Ανθή Σαλαγκούδη: Δάκρυσε στην εκπομπή της Δανάης μιλώντας για την οικογένειά της

Ανθή Σαλαγκούδη: Δάκρυσε στην εκπομπή της Δανάης μιλώντας για την οικογένειά της

Η δημοσιογράφος που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor αναφέρθηκε στην οικογένειά της, στον πατέρα τη και τη στάση που κράτησαν ορισμένοι απέναντί του όταν αποσύρθηκε από τα κοινά.

«Εγώ γεννήθηκα σε μια πολιτική οικογένεια. Ο μπαμπάς μου ήταν στην πολιτική για πολλά χρόνια. Κάποια στιγμή σταμάτησε να είναι, εκεί υπήρχε μετάλλαξη από κάποια πρόσωπα. Εκεί δέχτηκα αλλαγή συμπεριφοράς, δεν θέλω να πω βαρύγδουπες εκφράσεις» δήλωσε.

Από τη συζήτηση φυσικά δεν έλειψε και η αναφορά στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Σε κάποια στιγμή δε δάκρυσε φέρνοντας στον νου της τον καιρό που ήταν μακριά από τους αγαπημένους της και το πόσο προσμονούσε να έρθει σε επαφή μαζί τους στα έπαθλα επικοινωνίας.

«Πήρα πολλά μαθήματα στο Survivor, που μερικά δεν τα περίμενα… Έχουν να κάνουν με ανθρώπινες σχέσεις. Τα έχω ξαναζήσει, δεν έπεσα από τα σύννεφα και σίγουρα σε στενοχωρούν. Σίγουρα μου έμαθε ότι κάποια πράγματα δεν είναι δεδομένα. Επίσης, πόσο σημαντική είναι η οικογένειά μου… Το βλέπεις και στα έπαθλα επικοινωνίας, όλοι μόλις βλέπουμε τους δικούς μας κάτι παθαίνουμε. Μην συγκινείσαι κι εσύ… Θα βάλω ακόμα πιο πολύ τα κλάματα. Πραγματικά, το ζεις τόσο πολύ, και επειδή δεν έχεις επικοινωνία με τους δικούς σου ανθρώπους, μόλις τους βλέπεις, κάτι παθαίνεις».


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Casper