Έτσι σκότωσαν τη γυναίκα του Κορφιάτη στην Ζάκυνθο !

Έτσι σκότωσαν τη γυναίκα του Κορφιάτη στην Ζάκυνθο !

Στη δολοφονία της συζύγου του Ντίμη Κορφιάτη εμπλέκονται 10 άτομα, σύμφωνα με την αστυνομία, που με μια κινηματογραφική επιχείρηση τα τελευταία 24ωρα έκανε επτά συλλήψεις και αναζητά έναν εφοπλιστή και μια γυναίκα. Οι συλληφθέντες μεταφέρθηκαν από τη Ζάκυνθο στην Αθήνα και επιστρέφουν στο νησί για να παρουσιαστούν ενώπιον του εισαγγελέα.

Οι δράστες της δολοφονίας της 37χρονης στη Ζάκυνθο επέβαιναν σε μηχανή όταν εκτέλεσαν το θύμα τους. Σχεδόν έναν χρόνο μετά, στις επτά Μαΐου 2021 εκτελέστηκε στη Ζάκυνθο και ο Ντίμης Κορφιάτης.

Μεταξύ των κατηγορούμενων για τη δολοφονία της 37χρονης είναι ένας απότακτος αστυνομικός και ένας σωματοφύλακας εφοπλιστή. Σε βάρος του εφοπλιστή εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σήμερα (09.06.2021), από τον εισαγγελέα Ζακύνθου, για συνέργεια σε ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας. Όπως έγινε γνωστό, στον εφοπλιστή ανήκε το αυτοκίνητο και το φουσκωτό σκάφος που χρησιμοποίησαν οι δράστες για την μετάβασή τους στη Ζάκυνθο, αλλά και τη διαφυγή τους μετά το έγκλημα.

Σύμφωνα με τον διευθυντή της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, υποστράτηγο Πέτρο Τζεφέρη, πέντε από τους δράστες κατηγορούνται για ανθρωποκτονία με δόλο και απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και κατά συρροή και για παράβαση του νόμου περί όπλων. Ένας κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και τέσσερις για συνέργεια σε αυτές τις πράξεις. Για την εξιχνίαση της υπόθεσης, υπήρξε συνεργασία του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου.

Σε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, που πραγματοποιήθηκε προχθές (Δευτέρα), σε Αττική, Ζάκυνθο και Ηλεία, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, εντοπίστηκαν οι έξι από τους δράστες, ενώ ένας ακόμα εμφανίστηκε με δική του πρωτοβουλία.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Casper