ΑΝΕΚ LINES, κάθε ταξίδι είναι μοναδικό! Πρέπει να ζήσεις την ταξιδιωτική εμπειρία !

  • 26/07/2021 - BLOG - Χάρης Λεμπιδάκης
  • |

ΑΝΕΚ LINES, κάθε ταξίδι είναι μοναδικό! Πρέπει να ζήσεις την ταξιδιωτική εμπειρία !

 

Η ΑΝΕΚ LINES πρωταγωνιστεί, για περισσότερο από μισό αιώνα, στo χώρο της ελληνικής επιβατηγού ναυτιλίας. Έγραψε ιστορία ως η πρώτη ναυτιλιακή εταιρεία λαϊκής βάσης στον κόσμο. Με την ΑΝΕΚ LINES στην πρωτοπορία, ξεκίνησε μια νέα εποχή για τις θαλάσσιες μεταφορές στη χώρα μας. 

 

Σήμερα, με συνέπεια και ευθύνη, υπηρετεί τη μεγάλη παράδοση που η ίδια έκτισε βήμα-βήμα. Μια ελληνική Εταιρεία, από τις μεγαλύτερες και πιο σύγχρονες ακτοπλοϊκές σε ολόκληρη την Ευρώπη. Με τη φιλοσοφία της να παραμένει αναλλοίωτη στον χρόνο. Πάντοτε ο άνθρωπος βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός της. 

Με τον σύγχρονο στόλο της ταξιδεύει στην Κρήτη, τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και την Αδριατική. Από την αναγεννησιακή Βενετία έως και στην επιβλητική Καλντέρα της Σαντορίνης∙ από τη σαγηνευτική Ανκόνα έως την ανεξάντλητη Ρόδο∙ το ατμοσφαιρικό Μπάρι, στην ακατέργαστη ομορφιά της Καρπάθου∙  στο άγριο τοπίο της Ανάφης∙ και σε ακόμα δέκα λιμάνια. 

 

Στα πλοία της ΑΝΕΚ κάθε φορά ζεις μια εμπειρία ξεχωριστή. Γιατί οι άνθρωποί της πιστεύουν ότι κάθε ταξίδι είναι μοναδικό. Σας υποδέχονται με την πατροπαράδοτη ελληνική φιλοξενία και δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Όλα τα πλοία της Εταιρείας είναι σύγχρονα με πολυτελείς κοινόχρηστους χώρους και άνετες καμπίνες. 

 

Στα εστιατόρια η μεγάλη ποικιλία επιλογών ικανοποιεί και τα πιο απαιτητικά γούστα, γευστικές προτάσεις που σε ταξιδεύουν προσφέρουν μια μοναδική εν πλω γαστρονομική εμπειρία. Με έμφαση στην αναγνωρισμένη για τις ευεργετικές της ιδιότητες Κρητική Διατροφή: ποιοτικό φαγητό με αγνά υλικά και πρωταγωνιστή τον θησαυρό της κρητικής γης, το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο που μόνο η ΑΝΕΚ LINES σε ολόκληρη την Ευρώπη χρησιμοποιεί στα εστιατόρια των πλοίων της. Το φαγητό μπορεί να συνοδευθεί με κάποια επιλογή από την πλούσια λίστα κρασιών. 

Ο χρόνος περνάει ευχάριστα στα μπαρ, με ποτό ή καφέ. Στα καταστήματα διατίθενται ποιοτικά προϊόντα και αναμνηστικά. Η επικοινωνία και το σερφάρισμα στο διαδίκτυο δεν σταματούν στιγμή με το αναβαθμισμένο WiFi On Board από όλα τα σημεία του πλοίου και καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού. 

 

Η ΑΝΕΚ LINES βρίσκεται πάντοτε δίπλα στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, στηρίζει διακριτικά όσους έχουν ανάγκη την αρωγή της, κοινωνικές δομές και ιδρύματα, ενθαρρύνει εμπράκτως κάθε αξιόλογη δραστηριότητα με πολιτιστικό, εκπαιδευτικό, επιστημονικό και αθλητικό χαρακτήρα. Υπερήφανος πρεσβευτής της χώρας μας, δίνει το παρών κάθε χρόνο στις σημαντικότερες διεθνείς τουριστικές και εμπορικές εκθέσεις. Ανταποδίδει την τιμητική εμπιστοσύνη των επιβατών με εκπτώσεις σε ημερήσια και βραδινά δρομολόγια και πακέτα προσφορών για όσους ταξιδεύουν με το αυτοκίνητό τους. Το πρόγραμμα τακτικών επιβατών ΑΝΕΚ Smart Bonus επιβραβεύει τα μέλη του για τη σταθερή προτίμησή τους με δωρεάν εισιτήρια και προνομιακές παροχές.  

 

Με σταθερή ρότα στις αξίες που τη δημιούργησαν, η ΑΝΕΚ LINES ενσαρκώνει μία μοναδική ιστορία αγώνα, επιτυχίας και ανάπτυξης με ανθρώπινο πρόσωπο. Με μόνιμη έγνοια της τη συνεχή αναβάθμιση της ταξιδιωτικής εμπειρίας που προσφέρει στους επιβάτες της. Η σταθερή εμπιστοσύνη τους είναι για την ΑΝΕΚ LINES η μεγαλύτερη επιβράβευση. 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

    Όνομα:
    *

    Email:
    *

    Σχόλιο:


    Πόσο κάνει 2+3;
    *

    ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
    • Απαγορεύονται οι δημοσιεύσεις με υβριστικό περιεχόμενο.
    • Όλες οι δημοσιεύσεις υπόκεινται στην έγκριση του διαχειριστή.
    • Οι δημοσιεύσεις μπορούν να αφαιρεθούν μόνο από την διαχείριση





  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper