Δήμητρα Αλεξανδράκη: Τι αποκάλυψε για την πρόταση γάμου, το νυφικό και τους κουμπάρους της;

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Τι αποκάλυψε για την πρόταση γάμου, το νυφικό και τους κουμπάρους της;

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια στο Instagram με μία φωτογραφία στην οποία έδειξε το εντυπωσιακό μονόπετρό της στους διαδικτυακούς της φίλους, ενώ μίλησε στο «Καλοκαίρι #not» για την ξεχωριστή ημέρα των γενεθλίων της, αλλά και τις λεπτομέρειες του γάμου, ο οποίος αναμένεται να πραγματοποιηθεί σε κλειστό κύκλο.

«Δεν έχουμε ορίσει ημερομηνία και αυτό είναι το πρόβλημά μου. Σκεφτόμαστε την εκκλησία, τον παππά. Το μυστήριο είναι κάτι πολύ ιερό για εμένα. Δεν θέλω να το κάνω πανηγύρι. Θέλω να έχουν ανθρώπους που πραγματικά με αγαπάνε. Ίσω να κάνουμε ένα πάρτι αργότερα, ανοιχτό για όλους. Ο γάμος θα είναι κλειστός, είναι μια ιδιαίτερη στιγμή και ιερή και δεν θα ήθελα να τη βεβηλώσω. Θέλω να πάρω την ευλογία του Θεού. Για εμένα αυτό είναι ο γάμος, όχι φαμφάρες, γλέντια κάνουμε κάθε μέρα», δήλωσε χαρακτηριστικά και αναφέρθηκε στο πού και πώς έγινε η πρόταση:


«Υπήρχε τρομερή συγκίνηση. Η πρόταση έγινε στο Πόρτο Χέλι, την ιδιαίτερη πατρίδα του καλού μου, στην εκκλησία του Αγίου Αιμιλιάου. Πριν από λίγο καιρό, μέσα στην καραντίνα, η soulaglamorous είχε βγάλει ότι παντρεύομαι. Η αλήθεια είναι ότι το είχαμε συζητήσει, αλλά έχει διαφορά η συζήτηση μέχρι να γονατίσει. Γονάτισε μπροστά μου, μου έβαλε το δαχτυλίδι και του λέω “δεν έχει να με ρωτήσεις τίποτα”;».

Όσον αφορά στους κουμπάρους: «Θα είναι μια παιδική μου φίλη, η Χρυσήιδα και φυσικά ένας από την πλευρά του άντρα μου».

Σχετικά με το νυφικό: «Πρώτα σχεδίασα το νυφικό μου και μετά είπα το ναι. Θέλω να είναι κάτι ξεχωριστό, κάτι που δεν έχω ξαναβάλει. Σίγουρα ο γαμπρός θα δυσκολευτεί δίπλα μου».


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Casper