Συνέντευξη στο Newspistol.gr : Η Μαρία Καρλάκη μιλά για τον Γιάννη Ζουγανέλη αλλά και το λάθος που έκανε αυτή τη περίοδο !

Συνέντευξη στο Newspistol.gr : Η Μαρία Καρλάκη μιλά για τον Γιάννη Ζουγανέλη αλλά και το λάθος που έκανε  αυτή τη περίοδο !

Η Μαρία Καρλάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Δραμα. Ξεκίνησε από τα 7 της να ασχολείται με την παραδοσιακή μουσική, παρακολουθώντας μαθήματα παραδοσιακών χορών και έπειτα παίρνοντας πτυχίο διδασκαλίας.
Συνέχισε να υπηρετεί αuτό το είδος μουσικής μέχρι το 2004 όπου ξεκίνησε στη νύχτα της Θεσσαλονίκης να δουλεύει σε πολλά απο τα καλύτερα μαγαζιά.
Παράλληλα πήγαινε σε 2 σχολές όπου και απέκτησε 2 πτυχία Κινησιοθεραπείας και Εναλλακτικής Ιατρικης.

Συγχρόνως όμως για τη μεγάλη της αγάπη,το τραγούδι,έκανε μαθήματα ορθοφωνίας,τοποθέτησης,τζαζ και βυζαντινής μουσικής.
Η αγάπη της γι'αυτό δεν την άφησε εκεί. Το Φεβρουάριο του 2006 μπήκε στο Dream Show όπου έγινε ευρύτερα γνωστή και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο με τη σκηνική της παρουσία όσο και με τη ζεστασιά της φωνής της.
Αυτή η διάκριση της έφερε συνεργασίες όπως : Θέμης Αδαμαντίδης, Αντζελα Δημητρίου, Αντύπας, Πάνος Κίαμος, Νικος Μακρόπουλος, Νατάσα Θεοδωρίδου, Παντελής Παντελίδης , Mellises ,  Νίκος Οικονομόπουλος, Πάολα, Χρήστος Μενιδιάτης, Γιώργος Τσαλίκης, Κέλλυ Κελεκίδου, Ειρήνη Μερκούρη,Γιαννης Τάσιος, Αντρεας Σταμος και άλλοι πολλοί.

Σήμερα μιλάει αποκλειστικά στομ Newspistol.gr και μοιράζεται αλήθειες. Τα λάθη , τα πισώπλατα μαχαιρώματα, η κίνησή της να σηκώσει τηλέφωνο να ζητήσει δουλειά αλλά και το λάθος που έκανε να μιλήσει για το " φλερτ " με τον Σάκη Κατσούλη από το Survivor. 

-   Στην διάρκεια της μουσικής σου πορείας έχεις συνεργαστεί με μία πλειάδα καλλιτεχνών. Μπορείς να ξεχωρίσεις κάποια απο αυτές ; 

 Δε μπορώ να ξεχωρίσω μια μόνο γιατί απ όλους έχω μονο καλές αναμνήσεις !! Αυτή η συνεργασία όμως που είναι πιο έντονα χαραγμένη  στην ψυχή μου και στην καρδιά μου  ήταν με τον Παντελή Παντελιδη τις Μέλισσες και την Φουρειρα στο Fantasia ! 

 
-  Θέλω να μου μιλήσεις για την συνεργασία σου με τον Γιάννη Ζουγανέλη 
 
Ο Γιάννης Ζουγανελης είναι για μένα ενας απο τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες που έχουμε στην Ελλάδα !  Ειναι ένας ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ μουσικός και συνθέτης . Ποσό μάλιστα να μιλήσω για την τεχνική του στο τραγούδι και το ήθος που έχει ! Είμαι πολύ υπερήφανη και ευγνωμων για την συνεργασία μας και δε σου κρύβω ότι  πραγματικά ζω ένα από τα όνειρα μου !  Όταν λοιπόν ήρθε το τραγούδι μας «Κάτι δεν κάναμε καλά» σε μουσική του Γιάννη Ζουγανελη και στίχους του Ηλία Φιλιππου εκεί ξεκίνησε για μένα το όνειρο !!!
 
-  Το Dream Show ήταν η δική σου εκκίνηση στον χώρο της μουσικής και θέλω να μου πεις πως κατάφερες να αφήσεις αυτή τη " στάμπα " από πάνω σου και να μην λένε η Μαρία του τάδε ριάλιτι. 
 
Δούλεψα παρά πολύ και δουλεύω συνέχεια γι αυτό. Δεν περίμενα κανέναν να μου χτυπήσει την πόρτα και θέλω να το μοιραστώ αυτό μαζί με τους αναγνώστες μας . Κάθε μέρα δουλεύω και μαθαίνω πάνω στο τραγούδι . Θεωρώ ότι μόνη έτσι κερδίζεις το χειροκρότημα και όχι απλά την στάμπα ενός  ριάλιτι.
 
-  Συνάντησες δυσκολιες , πισώπλατα μαχαιρώματα και αδικία όλα αυτά τα χρόνια ; 
 
Συνταντισα παρά πολλές δυσκολίες και κυρίως οικονομικές . Θα έλεγα υπήρχαν μερες όταν πρωτοήρθα στην Αθηνα που πραγματικά πέρσα δύσκολα  . Αδικία και πισώπλατα μαχαιρώματα υπάρχουν σε όλες τις δουλειές, απλά στις βραδινές είναι τα φώτα γι αυτό ακούγονται και μαθαίνονται. Πισώπλατα χτυπήματα δέχομαι ακόμη και τώρα αλλά δε δίνω πια βάση. Παλιά στεναχωριόμουν αλλά τώρα δε τα ακούω καν και δε με αγγίζει τίποτα .
 
-  Έχεις σηκώσει τηλέφωνο να πάρεις να ζητήσεις δουλειά ; 
 
Ναι,φυσικά! Αν και είμαι πολύ υπερήφανος άνθρωπος έχω σηκώσει το τηλέφωνο πριν αρκετά χρονια και ζήτησα δουλειά στην επαρχία γιατί ημουν πολύ δύσκολα.  Η δουλειά που ζήτησα μάλιστα  δόθηκε σε άλλη κοπέλα αλλά ολα για κάποιο λόγο γίνονται ! Λίγες μολις ώρες μετά με πήραν όμως από ένα μαγαζί (αγαπημενος χωρος ) που δούλευα για πολλά χρονια έπειτα εκεί ! Θεωρώ ότι δεν είναι ντροπή να ζητήσεις δουλειά αν την έχεις ανάγκη , αλλά να μη ρίξεις τον εαυτό σου λόγο ανάγκης ! 
 
- Τι είναι αυτό που δε μπορείς να συγχωρήσεις σε συνάδελφό σου ; 
 
Παλιά θα σου έλεγα πολλά πράγματα!  Τωρα θα σου απαντήσω ότι συγχωρεί μόνο ο Θεός! Γιατί όλα γυρνάνε ! ΟΛΑ ! 
 
- Κεφάλαιο προσωπική ζωή : Η οικογένεια , ο έρωτας , η συντροφικότητα έχουν χτυπήσει το καμπανάκι της καρδιάς σου ; 
 
Κανένα καμπανάκι δεν έχει χτυπήσει ! Η λογική μου όμως μου λέει ότι καλό θα ήταν αφού μου αρέσουν τα παιδιά κάποτε να φέρω στον κόσμο το παιδάκι μου, αλλά θεωρώ ότι αυτό όταν έρθει  θα είναι θέλημα θεού και θα έρθε από μόνο του . 
 
- ΄Όλα αυτά τα χρόνια με το χέρι στην καρδιά , μπήκες σε σκέψη να κάνεις μια σχέση ή ένα φλερτ με πρόσωπο γνωστό από την showbiz προκειμένου να παίξεις σε περιοδικά και εφημερίδες ; 
 
Ξέρεις πολύ καλά ότι αν ήθελα θα μπορούσα να είχα χρησιμοποιήσει γνωστούς ή φίλους μου για να το καταφέρω αυτό που ρωτάς,πράγμα το οποίο δεν έκανα ποτέ ! Για ένα λεπτό δημοσιότητας δε θα χάλαγα καμία φιλια μου,ποσό μάλιστα την δίκη μου αξιοπρέπεια !
 
- Σε ενόχλησε που απασχόλησες τα media με την γνωριμία και το " φλερτ που είχες με ένα παιδί που τυγχάνει να είναι αυτή τη περίοδο στο Survivor ;  
 
Δε περίμενα να πάρει τόσο έκταση μια απλη απάντηση που έδωσα και αν το ήξερα δε θα απαντούσα ποτέ. Ήταν ένα καλό μάθημα αυτό ! Από δω και πέρα θα ξέρω ! 
 
-  Θέλω κλείνοντας να μου πεις Μαρία τι λέει το δικό σου ένστικτο για την κατάσταση στα νυχτερινά κέντρα αλλά και τις εμφανίσεις σας σε συναυλίες το καλοκαίρι ; Θα ανοίξει κάτι ; Τι ακούς , τι πιστεύεις ;
 
Κατ αρχας δε μπορώ να καταλάβω γιατι όλοι λένε ότι θα ανοίξουμε. Η εστίαση ανοίγει. Η εστίαση με τα νυχτερινά κέντρα τι σχέση έχει ; Θεωρώ ότι δε θα ανοίξουμε καθόλου σύντομα. Το βλέπω για Οκτώβρη - Νοέμβρη. Μακάρι να πέσω έξω και να βρεθεί τρόπος και για τον δικό μας κλάδο επιτέλους !  


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper