Το μήνυμα του Δημήτρη Μελισσανίδη για την «Αγιά Σοφιά» : Πότε ανοίγει τις πύλες της ;

  • 28/05/2021 -
  • |

Το μήνυμα του Δημήτρη Μελισσανίδη για την «Αγιά Σοφιά» : Πότε ανοίγει τις πύλες της ;

Στην «OPAP Arena – Αγιά Σοφιά» που καθημερινά θυμίζει όλο και λιγότερο εργοτάξιο και εξελίσσεται σε πολυτελές γήπεδο, βρέθηκαν επί τη ευκαιρία και ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης, Δημήτρης Μελισσανίδης, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Αλέξης Αλεξίου, καθώς και ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκε και η προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας και της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, που έχει προταθεί για την προμήθεια Ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού απαραίτητου για τη λειτουργία του γηπέδου, προϋπολογισμού 14.274.193,50 ευρώ.

Τον περιφερειάρχη συνόδευσαν η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος Τεχνικών Έργων, Ευρώπη Κοσμίδη, η αντιπεριφερειάρχης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και μέλος της Επιτροπής Παρακολούθησης, Μαρία Κουρή, και ο Διευθυντής Τεχνικών έργων της Περιφέρειας, Αλέξανδρος Καλογερόπουλος. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν και εκπρόσωποι των αναδόχων.

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που μετά από ένα χρόνο από τότε που ήρθα εδώ για την έναρξη των εργασιών, βλέπω να παίρνει… σάρκα και οστά το όραμα του προέδρου και της ομάδας, παράλληλα όμως και δικό μας υπό την έννοια ότι αναγνωρίζουμε ότι αυτή η προσπάθεια είναι σημαντική και για τις επόμενες γενιές, για την ιστορία και ευρύτερα για τον πολιτισμό», είπε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τις υπηρεσίες μας που βρίσκονται πάντα κοντά στο έργο και σε αγαστή συνεργασία με τους αναδόχους, ώστε όλα τα προβλήματα να αντιμετωπίζονται εν τη γένεσει τους. Κάνουμε μεγάλο αγώνα, ώστε του χρόνου να είναι όλα έτοιμα. Τα έργα τόσο στο γήπεδο όσο και στην Πατριάρχου Κωνσταντίνου προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς και θα διευκολύνουν σημαντικά τόσο τους διερχόμενους οδηγούς, όσο και τους φιλάθλους. Έχουμε ακόμη λίγο δρόμο, είμαστε μαζί σε αυτή την προσπάθεια, ώστε σύντομα να ακούγονται οι ήχοι του γηπέδου και οι φωνές των φιλάθλων».

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, βλέποντας το όνειρο γενεών ΑΕΚτζήδων να παίρνει… σάρκα και οστά, σχολίασε: «Έχουμε φτάσει στην τελική ευθεία και περίπου σε δέκα μήνες θα απολαύσουμε αυτό που δημιουργούμε. Θέλω να ευχαριστήσω την περιφέρεια Αττικής και προσωπικά τον Γιώργο Πατούλη για την προσπάθεια που κάνει και μας επιλύει όλα τα προβλήματα άμεσα. Εδώ, σε αυτόν τον ιερό χώρο, στον οποίο οι παππούδες μας στέγασαν την ιδέα της ΑΕΚ, εμείς καταφέραμε να φτιάξουμε και πάλι το γήπεδο μας. Έρχεται σύντομα η στιγμή που θα το χαρούμε. Θέλω να ευχαριστήσω την Πολιτεία και όλους όσους βοήθησαν για να χαρούμε αυτό το γήπεδο, που τόσο πολύ θέλουμε και τόσα χρόνια περιμένουμε».

Τέλος, ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος, επισήμανε: «Θεωρώ σπουδαίο ότι το όραμα του προέδρου, ο στόχος και το όνειρο χιλιάδων φιλάθλων υλοποιείται ουσιαστικά με τη συμβολή της περιφέρειας Αττικής και όλων των τεχνικών επιτελείων των υπηρεσιών. Θεωρώ σπουδαίο, επίσης, ότι όλοι αυτοί οι στόχοι υλοποιούνται μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, που ξέρουμε όλοι πολύ καλά ότι σε τέτοιας κλίμακας μεγάλα έργα το σκουριασμένο γραφειοκρατικό γρανάζι των υπηρεσιών συνήθως καθυστερεί την υλοποίησή τους. Επομένως, αυτό το τρίπτυχο της ΠΑΕ, του κ. Μελισσανίδη, της Περιφέρειας και του Δήμου μέσα σε ένα διάστημα των επόμενων 9-10 μηνών γίνεται πραγματικότητα».

Το μήνυμα Μελισσανίδη για την «Αγιά Σοφιά» – Πότε ανοίγει τις πύλες της


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • XILOURIS TRAVEL
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper