Ο Γιάννης Λάσκος στο Newspistol.gr : " Το να μπορέσεις να ακούσεις την ανάγκη του συνεργάτη σου , θα σε καθιερώσει σε αυτο τον κλαδο " !

Ο Γιάννης Λάσκος στο Newspistol.gr :  Το να μπορέσεις να ακούσεις την ανάγκη του συνεργάτη σου ,  θα σε καθιερώσει σε αυτο τον κλαδο  !

Ο Γιάννης Λασκος γεννήθηκε το 1981 στην Αθήνα,είναι απόφοιτος του τμήματος Μάρκετινγκ του οικονομικού πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακό στη διοίκηση επιχειρήσεων.ασχολήθηκε ενεργά με τις ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ κ την διοργάνωση εκδηλώσεων από το 2000 ως το 2012 οποτε κ εκανε πραγματικότητα το όραμα του ίδρυωντας την πρωτη Πρότυπη βιομηχανία επεξεργασιας κρεάτων και  δημιουργία κρεατοσκευασματων plus meat στην βιομηχανική περιοχη των Αχαρνων.

Λίγα χρόνια αργότερα η βιομηχανία εμβαδού 1700 τ.μ.εχει καταφέρει να προμηθεύει τις μεγαλύτερες αλυσίδες ταχύεστιασης κ ψητοπωλείων στην Αττικη με ιδιόκτητο στόλο 12 φορτηγων ψυγείων κ να επεξεργάζεται περιπου 4,5 εκατομμύρια ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ κρεάτων  ετησίως με αδιαπραγμάτευτη αρχή την ΠΟΙΟΤΗΤΑ της πρώτης ύλης . Σήμερα μιλάει στην πρώτη εφ όλης συνέντεθξή του στο Newspistol.gr για όλα και αναφέρεται και στην απόφασή του να αφήσει τον χώρο της νύχτας που υπηρέτησε 14 χρόνια. 

 

- Ποιός είναι ο Γιάννης Λάσκος ; Θέλω να σε μάθει καλύτερα ο κόσμος σήμερα μέσα από την κουβέντα που θα κάνουμε...

Ο Γιάννης Λασκος είναι ένας επιχειρηματίας επιστημονας οικονομολογος κ πολύ σωστός οικογενειάρχης. Νομιζω ένας άνθρωπος πολύ απλος με πηγαίο σεβασμο για τον συνάνθρωπο και μεγάλη αγάπη στο ΘΕΟ.

- Αυτό που έχω παρατηρήσει σε σένα Γιάννη είναι το πλούσιο και αθόρυβο παράλληλα φιλανθρωπικό έργο που επιτελείς.  Πρόσφατα μάλιστα είχες και μια συνάντηση με τον Κύριο Γιαννόπουλο από το Χαμόγελο του Παιδιου. Τι ακριβώς συζητήθηκε ;

Στα πλαίσια των κοινωνικών μου προβληματισμων και βλέποντας την ανθρωπιστική αλλα και οικονομική κρίση να βαθαίνει , ένιωσα έντονη ανάγκη να βοηθήσω στο βαθμό που μπορω. Η συζήτηση μου με τον Κύριο Γιαννοπουλο, Πρόεδρο του Χαμόγελου του παιδιού εγινε για να ενημερωθώ για τα αυξανόμενα προβλήματα που έχουν προκύψει από την πανδημία καθως και στο πως μπορω να βοηθήσουμε με το πιο αποδοτικό τρόπο. Συμπερασματικά και βλεποντας το ΤΕΡΑΣΤΙΟ εργο του Χαμογελου, αποφασίσαμε να υπάρχει συνεχής αρωγή της εταιρείας μας στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ και με νέες δράσεις.

-  Έχεις δημιουργήσει την Plus Meat ( ένα πρότυπο εργοστάσιο κρεάτων ) και θέλω να ξέρω τις συνεργασίες που κάνεις και το μυστικό της επιτυχίας.

Η ειλικρινής επικοινωνια με τους συνεργατες μας και η πελατοκεντρικη διαθεση είναι τα δυο μυστικά της επιτυχίας. Το να μπορέσεις να ακούσεις την ανάγκη του συνεργάτη σου οποία και αν είναι αυτή και στην συνέχεια να καλύψεις πίστα με ειλικρίνεια αυτή την ανάγκη είναι το πλέον δύσκολο που ομως θα σε καθιερώσει σε αυτο τον κλαδο.

- Έχεις δημιουργήσει την οικογένειά σου και βλέπω που μοιράζεσαι δημόσια στα social media στιγμές της καθημερινότητας. Σου αρέσει αυτή η επαφή να φανταστώ να τους Followers.

Νιωθω πως εχω την ανάγκη να εκφράζω χαρές από όμορφες στιγμές τις οποιες περνώ σχεδόν αποκλειστικά με την οικογένεια μου αλλα και προβληματισμούς μου. Γνωριζω πως υπάρχουν κακοπροαίρετοι ανάμεσα σε αυτούς που θα χαρουν με τις χαρες μας αλλα η έλλειψη χρόνου με αναγκάζει να χρησιμοποιώ αυτο το μέσο επικοινωνίας με ολα τα θετικά και αρνητικά του

.- Κεφάλαιο εμβολιασμός : Άν και ξέρω ότι έχεις κάνει την πρώτη δόση θέλω να ξέρω την άποψή σου  στο κομμάτι αυτό .

Η επιστήμη ήταν και είναι μόνιμα στην υπηρεσία του ανθρώπου.μια πανδημία που έχει αφήσει 1,6 εκατομμύρια νεκρούς παγκοσμίως και εχει καταστρεψει οικονομικα αρκετα εκατομμύρια ανθρώπους. Είναι αστείο να αντιμετωπίζεται σαν θεωρία συνομωσίας. Με τα δεδομένα αυτά το εμβόλιο είναι η μόνη λύση για να επιστρέψει η ζωή μας στην κανονικοτητα και η ελπίδα και το χαμογελο στα χείλη μας.

- Η πανδημία να φανταστώ έκανε ζημιά και στην δική σου επιχείρηση ; 

Ο Τζίρος έπεσε κάθετα και οι ζημιές ήταν αρκετα μεγάλες αν και συγκριτικά μικρότερες από άλλους κλάδους. Μας δοθηκε ομως μια μοναδική ευκαιρία να ιεραρχήσουμε τις εταιρικές μας προτεραιότητες και αξιες και να βελτιώσουμε τις διαδικασίες και την ολική μας ποιότητα καθως και να δημιουργήσουμε νέες υποδομές,που όλα αυτά προ κορωνοιου με την δουλειά μας στα ανώτερα όρια, ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθούν

.- Στο παρελθόν είχες ενασχόληση ενεργή με την νύχτα . Πως πήρες την απόφαση να αφήσεις γνωριμίες και την εμπειρία αυτή και να πάς σε ένα εντελώς διαφορετικό αντικείμενο ;

Υπηρέτησα αυτο το σύστημα για 14 χρόνια και έζησα πολύ ομορφες στιγμές. Γνώρισα πάρα πολύ κόσμο, εξοικονόμησα και όσα αργότερα επένδυσα στις επιχειρήσεις μου. Χρωσταω πολλά σε αυτο το σύστημα που λέγεται νυχτα και αληθεια σέβομαι κ εκτιμω πολύ ΌΛΟΥΣ ΌΣΟΥΣ δίνουν τον αγώνα τους και τον ΕΑΥΤΟ τους για να διασκεδάσει ο κόσμος. 

Παρατήρησα ομως μια συνεχή πτώση σε αυτές τις δραστηριότητες τα τελευταία χρόνια, πτώση που εγινε μαχη για επιβιωση με παράλληλη έκπτωση στις ανθρωπινες αξιες.Τα δύο αυτά γεγονότα λοιπόν, η οικονομική συρρίκνωση του κλαδου, και η διαφορα που προέκυψε στον δικό μου αξιακό κώδικα με ώθησαν στο να κάνω το επόμενο βήμα αξιοποιώντας όσα εφοδιάστηκα κυριως σε ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ και γνωριμιες από την πρότερη μου ενασχόληση.

 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper