Κατερίνα Καινούργιου: " Δεν καταλαβαίνω αυτή την ανθρωποφαγία που γίνεται στα social media. Η Σταματίνα έλεγε ότι δεν γνώριζε τι ήταν και απέσυρε τη συμμετοχή της " !

Κατερίνα Καινούργιου:  Δεν καταλαβαίνω αυτή την ανθρωποφαγία που γίνεται στα social media. Η Σταματίνα έλεγε ότι δεν γνώριζε τι ήταν και απέσυρε τη συμμετοχή της  !

Η λαμπερή παρουσιάστρια του OPEN αποκάλυψε μέσα στο Σαββατοκύριακο ότι είχε δεχθεί και η ίδια πρόταση να συμμετέχει, αλλά την απέρριψε και αναφέρθηκε σε όλους εκείνους που δέθηκαν «επιθέσεις» επειδή αποφάσισαν να συμμετέχουν στο σποτ. Φυσικά, οι αντιδράσεις ήταν πολλές με αποτέλεσμα  η Πρόεδρος της Δημοκρατίας να αποσύρει την αιγίδα της, πολλοί από τους διάσημους που συμμετείχαν να αποσυρθούν και το συνέδριο να αναβληθεί επ’ αόριστον.

«Τι έχω κάνει λάθος; Απολύτως τίποτα δεν έχεις κάνει λάθος. Ο λόγος που και εγώ αρνήθηκα να συμμετέχω, επειδή με προσέγγισαν και μου είπαν να απαντήσω σε κάποιες ερωτήσεις, είναι ότι τους ζήτησα να έχω πλήρη ενημέρωση για το τι θα είναι αυτό.

Ψυλλιάστηκα ότι κάτι δεν πάει καλά. Είμαι μια γυναίκα 36 ετών που θέλω να αποκτήσω παιδιά και να κάνω οικογένεια, αλλά δεν ξέρω αν αυτό θα γίνει εν τέλει. Πότε θα γίνει και αν αυτό θα μου το υποδείξει η κοινωνία ή ο ίδιος μου ο εαυτός. Προσωπικά επειδή δεν μου αρέσει να κουνώ το δάχτυλο σε κανέναν σέβομαι τις επιλογές του καθενός. Έχω φίλες και φίλες της μητέρας μου που από επιλογή δεν ήθελαν παιδιά. Είναι δικαίωμά τους και τους εκτιμώ απεριόριστα.

Αρνήθηκα εξ’ αρχής λοιπόν. Δεν κατηγορώ κανέναν όμως από όσους είπαν “ναι” γιατί έτσι όπως μας το παρουσίαζαν φαινόταν σαν κάτι πολύ καλό. Συμφωνώ και με την Καίτη Γαρμπή και με όλους όσους έγιναν έξαλλοι βλέποντας το όνομά τους να παίζει σε ένα τέτοιο απαράδεκτο σποτ», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Τον λόγο πήρε ο Γρηγόρης Γκουντάρας που εξήγησε τον λόγο που συμμετείχε σε αυτό, αλλά και την αντίδρασή του όταν είδε με τη σύζυγό του το σποτ και απέσυραν τη συμμετοχή τους.

«Επειδή διάβαζα και το πρωί την επίθεση που έγινε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή που ήταν να παρευρεθεί στο συνέδριο και είδα στο διάλειμμα το ξέσπασμά της.  Δεν καταλαβαίνω αυτή την ανθρωποφαγία που γίνεται στα social media. Η κοπέλα έλεγε ότι δεν γνώριζε τι ήταν και απέσυρε τη συμμετοχή της. Μην πέφτετε να τους φάτε τους ανθρώπους», ανέφερε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper