Συνέντευξη στο Newspistol της Αθηνάς Πολίτη: " Το δικό μου πυροτέχνημα ήταν ανέκαθεν το πάθος που έχω με την δουλειά μου και τη μουσική " !

Συνέντευξη στο Newspistol της Αθηνάς Πολίτη:  Το δικό μου πυροτέχνημα ήταν ανέκαθεν το πάθος που έχω με την δουλειά μου και τη μουσική  !

Από μικρή, ασχολείται με την μουσική με τη παρότρυνση και υποστήριξη των γονιών της. Εχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της νυχτερινής διασκέδασης. Ενδεικτικά, με τον Πάνο Κίαμο, τον Νίκο Οικονομόπουλο, τον Θάνο Πετρέλη, τον Δημήτρη Χρυσοχοΐδή, τον Χρήστο Πάζη και άλλους. Πριν λίγες εβδομάδαες κυκλοφόρησε από τον Panik Records το νέο της κομμάτι με τίτλο
" Πυροτέχνημα " και στην συνέντευξη που παραχωρεί στο site μας αναφέρεται τόσο σ αυτό όσο και την πορεία της μέχρι σήμερα αλλά και την εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή της. 
 
- Αθηνά θέλω να μου μιλήσεις για δικό σου " Πυροτέχνημα " ...
 
Το δικό μου πυροτέχνημα ήταν ανέκαθεν το πάθος που έχω με την δουλειά μου και τη μουσική γενικότερα! Είναι αυτό που με γεμίζει κάθε μέρα και με πυροδοτεί με ενέργεια και θετική διάθεση !  

- Έχεις μεγάλη αλλαγή τα τελευταία χρόνια και στην εμφάνισή σου και νομίζω ότι έδωσες πολύ χρόνο σε σένα.
 
 Κάθε γυναίκα πιστεύω οφείλει να δίνει χρόνο στον εαυτό της! Έχουμε πολλούς ρόλους να υπηρετήσουμε ως γυναίκες αλλά όταν δίνουμε χρόνο στον εαυτό μας και είμαστε καλά με το μέσα μας κυρίως , τότε πάντα ομορφαίνει και η εξωτερική μας εμφάνιση!  

- Η διαδρομή στην μουσική βιομηχανία κρύβει να φανταστώ και κακές στιγμές ;
 
 Θεωρώ κάθε επαγγελματικος τομέας έχει σαφώς και τις καλές και τις κακές στιγμές! Ευτυχώς όμως ανήκω στην κατηγορία που έχω περισσότερες καλές στιγμές σε όλες τις συνεργασίες μου έως τώρα !  

- Πόσο σου στοίχισε εσένα αυτή η περίοδος του Covid και τι κέρδισες μετά από όλο αυτό σαν άνθρωπος ;
 
Η ιστορία με τον covid μου στοίχησε αρκετά σε πολλούς τομείς.Αρχικα είμαι πολύ εξωστρεφής άνθρωπος και μου αρέσει να συναναστρέφομαι με κόσμο γενικά , με φίλους , με οικογενειακό περιβάλλον και με τους συνεργάτες μου. Ήταν πολύ πρωτόγνωρο για όλους μας αλλά στην συνέχεια πιστεύω ήταν πιο διαχειρίσιμο όσο κατανοουσαμε την όλη κατάσταση που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Το μεγαλύτερο πλήγμα όμως το δέχτηκα όταν "έφυγε" ξαφνικά η αγαπημένη μου γιαγιά από τη ζωή λόγω κορονοιού και μου στοιχίζει μέχρι και σήμερα η απουσία της. Ήταν το στήριγμα μου σε όλα, οπότε θεωρώ ότι η κατάσταση με τον covid με έκανε να διαχειριστω πολλά συναισθήματα και να με κάνει να βγω πιο δυνατή από όλο αυτό.  

- Είσαι έτοιμη να κάνεις την δική σου οικογένεια η σε φοβίζει ;
 
  Γενικά έχω πολλούς ανθρώπους γύρω μου που με αγαπούν και τους θεωρώ οικογένεια μου ! Δεν φοβάμαι τίποτα που είναι να φέρει αγάπη στη ζωή μου,με την έννοια της οικογένειας όπως τη θέτεις στην ερώτηση σου!   

- Παρακολούθησες φαντάζομαι όλα αυτά που έγιναν με τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και όχι μόνο. Βίωσες μέχρι σήμερα μια τέτοια κατάσταση ; Και αν ναι πως το αντιμετώπισες ;
 
 Φυσικά και έχω παρακολουθήσει όλες τις εξελίξεις του καλλιτεχνικού χώρου γύρω από το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης.Γενικα είμαι ενάντια σε κάθε μορφή παρενόχλησης και βίας σε οποιαδήποτε μορφή μπορεί να εκδηλωθεί. Προσωπικά δεν έχω υπάρξει ποτέ ως τώρα σε παρόμοια κατάσταση, αλλά είμαι πάντα πρόθυμη να βοηθήσω με όποιο τρόπο μπορώ όταν κάτι τέτοιο πέσει στην αντίληψή μου!  
May be an image of 1 person, standing and outdoors

- Απωθημένα έχεις ως άνθρωπος ;
 
 Ευτυχώς αποθημενα δεν έχω στην ζωή μου διότι πάντα προσπαθώ να κάνω τους στόχους μου πραγματικότητα και ό,τι με χαροποιεί και με γεμίζει θα το εντάξω στην ζωή μου χωρίς δεύτερη σκέψη!  

- Το πλεονέκτημα του χαρακτήρα σου ;

Το πλεονέκτημα μου όπως μου λένε είναι η θετική πλευρά που προσδιδω συνήθως σε καταστάσεις που μοιάζουν ίσως λίγο πιο σκοτεινές και βρίσκω πάντα την θετική πλευρά των πραγμάτων. 

- Το μειονέκτημα ;

   Το μειονεκτημα μου θεωρώ είναι ότι είμαι αρκετά ανυπόμονη σαν χαράκτηρας!  


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper