“Ραγίζει” καρδιές ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη για τον Καραιβάζ: «Αγκάλιασε την κόρη μου εκεί ψηλά»

“Ραγίζει” καρδιές ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη για τον Καραιβάζ: «Αγκάλιασε την κόρη μου εκεί ψηλά»

 

Ο Ιωάννης Τοπαλούδης, πατέρας της αδικοχαμένης Ελένης, έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook για την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος αποχαιρέτησε δημόσια τον δημοσιογράφο που βρήκε τραγικό θάνατο έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, με τον οποίο είχαν γνωριστεί, μετά τη δολοφονία της κόρης του, Ελένης.


Θλίψη προκάλεσε η δυσάρεστη είδηση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ. Ο δημοσιογράφος και αστυνομικός συντάκτης δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια που επέστρεφε στο σπίτι του από το Star όπου εργαζόταν. Ο Ιωάννης Τοπαλούδης, πατέρας της αδικοχαμένης Ελένης, έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook για την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος αποχαιρέτησε δημόσια τον δημοσιογράφο που βρήκε τραγικό θάνατο έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, με τον οποίο είχαν γνωριστεί, μετά τη δολοφονία της κόρης του, Ελένης.


Δείτε την ανάρτησή του: 

Αγαπητέ φίλε Γιώργο,

ΑΕΊΜΝΗΣΤΕ Γιώργο Καραϊβάζ, γνωριστήκαμε κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες για μένα και την Κούλα, με τον βιασμό και τη μαρτυρική δολοφονία της Ελένης μας.

Επισκέφθηκες το σπιτικό μας στο Διδυμότειχο στο ετήσιο μνημόσυνο της κόρης μας, μαζί με την αξιαγάπητη σύζυγό σου. Μαζί με τη Ζήνα, τη φυσική αλλά και την τηλεοπτική της οικογένεια (γιατί ήσασταν όλοι σας μια οικογένεια).
Η συγκίνηση, η θλίψη και ο πόνος μας γίνεται ακόμα μεγαλύτερος με τον τόσο αναπάντεχο χαμό σου, με την τόσο αποτρόπαια δολοφονία σου.

 

 

Δραμινέ φίλε Γιώργο, εκεί ψηλά που πας, αγκάλιασε την Ελένη μας μόλις τη συναντήσεις.

Καλή δύναμη στη σύζυγο και στο παιδί σου.

Ευχόμαστε πολύ σύντομα να συλληφθούν και να λογοδοτήσουν ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης και οι άμεσοι και οι έμμεσοι δολοφόνοι σου.

Ας το συνειδητοποιήσουν οι εκάστοτε κυβερνώντες του τόπου μας κι ας πράξουν άμεσα (αν πράγματι θέλουν): επιτέλους τα ισόβια να είναι πραγματικά ΙΣΌΒΙΑ για τους δολοφόνους, τους βιαστές, τους παιδόφιλους.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper