλιασμένα πράγματα, έχω φάει από τα σκουπίδια, έχω φάει από κάτω και έχω κλέψει! Ξέφυγα από κάποιους ανθρώπους της παραγωγής που κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους, απλά άνοιξα ένα αυτοκίνητο και πήρα μια λουκανικόπιτα που είχε εκεί μέσα. Η πείνα μπορεί να σε κάνει να κάνεις τρελά πράγματα" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην Ανθή Σαλαγκούδη με τη σχέση τους να έχει συζητηθεί έντονα το τελευταίο διάστημα, τόσο εντός όσο και εκτός παιχνιδιού, με τον ίδιο να σχολιάζει: "Είναι πολύ δύσκολο να περιγράψω αυτή τη σχέση και θέλω να είμαι σωστός και δίκαιος. Όπως έκανα εγώ λάθη μπορεί να έκανε ο οποιοσδήποτε μέσα στο παιχνίδι. Εγώ προσπάθησα να της πω κάποια πράγματα. Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι η Ανθή ήξερε την καρδιά μου και την ψυχή μου και σταμάτησε να μου μιλάει, ενώ γνώριζε ποιος είμαι. Είναι πάρα πολύ άσχημο να σταματήσεις να μιλάς σε έναν άνθρωπο μέσα εκεί, δηλαδή είναι μεγάλη απόφαση. Μιλάς σε έναν άνθρωπο που έχεις γίνει "μπίλιες", δεν σταματάς να μιλάς σε κάποιον με τον οποίο είσαι κοντά. Η Ανθή είχε καταλάβει ότι είχα ένα θέμα με την αλήθεια και την ειλικρίνεια και μου το είχε πει μόνη της. Μου είχε πει ότι μ' αγαπά πολύ και ότι παρ' όλο που κάνω πράγματα ακραία είμαι πάντα ειλικρινής και με όποιο κόστος. Ήξερε ότι αυτό θα ισχύει και για την ίδια".


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper