Γιάννης Λάσκος: Δώρισε 2 τόνους κρέας στο Χαμόγελο του Παιδιού

  • 27/03/2021 - BLOG - Χάρης Λεμπιδάκης
  • |

Γιάννης Λάσκος: Δώρισε 2 τόνους κρέας στο Χαμόγελο του Παιδιού

Είχα την χαρά να βρεθώ και να οργανώση αυτή την κίνηση που ήταν απόφαση πολλών εβδομάδων. Την Τετάρτη το μεσημέρι στην Εταιρεία  Plus Meat του επιχειρηματία Γιάννη Λάσκου πραγματοποιήθηκε  δωρεά κρεάτων στο Χαμόγελο του Παιδιού που κλείνει 25 χρόνια δράσης. Ακολουθεί η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί θερμά την εταιρεία Plus Meat για την ευγενική της προσφορά και τη συμβολή της στην προσπάθεια του Οργανισμού να ανταποκριθεί στις αναρίθμητες και πολύπλευρες ανάγκες των παιδιών που στηρίζει καθημερινά.

Συγκεριμένα, η εταιρεία Plus Meat με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και αναγνωρίζοντας το πολύπλευρο έργο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσέφερε δύο τόνους κοτόπουλα για τα παιδιά που μεγαλώνουν στα Σπίτια του Οργανισμού και τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης και στηρίζει ο Οργανισμός μέσω των Κέντρων Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας.  Η παράδοση πραγματοποιήθηκε στις 24 Μαρτίου 2021, παρουσία του ιδιόκτητη της εταιρείας κ. Γιάννη Λάσκου και του Προέδρου του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Κώστα Γιαννόπουλου.

No description available.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Κώστας Γιαννόπουλος θέλησε να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες λέγοντας: «Είναι ιδιαίτερα σημαντικό και ελπιδοφόρο στον καθημερινό μας αγώνα για την προστασία και τη φροντίδα όλων των ευάλωτων παιδιών να συναντάμε νέους πολύτιμους συνοδοιπόρους όπως η εταιρεία Plus Meat και οι άνθρωποί της, που έχουν ως προτεραιότητα τη συνεισφορά στο κοινωνικό σύνολο και ιδιαίτερα στα παιδιά και τις οικογένειές τους που βάλλονται από τις ιδιαίτερες  συνθήκες που επικρατούν».

Απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον δημοσιογράφο κ. Χάρη Λεμπιδάκη για την πολύτιμη συμβολή του στην υλοποίηση της συγκεκριμένης ενέργειας καθώς αποτέλεσε την γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ της εταιρείας και του Οργανισμού μας.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Casper