Μήνυμα ΣΟΚ του Μένιου προς τον Χίο : «Στέφανε και η υπόθεση η δική σου, και η δική μου και του Καραϊβάζ, από κάπου έχει παρθεί εντολή»

Μήνυμα ΣΟΚ του Μένιου προς τον Χίο : «Στέφανε και η υπόθεση η δική σου, και η δική μου και του Καραϊβάζ, από κάπου έχει παρθεί εντολή»

Την τελευταία του τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Μένιο Φουρθιώτη, έβγαλε στη δημοσιότητα ο Στέφανος Χίος. Πρόκειται για υλικό που ηχογραφήθηκε λίγες εβδομάδες πριν την σύλληψη του παρουσιαστή.

Ο ίδιος ακούγεται να λέει πως γνωρίζει πως κινδυνεύει και πως περιμένουν στην γωνία για να τον σκοτώσουν. Τόλμησε να συγκρίνει επίσης, την επίθεση στο σπίτι του, που κρίθηκε τόσο από τις Αρχές όσο και από την κοινή γνώμη ως σκηνοθετημένη από τον ίδιο, με την ενέδρα θανάτου του Γιώργου Καραϊβάζ.
-(Μ. Φ.) Και σε σένα, υποπτεύομαι ότι είναι από τον ίδιο κύκλο. Οι ίδιοι που είναι εκεί να ξέρεις τα κάνουνε κατά εντολή -να ξέρεις- κάποιων.

(Σ. Χ.) Τι εννοείς ρε μ@λ@κα, πες μου ξεκάθαρα να ξέρω.


-(Μ. Φ.) Στέφανε και η υπόθεση η δική σου, και η δική μου και του Καραϊβάζ, από κάπου έχει παρθεί εντολή

-(Σ. Χ.) Από πού είναι το θέμα ρε φίλε;

-(Μ. Φ.) Όλες οι πληροφορίες, δηλαδή πώς βρίσκεσαι εσύ, πώς αυτό, οι ίδιοι οι αστυνομικοί παρακολουθούσανε. Δηλαδή εγώ, μισή ώρα πριν είναι το ωράριο που μπαίνω σπίτι μου Στέφανε. Άκου, εγώ έχω πολύ συγκεκριμένο πρόγραμμα.

-(Σ. Χ.) Μας πηγαίνανε δηλαδή για τελείωμα, έτσι;


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Casper