Η έρευνα και το αποτύπωμα που πρόδωσε τον δράστη στον Ερυθρό Σταυρό που έβγαλε από την μηχανική υποστήριξη ασθενή που έχασε την ζωή του !

Η έρευνα και το αποτύπωμα που πρόδωσε τον δράστη στον Ερυθρό Σταυρό που έβγαλε από την μηχανική υποστήριξη ασθενή που έχασε την ζωή του !

Πήραν αποτυπώματα από το σημείο και από τον αναπνευστήρα και άρχισαν να ρωτούν τον δεύτερο ασθενή, έναν 60χρονο αλβανικής καταγωγής τι ακριβώς είχε συμβεί.  Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας αυτός που ήταν όπως λένε οι γιατροί περιπατητικός ασθενής έδειχνε και ο ίδιος ανήξερος για το τι είχε συμβεί. 

Τελικά, κατέληξαν και μετά την έρευνα από τα αποτυπώματα ότι ο 60χρονος φέρεται να ήταν εκείνος που έβγαλε τον αναπνευστήρα από τον άτυχο 76χρονο γιατί τον ενοχλούσε ο θόρυβος που έκανε το μηχάνημα.

Για τον 60χρονο έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης αλλά δεν μπορεί να μεταφερθεί στα κρατητήρια αφού νοσεί από κορονοϊό και παραμένει φρουρούμενος στο νοσοκομείο. Δεν έχει δώσει ακόμα κατάθεση στις αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνθρωπος αυτός είχε ποινικό παρελθόν αφού είχε εμπλακεί σε συμπλοκή και επίσης είχε κατηγορηθεί για αποπλάνηση ανηλίκου. 

Μιλώντας νωρίτερα στο newsit.gr η κα Βούλα Γεωργάκη, Πρόεδρος των Εργαζομένων στον Ερυθρό Σταυρό είπε: «Ακούστηκε ο συναγερμός από το μόνιτορ και τότε η γιατρός πήγε στο θάλαμο, όπου είδε σε ευθεία γραμμή την ισοηλεκτρική γραμμή, σημάδι ότι έχει επελθει ο θάνατος. Το πρωτο συμπέρασμα που βγάζει το νοσοκομείο είναι ότι το σωληνάκι πρέπει να έφυγε κατά τη διάρκεια της ανάνηψης. Ο 76χρονος που είχε κορονοϊό ήταν διασωληνωμενος, εκτός ΜΕΘ, σε θάλαμο μαζι με έναν ακόμα άσθενη. Ο άλλος ασθενής δεν αντιμετωπίζε κανένα ψυχιατρικό πρόβλημα, καθώς του είχαν γίνει όλες οι παραίτητες εκτιμήσεις που γίνονται σε όσους μπαινουν στο νοσοκομείο με κορονοϊό».


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Casper