Ευαγγελία Δερμετζόγλου: " Ο Αλέξης Παππάς έχει ξεφύγει τελείως και δεν έχει πάρει χαμπάρι το τίμημα που θα πληρώσει όταν βγει " !

Ευαγγελία Δερμετζόγλου:  Ο Αλέξης Παππάς έχει ξεφύγει τελείως και δεν έχει πάρει χαμπάρι το τίμημα που θα πληρώσει όταν βγει  !

Η πρώτη νικήτρια του Survivor, Ευαγγελία Δερμετζόγλου, σίγουρα έχει διαφορετική άποψη για το ριάλιτι από τον μέσο τηλεθεατή. Μίλησε στο «Πρωινό» και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τον Αλέξη Παππά ότι μπορεί να δεχτεί ακόμα και βίαιες επιθέσεις βγαίνοντας από το παιχνίδι με αφορμή τη συμπεριφορά του.

Κάτι τέτοιο άλλωστε είχε γίνει με την Ορθούλα Παπαδάκου όπως είπε.

«Είχαν χτυπήσει την Ορθούλα, εμένα με απειλούσαν επειδή διώξαμε έναν παίκτη τότε δεχόμασταν απειλές τηλεφωνικές, με γράμματα. Φοβάμαι ότι θα γίνει το ίδιο τώρα. Ο κόσμος πάλι έχει πωρωθεί επειδή είναι κλεισμένος μέσα. Έχει τρελαθεί! Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που σε τρελαίνουν βέβαια. Ο Αλέξης Παππάς έχει ξεφύγει τελείως και δεν έχει πάρει χαμπάρι το τίμημα που θα πληρώσει όταν βγει.Θα δεχτεί μεγάλη επίθεση, δεν θα γίνει αποδεκτός γιατί έχει βγάλει πολλή κακία, πολύ δόλο, προσπαθεί να κάνει το παιχνίδι όπως θέλει αυτός. Πολύ προκλητικός» είπε.

«Δεν ξέρω αν ο Σάκης κι η Μαριαλένα έχουν καταλάβει ότι αγαπιούνται τόσο πολύ. Θα χαρώ να είναι μαζί όταν βγουν. Με το που μπήκε ο Σάκης αμέσως φάνηκε ότι τη χειρίζεται. Στο δικό μας Survivor είχε γίνει σεξ όχι  μόνο με παίκτες αλλά και με παραγωγή και παίκτες» είπε.  «Είναι κομπλεξικό που ο Κόρο κατηγόρησε τον Τριαντάφυλλο για την προσωπική του ζωή. Δεν ξέρω ποιος θα μηνύσει ποιον βγαίνοντας. Έξω υπάρχουν οικογένειες. Δεν μπορείς να μιλάς έτσι και να θίγεις έτσι κάποιον. Ο Τριαντάφυλλος μου έχει  σπάσει λίγο τα νεύρα με αυτά τα ντανίστικα που κάνει».

«Πιστεύω ότι τα πάντα τα στήνει η παραγωγή. Δεν πιστεύω στις ψηφοφορίες. Η παραγωγή ψηφίζει και αποφασίζει ποιος πουλάει και ποιος δεν πουλάει» είπε τέλος.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper