The Kefalari Suites : Μια έπαυλη νέα κι εκλεπτυσμένη

The Kefalari Suites : Μια έπαυλη νέα κι εκλεπτυσμένη

Η Εταιρία Διαχείρισης Luxury Βοutique Ξενοδοχείων Epoque Collection (www.epoquecollection.com) ανακοινώνει την επίσημη λειτουργία της τρίτης ξενοδοχειακής μονάδας της, Kefalari Suites, η οποία βρίσκεται στην ήσυχη περιοχή της Κηφισιάς στην Αθήνα.

Στεγαζόμενο σε ένα κομψό αρχοντικό του 19ου αιώνα, η ανακαίνιση του οποίου το ανήγαγε σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, «κρυμμένο» – όπως όλα τα καλά μυστικά - σε μια μικρή δεντρόφυτη γειτονιά του καταπράσινου προαστίου της πρωτεύουσας, το The Kefalari Suites παρέχει ιδιωτικότητα, εξαιρετικές υπηρεσίες και όλες τις σύγχρονες επιχειρηματικές ανέσεις.

Η θέση του στο βόρειο και αριστοκρατικό προάστιο της Αθήνας, ανάμεσα σε μια πληθώρα δρόμων και διαβάσεων γεμάτων με χαρακτήρα, το The Kefalari Suites εγκολπώνεται μια ατμόσφαιρα χαλαρή με μοντέρνα σχέδια και ένα μείγμα κλασικής διακόσμησης και ανέσεων, ενώ παράλληλα αναδεικνύει τη γοητεία του παρελθόντος και αγκαλιάζει το νεοκλασικό αρχιτεκτονικό σχέδιο του κτιρίου.

Τα ψηλά ταβάνια, τα μαρμάρινα μπάνια, οι λείες επιφάνειες και τα πλέον αναπαυτικά κρεβάτια είναι μερικά από τα όσα θα αντικρύσουν οι ταξιδιώτες στο επόμενο επαγγελματικό ή ταξίδι αναψυχής τους.

Μια κράτηση σε ένα Superior Room ή ακόμα και στην Penthouse Suite θα ξεδιπλώσει μια διαμονή που όμοιά της δεν έχει: άνετοι χώροι και κάποιες σουίτες με πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες, συνοδεύονται πάντα από την αίσθηση ενός κλασικού, «παλαιάς κοπής» στιλ.

Ένας χαρακτηριστικός ανελκυστήρας παλαιού στιλ, μια πραγματική αντίκα, περικλείει μέσα του όλη τη γοητεία της εποχής του και φέρνει μια αίσθηση κλασικής αριστοκρατίας.

Κάντε ένα διάλειμμα κατά τη διάρκεια μιας κουραστικής ημέρας και ξεκουράστε και τον ουρανίσκο σας, χαρίζοντάς του μερικές από τις λιχουδιές που σερβίρονται η μια μετά την άλλη καθημερινά ή απλά απολαύστε τον ήλιο στο αίθριο.  Aπολαύστε μια βόλτα στην καρδιά της διάσημης εμπορικής περιοχής της Κηφισιάς, όπου πολυτελείς μπουτίκ βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής.

Κάντε check-in στο επιχειρηματικό κέντρο του Αμαρουσίου, σε μόλις 10 λεπτά ή βρεθείτε στην καρδιά του κέντρου της Αθήνας με τρένο, λεωφορείο ή αυτοκίνητο σε περίπου 40 λεπτά.

Σπιτικό αλλά πολυτελές, το The Kefalari Suites είναι ένας θησαυρός φιλοξενίας. Απολαύστε τη νοσταλγία «παλιάς πολυτέλειας», μακριά από την φασαρία του κέντρου της πόλης, όπου η κάθε ημέρα σας διασφαλίζεται ότι θα είναι τόσο υπέροχη, όσο κι η επόμενη.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper