Γιατρός στο σπίτι για τον εμβολιασμό των κατάκοιτων συμπολιτών μας

Γιατρός στο σπίτι για τον εμβολιασμό των κατάκοιτων συμπολιτών μας

Ανοίγει η βεντάλια των εμβολιασμών με την ένταξη ολοένα και περισσότερων ομάδων συμπολιτών μας. Οι νεότερες παραλαβές εμβολίων -που θα ξεπεράσουν τις 400.000- επιτρέπουν πλέον την επέκταση του εμβολιαστικού προγράμματος και στους κατάκοιτους ασθενείς.

Υπολογίζεται ότι περίπου 200.000 συμπολίτες μας που δεν μπορούν να μεταβούν στα εμβολιαστικά κέντρα, είναι αυτοί που θα ευεργετηθούν από τη συγκεκριμένη δράση της Πολιτείας.

Πώς θα κλείνεται το ραντεβού για τον κατ’ οίκον εμβολιασμό

Η διαδικασία για το κλείσιμο του ραντεβού των κατάκοιτων πολιτών, δεν θα γίνεται μέσω της πλατφόρμας emvolio.gov.gr.

Μέσα στις επόμενες μέρες, ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος θα απευθυνθεί στους κατά τόπους Ιατρικούς Συλλόγους όλης της χώρας, προκειμένου να διερευνηθεί η διαθεσιμότητα των γιατρών. Αναζητούνται δε γιατροί όλων των ειδικοτήτων από τα μεγάλα αστικά κέντρα, αλλά και την ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα.

Όταν θα ολοκληρωθεί η λίστα με τους διαθέσιμους γιατρούς, το Υπουργείο Υγείας θα αναρτήσει τα ονόματά τους ανά περιοχή. Οι ενδιαφερόμενοι με κινητικά προβλήματα που επιθυμούν να κάνουν εμβολιασμό στο σπίτι, θα παίρνουν τηλέφωνο και θα κλείνουν το ραντεβού τους απευθείας με τον γιατρό.

Η διαδικασία δεν θα έχει ημερομηνία λήξης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, θα συνεχιστεί και για τις τυχόν αναμνηστικές δόσεις που θα προκύψουν.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Casper