Λεάννα Μάρκογλου: «Όταν γύρισε ο Πάνος ξυπνούσε στον ύπνο του και σηκωνόταν να φάει κανταΐφι» !

Λεάννα Μάρκογλου: «Όταν γύρισε ο Πάνος ξυπνούσε στον ύπνο του και σηκωνόταν να φάει κανταΐφι» !

Όπως είπε η γνωστή make up artist στο Happy Day , όλα έγιναν πολύ ξαφνικά. Ενώ ο τραγουδιστής είχε κάνει συζητήσεις αρκετό πριν η ανακοίνωση ότι θα μπει στο ριάλιτι ήρθε μόλις δύο ημέρες πριν από την πτήση.


«Ήταν δύσκολος χρόνος, στα μέσα της σεζόν αποχωρεί κι ο σύζυγος για ένα παιχνίδι που μας ήρθε απότομα. Έγινε ξαφνικά.  Έγινε μία συζήτηση και δύο μέρες πριν του ανακοινώθηκε ότι φεύγεις».

Πολλά τα κλάματα που έριξε, παραδέχτηκε στη συνέχεια, βλέποντάς τον να υποφέρει στις κακουχίες. Τα παιδιά του τον ζητούσαν συνέχεια και στενοχωριόνταν και αυτά όταν τον έβλεπαν να κοιμάται στο πάτωμα της καλύβας.

Όσο για τις διατροφικές συνήθειες του τραγουδιστή τώρα που βρίσκεται και πάλι στην Ελλάδα, δύο πράγματα παραμένουν δυναμικά στο διατροφολόγιό του, το φακόρυζο και οι καρύδες.

Έχασε 7 κιλά στο παιχνίδι, τα οποία ξαναπήρε αμέσως με τον γυρισμό του και πώς αλλιώς αφού όπως αποκάλυψε η αγαπημένη του σηκωνόταν τα βράδια και έτρωγε… κανταΐφι.

«Έχασε 7-8 κιλά, ξύπναγε στον ύπνο του και πήγαινε να φάει κανταΐφι. “Το φαΐ εδώ είναι δεν μας το παίρνει κανείς” του έλεγα».


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Casper