Ο Πέτρος Μάνταλος μετά την νίκη επί του ΠΑΟ έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Μανόλο Χιμένεθ και ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της ΑΕΚ !

  • 10/05/2021 -
  • |

Ο Πέτρος Μάνταλος μετά την νίκη επί του ΠΑΟ  έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Μανόλο Χιμένεθ και ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της ΑΕΚ !

Για τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Είμαι ανακουφισμένος. Είναι μια χρονιά αρκετά δύσκολο. Αν σκεφτούμε τι έχουμε κάνει φέτος, είναι μια μεγάλη νίκη. Μας εξασφαλίζει την Ευρώπη. Σίγουρα είμαστε χαρούμενοι αλλά μέχρι εκεί».

 

Για τις δηλώσεις του Μανόλο Χιμένεθ: «Η άποψή μου για αυτόν είναι γνωστή. Είναι ο καλύτερος προπονητής που έχω συνεργαστεί όσο παίζω ποδόσφαιρο. Είχα ένα θέμα με τον αστράγαλό μου αρκετές μέρες, μου ζήτησε να παίξω και το ήθελα, για αυτό έπαιξα. Ξέραμε τι παιχνίδι ήταν. Είμαι χαρούμενος».

Για το τι το είπε στο ημίχρονο ο Χιμένεθ: «Με ρώτησε για το πόδι μου, γιατί με είδε να πιάνω το πόδι μου πριν τελειώσει το ημίχρονο, ένιωσα ενοχλήσεις. Δεν είμαι σίγουρος, γιατί υπήρχε φόρτιση εκείνη τη στιγμή. Δεν θυμάμαι, αλλά νομίζω ότι αυτό ήταν».

Για το ότι σκόραρε: «Δεν κοιτάζω τους αριθμούς. Σίγουρα παίζουν ρόλο, με ενδιαφέρει να κερδίζει η ομάδα. Είμαι χαρούμενος σε ένα τέτοιο σημείο που το γκολ μου βοήθησε την ομάδα. Δεν σκέφτομαι ότι σκόραρα εγώ. Το μόνο που με ένοιαζε πάντα ήταν η ομάδα που αγωνίζομαι να παίρνει τους βαθμούς».

Για τον Παναγιώτη Τσιντώτα: «Θα μπορούσαμε να δεχτούμε γκολ σε εκείνο το σημείο, σαν ομάδα το συνηθίζουμε. Θα μπορούσαμε να το είχαμε τελειώσει νωρίτερα το παιχνίδι. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ο κ. Χιμένεθ είχε κάνει έναν πολύ καλό σχεδιασμό, ήμασταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο και γίναμε επικίνδυνοι. Είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας, του έδωσα συγχαρητήρια και κάποια… γαλλικά που δεν μπορώ να μεταφέρω».

Για την κριτική του κόσμου: «Κριτική υπάρχει από την πρώτη μέρα, όταν αγωνίζεσαι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όσο είναι η ΑΕΚ. Κριτική θα έχεις και στα καλά, πόσω μάλλον σε μια χρονιά σαν τη φετινή για εμάς. Έχει δίκιο ο κόσμος, το να ζητάει το κάτι παραπάνω. Είχαμε σπάσει αρκετά αρνητικά ρεκόρ φέτος. Ήθελα να μιλήσει στο τέλος της σεζόν. Μιας και μου δίνεται η ευκαιρία σήμερα, αν και είναι μια ευχάριστη μέρα. Ήθελα να τους ζητήσω ειλικρινά συγγνώμη για τα αποτελέσματα εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών, για αυτή τη σεζόν. Κανείς δεν θέλει να βλέπει την ΑΕΚ έτσι. Φίλαθλοι είμαστε κι εμείς. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να αντέξουμε στην κριτική. Αν είσαι ποδοσφαιριστής μεγάλης ομάδας πρέπει να αντέχεις σε κάτι τέτοιο. Έχω αντέξει και αντέχω».

Για την επέκταση του συμβολαίου: «Υπάρχει μια ιδιαίτερη σχέση με εμένα και την ομάδα, το έχω πει ότι αν η ομάδα θέλει να με κρατήσει την επόμενη σεζόν, θα είμαι εδώ για αυτήν. Αν μου πει να αποχωρίσω, δεν με νοιάζουν τα συμβόλαια. Απλά θα ευχαριστήσω και θα αποχωρήσω. Θα είμαι ο πρώτος που θα αναλάβει τις ευθύνες για ό,τι κακό έχουμε κάνει –και είναι πολλά τα αρνητικά αποτελέσματα».

Για το ότι φαίνεται να έχει ένα βάρος: «Είναι πολύ περίεργη στιγμή για εμένα. Δεν μπορώ να το εκφράσω. Είμαι μεταξύ χαράς και λύπη».

Για το πού αφιερώνει αυτή τη νίκη και το γκολ: «Στη μητέρα μου. Χρόνια πολλά μαμά. Ο γιος σου σε αγαπάει. Σίγουρα περιμένει να μιλήσω. Είχε μια περιπέτεια με ένα χειρουργείο, είναι η μέρα της σήμερα και το γκολ είναι αφιερωμένο σε εκείνη».

Για τα σκαμπανεβάσματα: «Είχαμε μια πορεία προς τα κάτω. Είχαμε πολύ κακή σεζόν. Δεν μπορείς να πεις ότι φταίει μόνο αυτό. Υπαίτιοι είμαστε οι παίκτες, θα αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Θέλουμε δύο καλά παιχνίδια για να τελειώσουμε τη σεζόν όσο καλύτερα γίνεται, να τερματίσουμε τρίτοι».

Για το αν θα έδινε ψήφο εμπιστοσύνης στον Χιμένεθ: «Αν σκεφτείς το παρελθόν, ο άνθρωπος που έχτισε την ομάδα και την έκανε πρωταθλήτρια. Δέχεται κριτική, αλλά είναι αυτός που φταίει λιγότερο σε αυτή την κατάσταση. Βρήκε μια ομάδα που σίγουρα δεν διάλεξε, δεν την προπόνησε. Έχει μερίδιο ευθύνης, αλλά έχει τις λιγότερες ευθύνες από όλους εδώ μέσα. Θα ήθελα τον Χιμένεθ να προπονήσει την ΑΕΚ».


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper