Βασίλης Νουλέζας: «Ποιός διέταξε την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ; Η ΕΛ. ΑΣ. γνωρίζει!»

Βασίλης Νουλέζας: «Ποιός διέταξε την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ; Η ΕΛ. ΑΣ. γνωρίζει!»

Βόμβα πυροδοτεί με ανάρτησή του στα social media ο γνωστός ποινικολόγος, Βασίλης Νουλέζας. Στο ερώτημα που απασχολεί από την περασμένη Παρασκευή το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας, δηλαδή, ποιοι δολοφόνησαν τον Γιώργο Καραϊβάζ και ποιοι έδωσαν την εντολή για το συμβόλαιο θανάτου, ο δικηγόρος από την Κατερίνη απαντάει ξεκάθαρα: Η Ελληνική Αστυνομία γνωρίζει. Ποια είναι τα επιχειρήματα; Ας τα διαβάσουμε όπως τα έγραψε ο Βασίλης Νουλέζας.

«Δεν αποκλείω η στυγερή, μαφιόζικη, άνανδρη δολοφονία του Δημοσιογράφου και Αστυνομικού Συντάκτη, Γιώργου Καραϊβάζ,  που συγκλόνισε και σοκάρισε την κοινή γνώμη, εφόσον αποκλεισθεί το ενδεχόμενο προσχεδιασμένης εγκληματικής ενέργειας, με ηθικούς αυτουργούς ποινικούς κατάδικους ή, υπόδικους (προφυλακισμένους) τριών σοβαρών υποθέσεων που απασχόλησαν έντονα εσχάτως την δημοσιότητα (μια εξ αυτών η παιδεραστία) και ενοχλήθηκαν αφόδρα, ανησύχησαν από τη συστηματική, σοβαρή, αποκαλυπτική δημοσιογραφική έρευνα και τις συχνές αναφορές του, τους τελευταίους 2,3 μήνες στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star ή, στο σάιτ του bloko.gr που διηύθυνε, και πληρωμένους επαγγελματίες εκτελεστές, να αποτελεί τρομοκρατική ενέργεια “κτύπημα” από πρωτοεμφανιζόμενη, νέα τρομοκρατική οργάνωση, που θα δημοσιεύσει σχετική προκήρυξη αναλαμβάνοντας την ευθύνη.

Ίσως έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια νέα 17Ν.

Η σήψη και η διαφθορά κυριαρχούν στη χώρα αυτήν, στους κόλπους της κυβέρνησης, που έχει ευθύνη,  διότι οι άνομες συναλλαγές δεν έχουν τέλος.

Ένα καθεστώς ανομίας έχει εγκαθιδρυθεί στη χώρα μας: ο νόμος της σιωπής.

Ποιος, αλήθεια, έστησε ενέδρα θανάτου στον Γιώργο Καραϊβάζ, που πλήρωσε με τη ζωή του, διότι έκανε σωστά την δουλειά του;

Κρύβεται πίσω από την ενέδρα θανάτου το βρώμικο οργανωμένο έγκλημα, που έχει απλώσει τα πλοκάμια του στους κόλπους της ΕΛ. ΑΣ. όπου απόστρατοι της δραστηριοποιούνται σε τέτοιες εγκληματικές οργανώσεις;

Ποιός τον σκότωσε με τόσο μένος στέλνοντας παράλληλα σαφές μήνυμα με πολλούς αποδέκτες;

Η ΕΛ. ΑΣ.  που έπρεπε να τον φυλάσσει, πιστεύω βρίσκεται στα ίχνη των δραστών.

Υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες. Η υπόθεση πρέπει γρήγορα να διαλευκανθεί, να εξιχνιαστεί.

Είναι χρέος της Πολιτείας να συλλάβει τους δράστες.

Να μην επιτρέψει η Αθήνα να γίνει η νέα Μεντεγίν Κολομβίας.

Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται», έγραψε ο Βασίλης Νουλέζας.

Πηγή  vickypedia.gr/

May be an image of 1 person


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper