Προσφορά μόνο στο Newspistol.gr : Ταξίδεψε στο Ντουμπάι με την Dion tours & Red Elephant !

  • 19/03/2021 - BLOG - Χάρης Λεμπιδάκης
  • |

Προσφορά μόνο στο Newspistol.gr : Ταξίδεψε στο Ντουμπάι με την Dion tours & Red Elephant !

Πάσχα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με τους ειδικούς…ΣΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ



 





Πλήθος rich and famous αλλά και εκατομμύρια κοινοί θνητοί που επιθυμούν να αισθανθούν για λίγο VIP συρρέουν σε αυτή τη Disneyland για μεγάλους που σε μόλις σαράντα χιλιόμετρα χλιδής συμπυκνώνει άπειρα malls, απίθανα γκουρμέ εστιατόρια με βαριές υπογραφές, υπερπολυτελή ξενοδοχεία και νύχτες με την αφρόκρεμα των παγκόσμιων DJs. Με ολοκαίνουργια εξωφρενικά projects σε φάση ολοκλήρωσης το Ντουμπάι συνεχίζει ακάθεκτο να υπηρετεί την υπερβολή





Από Αθήνα  3, 10, 17, 24 Μαΐου απο Αθήνα (τέσσερις αναχωρήσεις )







6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις με απευθείας πτήσεις WIZZAIR για Άμπου Ντάμπι – Εγγυημένες θέσεις 



Από Θεσσαλονίκη  9, 16, 23, 30 Μαϊου (τέσσερις πάλι αναχωρήσεις)



5 ημέρες / 4 διανυκτερεύσεις με απευθείας πτήσεις WIZZAIR για Άμπου Ντάμπι – Εγγυημένες θέσεις



από 445 ? / άτομο – τελική τιμή





Timberwolf_16c1de35555_base







1η ημέρα – Πτήση για το Άμπου Ντάμπι - Ντουμπάι



Απογευματινή συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Ντουμπάι.  Άφιξη και μεταφορά στο Ντουμπάι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.





2η ημέρα – Ντουμπάι (ξενάγηση πόλης) 



Πρωινό και έπειτα ξεκινάμε για την πρωινή ξενάγηση στο κοσμοπολίτικο Ντουμπάι. Διασχίζοντας τη διάσημη λεωφόρο Ζαέντ με τους πανύψηλους ουρανοξύστες, θα θαυμάσουμε τον μεγαλοπρεπή πύργο Μπουρτζ Χαλίφα ή Μπουρτζ Ντουμπάι, που είναι και το ψηλότερο κτίριο στον κόσμο. Θα κατευθυνθούμε στο ιστορικό κέντρο της πόλης και την παραδοσιακή συνοικία Μπαστακία. Εκεί θα επισκεφθούμε το παλιό φρούριο του Ντουμπάι, όπου στεγάζεται σήμερα το μουσείο της πόλης. Θα περάσουμε στην απέναντι πλευρά της παλιάς πόλης, την περιοχή Ντέιρα, διασχίζοντας το κανάλι Ντουμπάι Κρικ με τις παραδοσιακές βάρκες.  Η περιοχή φημίζεται για τις σουκ ή αγορές των μπαχαρικών και του χρυσού. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε στην παραλιακή περιοχή της Τζουμέιρα, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να φωτογραφήσουμε ένα από τα σύμβολα του Ντουμπάι, το περίφημο 7* ξενοδοχείο Μπουρζ αλ Αράμπ. Υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο για να επιδοθείτε σε ατελείωτο shopping. Προτείνουμε να κάνετε μία απογευματινή βόλτα στο Ντουμπάι Downtown, όπου θα απολαύσετε το υπερθέαμα των σιντριβανιών Dubai Fountains και θα περιπλανηθείτε στο πολυκατάστημα Dubai Mall με το ενυδρείο του. Διανυκτέρευση.





3η ημέρα – Χρόνος ελεύθερος για Shopping & προαιρετικό απογευματινό Σαφάρι στην έρημο με 4x4 & βεδουίνικη βραδιά & ΒΒQ Δείπνο



Πρωινό και προτείνουμε να επισκεφθείτε το Mall of Emirates , με το χιονοδρομικό κέντρο της πόλης για συνέχεια του shopping. Το απόγευμα μας και για όσους το επιθυμούν προαιρετικά, μας περιμένει περιπέτεια στην Αραβική έρημο. Μέσω μιας όμορφης διαδρομής θα κατευθυνθούμε έξω από την πολύβουη πόλη, με κατεύθυνση τα σύνορα με το Ομάν, όπου το τοπίο αρχίζει να παίρνει ένα καστανό  χρώμα από τους αμμόλοφους της ερήμου. Συγκέντρωση με όλα τα άλλα τζιπ για αναμνηστική φωτογραφία, πριν το ξεκίνημα μιας διαφορετικής δραστηριότητας, που θα σας κάνει να νιώσετε σαν να κάνετε σερφινγκ σε κύματα. Ακολουθεί στάση σε εκτροφείο καμήλων και ενώ ο ήλιος έχει ήδη αρχίσει να δύει και να παίζει με τα χρώματα της άμμου, μας δίνεται η ευκαιρία για υπέροχες φωτογραφίες με φόντο το ηλιοβασίλεμα στην έρημο. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε σε βεδουίνικες τέντες, όπου θα γευθούμε αραβικά εδέσματα και θα παρακολουθήσουμε παραδοσιακούς χορούς. Έξω από τις τέντες θα μπορέσουμε επίσης να κάνουμε βόλτα με καμήλες, καθώς και σερφινγκ με ιστιοσανίδα στην άμμο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.





4η ημέρα – Ντουμπάι (Ημέρα ελεύθερη για βόλτες και shopping)



Πρωινό και ελεύθερη ημέρα για χαλάρωση στη θάλασσα με βόλτα στη μαρίνα του Ντουμπάι και το The Walk. Για τον απογευματινό σας καφέ ή δείπνο, σας προτείνουμε το υπέροχο ξενοδοχειακό συγκρότημα Μαντινάτ Τζουμέιρα, για να απολαύσετε την όμορφη θέα στα κανάλια του και να φωτογραφήσετε το Μπουρζ αλ Αράμπ, πίνοντας το ποτό σας σε ένα από τα πολυάριθμα μαγαζάκια και εστιατόρια. Αξίζει να περιπλανηθείτε στο ομώνυμο σουκ, ένα μικρό παζάρι με παραδοσιακά αραβικά ενθύμια και να δοκιμάσετε ένα ναργιλέ ή Sisha, όπως είναι γνωστό. Εναλλακτικά σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το υδάτινο πάρκο Αquaventure του Atlantis the Palm ή το θεματικό πάρκο IMG.





5η ημέρα – Ντουμπάι (Ημέρα ελεύθερη για βόλτες και shopping)



Πρωινό και ελεύθερη ημέρα στο Ντουμπάι.





6η ημέρα – Ντουμπάι – Άμπου Ντάμπι -  Πτήση επιστροφής 


Μεταφορά στο αεροδρόμιο του Άμπου Ντάμπι για την πτήση της επιστροφής μας.




Πολύ καλές επιλογές ξενοδοχείων  :  



- Crown Plaza Deira 5*



(On Sheikh Zayed Road)



- Voco Dubai 5* 



(On Sheikh Zayed Road)



- Crown Plaza Deira 5*



(On Sheikh Zayed Road)



- Voco Dubai 5* 



(On Sheikh Zayed Road)




Τηλέφωνα επικοινωνίας : 6981928576  Κυρία Άλια Αϊτ Μπεν Σμπάνι


Tηλέφωνο γραφείου Aθήνα Dion Tours :  Dion tours & Red Elephant  2103605551





Γραφείο Θεσσαλονίκη Red Elephant : 2310256555





 



0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper