Συνέντευξη στο Newspistol.gr : Η Τζούλια Κόλλια λέει όχι σε όποια πρόταση για ριάλιτι και αν έρθει μελλοντικά !

Συνέντευξη στο Newspistol.gr : Η Τζούλια Κόλλια λέει όχι σε όποια πρόταση για ριάλιτι και αν έρθει μελλοντικά !

Με σπουδές στα Οικονομικά, στην  Χρηματοοικονομική και Τραπεζική και το Digital Marketing& Social Media από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών είναι μια κοπέλα που έχει τσαγανό , στόχους και όνειρα. Έχοντας ζήσει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα το Ηνωμένο Βασίλειο, μία από τις πιο πολύ-πολιτισμικές χώρες στον κόσμο, για 3 χρόνια άλλαξε τρόπο σκέψης και αυτή την στιγμή στην Ελλάδα ασχολείται τόσο με το δικό της E shop όσο και με το ,managment στα social media. Η Τζούλια Κόλλια μιλάει αποκλειστικά στο Newspistol.gr και αναφέρεται τόσο στην συμμετοχή της στο My Style Rocks όσο και τα μελλοντικά σχέδια της. Δε διστάζει μάλιστα να παραδεχτεί ότι έχει βιώσει παρενόχληση και λεκτική και σεξουαλική. 

-  Τζούλια πως βιώνεις εδώ και ένα χρόνο την πανδημία και τι αφήνει σε σένα όλο αυτό

Ήταν και είναι ένα έντονο γεγονός. Στην αρχή της πανδημίας είχα επηρεαστεί αρκετά ψυχολογικά, όπως άλλωστε όλοι μας. Καθώς περνούσε ο καιρός, αποφάσισα ότι είναι προτιμότερο να εκμεταλευτώ όσο μπορώ την όλη κατάσταση, καθώς και τον άπλετο ελεύθερο χρόνο που προέκυψε για όλους μας κυριολεκτικά από το πουθενά, προς όφελος μου.

Σε γνωρίσαμε μέσα από ένα παιχνίδι και θέλω να μου πεις τι καρπώθηκες και τι κέρδισες από αυτό ; 

Το My Style Rocks ήταν μία εμπειρία ενός reality (γιατί για reality πρόκειται και όχι για εκπομπή μόδας), που κράτησε τόσο όσο έπρεπε. Με γνώρισε ο κόσμος και είχα την ευκαιρία να χρησιμοποιήσω τις δημόσιες αυτές σχέσεις προς όφελος μου. Άλλωστε, δεν δήλωσα ποτέ συμμετοχή για το χρηματικό έπαθλο. Αυτό που με ενδιέφερε ήταν η αναγνωρισιμότητα και οι δημόσιες σχέσεις.


- Σε βλέπουμε ενεργή στα social Media και να μοιράζεσαι την σέξι πλευρά του εαυτού σου. Αυτό  πρέπει να τονίζεται ή είναι μέρος της εικόνας σου ; 

Ό,τι βλέπετε στα social media είναι διάφορες πτυχές της Τζούλιας. Μία γυναίκα μπορεί να είναι και sexy και καλλιεργημένη και έξυπνη και πολλά ακόμη. Το τι επιθυνεί θα τονίσει κάθε φορά εξαρτάται καθαρά από την ίδια.  Εάν πίστευα πως το sexiness και μόνο πρέπει να τονίζεται, θα με βλέπατε μόνιμα σε φωτογραφίες με μαγιό ή εσώρουχα🤣

- Ξέρω ότι έχεις δημιουργήσει το δικό σου E-Shop με κοσμήματα. Πως πήρες αυτή την απόφαση;

Όπως προανέφερα, η πανδημία σε εμένα λειτούργησε ως μία ευκαιρία εξέλιξης! Έτσι προέκυψε το μεταπτυχιακό στο Digital Marketing&Social Media, έτσι γεννήθηκε και η ιδέα του De Lux Jewels, έτσι παραιτήθηκα από την μέχρι πρότινος εργασία μου σε γνωστή εταιρεία στον κλάδο της υγείας, για να συνεχίσω αυτό που έκανα εκεί -digital marketing&social media management- ως free lancer. Με λίγα λόγια, στάθηκα για τα καλά στα πόδια μου.

- Μπήκες στην διαδικασία να δηλώσεις συμμετοχή σε παιχνίδια με δράση τύπου Φάρμα ή Survivor.

Όχι. Σε καμία περίπτωση. Πίστεψε με.. σε περίπτωση που είχα δηλώσει συμμετοχή θα με έβλεπες σίγουρα στην οθόνη σου🤣 Δεν θα έμπαινα ξανά στην διαδικασία συμμετοχής σε ένα παιχνίδι.

- Νέα , όμορφη με όνειρα πολλά αλλά όχι ελεύθερη μιας και είσαι παντρεμένη. Αυτό πόσο μπορεί να βοηθήσει ένα κορίτσι που θα ήθελε να ασχοληθεί με τον χώρο του θεάματος ; 

Αν μιλήσουμε με καθαρά αξιοκρατικά κριτήρια, προσωπικά δεν βρισκω λόγο να ενοχλεί. Να αντιστρέψω όμως την ερώτηση; Για ποιο λόγο ακριβώς ο χώρος να ενοχλείται με το να είναι κάποιος σε σχέση ή ακόμη και σε γάμο;


Κεφάλαιο λεκτική βία - σεξουαλική παρενόχληση: Ένα σχόλιο θα ήθελα να μου κάνεις για όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας αλλά και αν έχεις δεχτεί και εσύ κάτι τέτοιο . 


Φυσικά και έχω δεχτεί, ωστόσο είναι κάτι που δεν θα ήθελα να αναλύσω. Ευτυχώς για εμένα, αντιλαμβάνομαι γρήγορα κάποιες καταστάσεις και δρω αστραπιαία, με το να γίνομαι ακόμη και αντιπαθητική σε ορισμένες περίπτωσεις. Για όλο αυτό έχω να πω το εξής: IT WAS ABOUT TIME!


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper