Η Άννα Μπεζάν στο Newspistol.gr : " Στις 8 Λέξεις βίωσα πολύ έντονα την αναγνωρισημότητα και αυτό οφείλεται στην εξαιρετική δουλειά του Ανδρέα Γεωργίου και του Κούλη Νικολάου " !

Η Άννα Μπεζάν στο Newspistol.gr :  Στις 8 Λέξεις βίωσα πολύ έντονα την αναγνωρισημότητα και αυτό  οφείλεται στην εξαιρετική δουλειά του Ανδρέα Γεωργίου και του Κούλη Νικολάου  !

Η Άννα Μπεζάν με σπουδές στον Ελληνικό πολιτισμό στο τμήμα ανθρωπιστικών σπουδών και στην εφαρμοσμένη ανταπτυξιακή ψυχολογία είναι πραγματικά πολύ μπροστά στον τρόπο που σκέφτεται και δίνει λύσεις στις όποιες προκλήσεις της καθημερινότητας. Μόντελινγκ , χορός , σεμινάρια για αφηγήσεις παραμυθιών , δημιουργικής γραφής και τηλεοπτική πορεία σε σειρές στην Κύπρο συνθέτουν ένα παζλ πολλών  εμπειριών. Σήμερα μιλάει στο Newspistol.gr αποκλειστικά και αναφέρεται στην συνεργασία της με τον Ανδρέα Γεωργίου και τον Κούλη Νικολάου αλλά και τα μελλοντικά της σχέδια. Δε διστάζει να αναφερθεί στις ερωτικές στιγμές με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη και  μοιράζεται μαζί μας την μεγάλη της αγάπη που είναι η φωτογραφία .

- Θέλω αρχικά να μου πεις Άννα , σε τι φάση στην ζωή σου σε συναντούμε με την έλευση του καλοκαιριού ; 

Αυτή την περίοδο βρίσκομαι σε μια πολύ καλή φάση της ζωής μου, περνάω χρόνο με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, συζητάω- ζυγίζω τα επαγγελματικά μου και σχεδιάζω τις διακοπές μου. 

- Η συνεργασία σου με τον Ανδρέα Γεωργίου στις 8 Λέξεις νομίζω σε έκανε ακόμη πιο γνωστή στο ευρύ κοινό . 

Με τον Ανδρέα Γεωργίου και τον Κούλη Νικολαου είναι η δεύτερη φορά που συνεργαζόμαστε, η αλήθεια είναι ότι φέτος στις 8 Λέξεις βίωσα πολύ έντονα την αναγνωρισημότητα, αυτό φυσικά οφείλεται στην εξαιρετική δουλειά αυτών των δυο ανθρώπων και στο κοινό που έχουμε κερδίσει με την αγάπη μας για αυτό που κάνουμε.  

-  Υπάρχουν κοινά στοιχεία στον ρόλο της Ελισάβετ με την προσωπική ζωή της Άννας ; 

Η Ελισάβετ με την Άννα διαφέρουν πολύ. Για παράδειγμα η Αννα δεν θα μπορούσε να μπλέξει με έναν παντρεμένο άντρα. Αν θα μπορούσα ίσως να βρω κάποιο κοινό σημείο αυτό θα ήταν το πείσμα και το πάθος στην προσωπική τους ζωή. 

- Στην σειρά σε είδαμε και σε ερωτικές σκηνές τόσο με τον Θεοχάρη Ιωάννίδη όσο και με τον Στέφανο Μιχαήλ. Ένιωσες  άβολα ; 

Είμαι παρά πολύ τυχερή που σε τέτοιου είδους σκηνές είχα απέναντι μου δυο επαγγελματίες που με το χιούμορ και την άνεση τους με έκαναν να νιώθω άνετα, όπως επίσης πιστεύω ότι αν δεν υποβόσκει κάποιος ερωτισμός εκτός γυρίσματος δεν μπορείς να νιώθεις άβολα, είναι απλά μια σκηνή όπως όλες οι άλλες.  

- Σκέφτεσαι το θέατρο ; Είναι κάτι που σε εξιτάρει ; 

Στην παρούσα φάση για να είμαι ειλικρινής το θέατρο δεν είναι στα άμεσα πλάνα μου αλλά σίγουρα στο μέλλον θα ήθελα πολύ να ασχοληθώ. 

May be an image of 1 person, standing and shorts

- Μέσα από τα social media βλέπουμε να κάνεις πολλές φωτογραφήσεις . Αυτό πάει να πει ότι η αγάπη για την μόδα παραμένει ; 

Η αγάπη για τη μοδα θα υπάρχει για μια ζωή γιατί  αγαπώ το κλικ της κάμερας και αν προκύπτουν δουλειές που μου ταιριάζουν θα φλερτάρω με τον φακο με μεγάλη χαρά! 

-  Κεφάλαιο προσωπική ζωή : Μοιραίο κορίτσι ; Αγαπάς ; Ερωτεύεσαι εύκολα ; 

Θα ήθελα να φανώ  δυναμική, με αυτοπεποίθηση και να απαντήσω ΝΑΙ μοιραίο κορίτσι ωστοσο αυτή την περίοδο της ζωής μου  έχω αφήσει λίγο στην άκρη την προσωπική μου ζωή.  Έχω αγαπήσει μια φορά ουσιαστικά μέχρι στιγμής και νιώθω παρά πολύ καλά που έχω δει  και αυτή την πτυχή του εαυτού μου, τώρα αν ερωτεύομαι εύκολα… δεν νομίζω.  

- Τι σου αρέσει σε ένα αρσενικό και πως μπορεί να σε κάνει  "χαλί να σε πατήσει"  ένας άνδρας ;

Είμαι η κατηγορία των ανθρώπων που δεν αναζητά το άλλο μισό αλλά έναν ολοκληρωμένο άνθρωπο να συμβαδίζουμε μαζί όποτε όταν αισθανθώ ότι έχω απέναντι μου έναν τέτοιο άνθρωπο επιτρέπω στον εαυτό μου να αφεθεί, τώρα στο τι μπορεί να με κάνει χαλί να με πατήσουν, ίσως το να μην υπάρχουν  δεύτερες σκέψεις. 

- Σε μια ενδεχόμενη πρόταση να λάβεις μέρος σε ένα ριάλιτι θα έμπαινες σε διαδικασία να το διαπραγματευτείς με τον εαυτό σου  ; 

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω μπει ποτέ στη διαδικασία να το σκεφτώ, ωστόσο να τυχόν μου γινόταν μια τέτοιου είδους πρόταση σίγουρα θα την σκεφτόμουν σοβαρά και αν ήταν κάτι το οποίο μπορούσα να υποστηρίξω θα το έκανα. 

- Τι σχεδιάζεις για την επόμενη σεζόν ;

Η επόμενη σεζόν θα είναι μια έκπληξη! 

Βρίσκομαι σε αρκετές συζητήσεις και μέχρι τα μέσα του Ιουνίου  θα έχουν παρθεί και οι αποφάσεις. 

May be a closeup of 1 person


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper