Ένταση στην Ακαδημία του House of Fame: «Πηνελόπη, Βένια και Μαριάννα έχουν καβαλήσει το καλάμι»

Ένταση στην Ακαδημία του House of Fame: «Πηνελόπη, Βένια και Μαριάννα έχουν καβαλήσει το καλάμι»

Από ένταση, καρφιά και αλληλοκατηγορίες περί… καβαλημένων καλαμιών σημαδεύτηκε η κουβέντα που προσπάθησε να κάνει ο  makeup artist Παντελής Τουτουντζής στο σπίτι του House of Fame.

«Φημολογείται ότι ο Άρης και η Βένια έχουν καβαλήσει το καλάμι», είπε ο Παντελής Τουτουντζής χαρακτηριστικά με την Πηνελόπη να παίρνει τον λόγο.
«Θεωρώ ότι εκείνη την εβδομάδα είχαν αλλάξει αλλά εμένα δεν με επηρέασε. Επειδή έχουν θέσει τον πήχη ψηλά και ήθελαν να είναι το καλύτερο ντουέτο το πρόβαλαν και το πρόβαραν περισσότερο και με αυτή τη συμπεριφορά τους έκαναν αίσθηση. Εγώ 2-3 εβδομάδες πριν είχα πει ότι κάπου στη δεκάδα θα αρχίσουν να βγαίνουν τα καλάμια και πήρε η μπάλα και αυτούς τους δύο. Μέσα στους 3 μήνες μπορεί αν δεν γνωρίζεις τον εαυτό του να μην μπορείς να ελέγξεις καταστάσεις και συμπεριφορές οι οποίες μεγαλώνουν και μπορεί να έχουν αλαζονικές τάσεις», είπε χαρακτηριστικά με τον Άρη να απαντά παίρνοντας προσωπικά τα όσα ειπώθηκαν:
«Όταν συζητάμε για συμπεριφορές και λες για καλάμι στη δεκάδα είσαι απαράδεκτη, γιατί εκτός από τις περισσότερες πρόβες που κάναμε δεν άλλαξε τίποτα άλλο. Εσύ δεν καταλαβαίνεις τι λες».

Την ίδια στιγμή ο Γιώργος Σπετσιώτης ζήτησε να πάρει τον λόγο. «Όλο αυτό μου φαίνεται αστείο. Δεν με ενδιαφέρουν αυτά που συμβαίνουν. Η Πηνελόπη έχει καβαλήσει το καλάμι, η Βένια και η Μαριάννα. Μπορεί κι εγώ να έχω καβαλήσει το καλάμι κάποιες φορές», δήλωσε με την Πηνελόπη να αντιδρά:

«Η συμπεριφορά μου είναι η εξής, από τη στιγμή που μου λένε ότι όταν κάνω πρόβα είναι υποχρεωμένοι να μη μιλάει κανείς θα το εκμεταλλευτώ. Αν ενοχλεί κάποιους είναι δικό τους πρόβλημα. Είμαι άρτια, οργανωτική, αυστηρή και όλα αυτά».

Από την άλλη, η Μαριάννα όταν άκουσε το όνομά της να βγαίνει από το στόμα του Σπετσιώτη έμεινε με ανοιχτό το στόμα, ζήτησε να μάθει τον λόγο. Ο Sion ήταν εκείνος που πετάχτηκε για να την υπερασπιστεί, κάτι που έκανε τον Γιάννη να εμπλακεί στην κουβέντα, ζητώντας του να μην κάνει τον δικηγόρο της.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper