Η Μαρίνα ξέσπασε στην εκπομπή της Ζήνας : " Μέσα στο σπίτι υπήρχε μια πολύ άσχημη συμπεριφορά από τον Διονύση προς εμένα " !

Η Μαρίνα ξέσπασε στην εκπομπή της Ζήνας :  Μέσα στο σπίτι υπήρχε μια πολύ άσχημη συμπεριφορά από τον Διονύση προς εμένα  !

Η πρώην παίκτρια του reality μαγειρικής, η οποία ήταν αναμφίβολα μια από τις αμφιλεγόμενες προσωπικότητες του παιχνιδιού, μοιράστηκε τη δική της αλήθεια στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" και αναφέρθηκε τόσο στα δύσκολα παιδικά χρόνια που έζησε στην Ελλάδα λόγω της αλβανικής της καταγωγής όσο και για το πρόβλημα υγείας της που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει την όρασή της από το αριστερό της μάτι.

"Τερματίζοντας" τρίτη στον πέμπτο κατά σειρά κύκλο του MasterChef στο Star, η Μαρίνα Ντεομολλάι ανέφερε πως ο σκοπός της δεν ήταν να αναδειχθεί πρώτη, δεύτερη ή πέμπτη, όπως χαρακτηριστικά είπε, αλλά να βάλει τα δυνατά της και να καταφέρει να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται βασιζόμενη πάντα στις δυνάμεις της, ενώ σχολίασε και τον σάλο που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά της με την ίδια να παραδέχεται πως δεν είναι ένα "εύκολο παιδί".


"Συνήθως έχω μεγάλο τείχος προστασίας γύρω μου και δύσκολα εμπιστεύομαι ανθρώπους και σαν χαρακτήρας είμαι πολύ εκρηκτικός. Δεν είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει στη ζωή μου, δεν πέφτω από τα σύννεφα με αυτά που είδα. Είμαι πάντα ειλικρινής και αυτό μου έχει στοιχήσει κι άλλες φορές, θα πω αυτό που θέλω να πω, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα" ανέφερε μεταξύ άλλων.

Θέλοντας να ξεδιαλύνει την εικόνα που έχουν οι άλλοι για εκείνη, η Μαρίνα Ντεμολλάι ανέφερε πως κρατούσε απόσταση από όσα γίνονταν στο σπίτι του MasterChef, παρά το γεγονός ότι φαινόταν πως έχει έναν άκρως δυναμικό χαρακτήρα, πέρα ωστόσο από τις συζητήσεις που είχαν να κάνουν με τον Διονύση, για τον οποίο η ίδια είπε πως ο φιναλίστ την ενοχλούσε. "Ο Διονύσης με ενοχλούσε γιατί αυτά που έλεγε σε εμένα δεν τα έλεγε on camera, δηλαδή μέσα στο σπίτι υπήρχε μια πολύ άσχημη συμπεριφορά από εκείνον προς εμένα" ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δες το απόσπασμα από την εκπομπή https://www.star.gr/tv/psychagogia/alitheies-me-ti-zina/masterchef-5-marina-o-dionusis-ston-diagonismo-me-enohlouse/


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Casper