Αποκαλυπτικός ο Γιώργος Μαυρίδης: «Θα πήγαινα στο Survivor για να πάρω τα λεφτά»

Αποκαλυπτικός ο Γιώργος Μαυρίδης: «Θα πήγαινα στο Survivor για να πάρω τα λεφτά»

Το πρωί της Πέμπτης, ο Γιώργος Μαυρίδης μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως θα πήγαινε με άνεση στο Survivor προκειμένου να πάρει τα χρήματα και πως θα έλεγε σίγουρα ναι σε μία καλή πρόταση.

H εκπομπή του Γιώργου Μαυρίδη κόπηκε λόγω κορωνοϊού αν και στα επεισόδια που προβλήθηκαν, συγκλόνισε με τις ιστορίες του. Ο ίδιος εξήγησε τι ακριβώς συνέβη ενώ την ίδια στιγμή μίλησε και για τη νέα του ταινία.
«Η αρχική μας σκέψη ήταν αυτά τα δυο projects. Η ταξιδιωτική εκπομπή είχαμε πει από την αρχή ότι θα είναι για έναν μικρό αριθμό επεισοδίων. Είχαμε πει θα κάνουμε από 4 έως 6 επεισόδια. Όταν ξεκίνησα να τα γυρίζω το καλοκαίρι κάναμε τα τέσσερα επεισόδια και σταματήσαμε λόγω κορωνοϊού… Είναι μια ταινία ντοκιμαντέρ στο κανάλι μου στο Youtube. Λέγεται το «Σπίτι των Αγγέλων» και δημιουργήθηκε πριν από 1,5 χρόνο όταν είχα υιοθετήσει ένα σκυλάκι από την Ξάνθη που κακοποιήθηκε από ανθρώπους και σώθηκε από ανθρώπους», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στο Survivor 4 αποκάλυψε: «Θα πήγαινα στο Survivor για να πάρω τα λεφτά. Θα ήθελα να πάω σε κάτι που δεν θα ήταν άσχετο σε αυτό που μπορώ να αποδώσω. Αν θα μπορούσα να αθλούμαι, να τρέχω και να παίζω παιχνιδάκια, θα το έκανα άνετα… Αν μου ερχόταν μια καλή πρόταση με τα οικονομικά δεδομένα, θα το έκανα. Δεν έχω πρόβλημα δεν με νοιάζει πια».


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Casper