Συνέντευξη στο Newspistol.gr: Η Χριστίνα Θεωνά για την συνεργασία της με τον Θέμη Αδαμαντίδη

Συνέντευξη στο Newspistol.gr: Η Χριστίνα Θεωνά για την συνεργασία της με τον Θέμη Αδαμαντίδη

Η Χριστίνα Θεωνά ανήκει στο δυναμικό της Heaven όπου και διανέμονται τα κομμάτια που κυκλοφορεί. Με αργά και σταθερά βήματα κάνει αυτό που αγαπά με σεβασμό και πάντα με χαμηλούς τόνους. Παρακολουθεί στενά όλες τις τάσεις της μόδας, ενημερώνεται για ό,τι πιο trendy κυκλοφορεί στην αγορά και προσπαθεί να είναι εναρμονισμένη με τις στιλιστικές τάσεις της εποχής! Σήμερα μιλάει στο site μας και μοιράζεται μαζί μας όλο το παρασκήνιο της συνεργασίας της με τον Θέμη Αδαμαντίδη και την Πίτσα Παπαδοπούλου πριν λίγες μέρες για μια συναυλία που πραγματοποιήθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό. Αναφέρεται στον Σταμάτη Γονίδη αλλά και στην πίστη της στον Θεό για να συνεχίσει να κάνει αυτό που την κάνει να είναι χαρούμενη . 

-  Πως αποφάσισες να ασχοληθείς με το τραγούδι και τι μαθήματα έχεις παρει μέσα από αυτή τη διαδρομη

Η αλήθεια είναι ότι δεν ήμουν το μικρό κοριτσάκι που στεκόταν μπροστά στον καθρέφτη με τη βούρτσα ούτε έχει ασχοληθεί με αυτό το χώρο κάποιος απ’ την οικογένεια μου οι φίλοι με ώθησαν σε αυτό και τους ευχαριστώ.

- Συνάντησες δυσκολίες ή τρυκλοποδιές στην πορεία σου ;

Όλα τα πράγματα στη ζωή δεν είναι εύκολα πάντα υπάρχουν δυσκολίες η θέληση για κάτι που σου αρέσει σε οπλίζει με δύναμη υπομονή και επιμονή ώστε να πετύχεις

- Υπάρχουν συνεργασίες που ονειρεύεσαι να κάνεις ; 

Έχω συνεργαστεί με τον Σταμάτη Γονίδη , την Πίτσα Παπαδοπούλου, τον  Θέμη Αδαμαντίδη και είμαι πολύ περήφανη και χαρούμενη . Αυτός είναι ο λόγος που στο  μέλλον θα ήθελα να συνεργαστώ και με άλλους καλλιτέχνες που θαυμάζω και θα δουλέψω σκληρά για να το πετύχω. 

- Έχεις ενοχλήσει εσύ για να βρεθείς σε ένα σχήμα ;

Μέχρι στιγμής δεν χρειάστηκε αλλά αν χρειαζόταν θα έκανα τα πάντα για να πετύχω τον στόχο μου! Και για να μην παρεξηγηθώ εννοώ πράγματα που δε θα έθιγαν  την προσωπικότητα μου κ την αξιοπρέπεια μου

- Ένιωσες μέχρι σήμερα κάποια στιγμή να χάνεις λίγο την πίστη σου για την πορεία σου και να πεις τα παρατάω ;

Χάρη στην Πίστη μου και την βοήθεια του Θεού  πέτυχα κάποια πράγματα μέχρι σημερα δεν γίνεται λοιπόν να την προδώσω . 

- Θέλω να μου μιλήσεις για την φιλανθρωπική βραδιά που κάνατε με τον Θέμη Αδαμαντίδη και την Πίτσα Παπαδοπούλου αλλά και το νέο κομμάτι που ετοιμάζεις.

Μόλις μου έγινε η πρόταση δέχτηκα αμέσως με μεγάλη χαρά. Είναι ευλογία να δουλεύεις για έναν τόσο όμορφο σκοπό και ιδιαίτερα όταν βρίσκεσαι στο πλευρό του Θέμη και της Πίτσας! Αυτή την βραδιά που την είδε ο κόσμος μέσω Live Streaming θα έχει την δυνατότητα να την δεί σύντομα και τηλεοπτικά. Αυτό το διάστημα είμαι στο στούντιο και  ετοιμάζω ένα Cd που θα συμπεριλαμβάνει τρία  τραγούδια. Το ένα από αυτά θα είναι ντουέτο με τον Θέμη Αδαμαντίδη.

May be an image of one or more people and people standing

May be an image of Christina Theona

May be an image of Christina Theona, hair, standing and outerwear


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper