Σάντρα Βουτσά: «Η δεύτερη σύζυγός κράτησε όλους τους συλλεκτικούς πίνακες του πατέρα μου»

Σάντρα Βουτσά: «Η δεύτερη σύζυγός κράτησε όλους τους συλλεκτικούς πίνακες του πατέρα μου»

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η Σάντρα Βουτσά μίλησε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περιουσία του πατέρα της, Κώστα, αποκαλύπτοντας πως η δεύτερη σύζυγός του έχει κρατήσει όλους τους συλλεκτικούς του πίνακες.

Η Σάντρα Βουτσά, φανερά ενοχλημένη με το συγκεκριμένο ζήτημα, την χαρακτήρισε «θρασύδειλη» και εξήγησε τι ακριβώς έχει συμβεί, ενώ μίλησε και για την απεριόριστη αγάπη που είχε η Αλίκη Κατσαβού για τον πατέρα της.  «Ενώ είχε πάρει τους πίνακες για να τους φυλάξει και να τους δώσει στη συνέχεια στα παιδιά του, τώρα δεν τους δίνει. Λέει ότι είναι δικοί της. Με εξοργίζει αυτή η συμπεριφορά. Δεν μπορώ τους θρασύδειλους», είπε αρχικά η κόρη του ηθοποιού.

Στην εκπομπή μίλησε και η αδερφή του αείμνηστου ηθοποιού, Ελένη Βουτσά η οποία επιβεβαίωσε ότι ο ίδιος εξέφραζε διαρκώς την επιθυμία του να αφήσει στα παιδιά του τη μεγάλη συλλογή αξίας.


«Δεν υπήρχε περίπτωση ,αν υπήρχαν αυτά τα πράγματα στα χέρια της Αλίκης αυτή να έκανε κάτι τέτοιο. Η Αλίκη αγαπούσε πάρα πολύ τον πατέρα μου», είπε χαρακτηριστικά η Σάντρα Βουτσά.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Casper