Λύγισε ο ΜΕΣΙ στο αντίο του από την Μπαρτσελόνα ! "Θα αλλάξει τελείως η ζωή μου. Πρέπει να αρχίσω από το μηδέν " !

  • 08/08/2021 -
  • |

Λύγισε ο ΜΕΣΙ στο αντίο του από την Μπαρτσελόνα ! Θα αλλάξει τελείως η ζωή μου. Πρέπει να αρχίσω από το μηδέν  !

Η αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από την ΜΠΑΡΤΣΑ είναι επίσημο γεγονός, με τον Αργεντινό να ξεσπά σε κλάματα εμφανώς συγκινημένος πριν καν ξεκινήσει η συνέντευξη Τύπου με την οποία θα αποχαιρετίσει το «σπίτι» του τα τελευταία 21 χρόνια. Ο Λιονέλ Μέσι δεν άντεξε την συγκίνηση και ξέσπασε σε λυγμούς πριν καν πάρει το λόγο, στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου που δίνει αυτή την ώρα στο Καμπ Νου της Βαρκελώνης.

Ο Μέσι είπε πως τόσο ο ίδιος όσο και οι Καταλανοί έκαναν τα πάντα για να μείνει. Είπε ο Αργεντινός σούπερ σταρ πως πέρυσι μπορεί να ήθελε να φύγει, αλλά τώρα η επιθυμία του ήταν να παραμείνει. Ωστόσο, λόγω του θέματος που προέκυψε με την ισπανική Λίγκα αυτό δεν ήταν εφικτό 

«Σκεφτόμουν τι θα μπορούσα να πω και δεν υπήρχε τίποτα. Είναι τόσο δύσκολο μετά από τόσα χρόνια. Δεν ήμουν προετοιμασμένος αν και πέρυσι είχα στείλει εκείνο το φαξ. Φέτος, όμως, όχι. Είχα αποφασίσει παρέα με την οικογένειά μου να μείνουμε. Στο σπίτι μας. Όλη η ζωη μου είναι εδώ. Ήρθα 13 χρόνων εδώ. Μικρό παιδί. Εδώ είναι το σπίτι μας. Μεγάλωσα με τις αξίες αυτού του συλλόγου. Να πορεύομαι με σεβασμό και ταπεινότητα. Μου συνέβησαν τόσα υπέροχα πράγματα εδώ. Μεγάλωσα, προόδευσα, έγινα ο άνθρωπος που είμαι τώρα.

Μόνο σεβασμός για τον σύλλογο και τη φανέλα. Πάντα ένιωθα την αγάπη του κόσμου. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα φύγω έτσι. Θα ήθελα να φύγω στο γήπεδο. Με την αγάπη του κόσμου. Νιώθω λύπη γι' αυτό. Ευχαριστώ για την αγάπη όλα αυτά τα χρόνια. Ένιωσα την καταξίωση και την αναγνώριση.

Για την αντίδρασή του όταν έμαθε πως δεν μπορεί να μείνει: «Στην αρχή πέρασαν πολλά από το μυαλό μου. Είχα μπλοκάρει. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι πραγματικότητα. Θα αλλάξει τελείως η ζωή μου. Πρέπει να αρχίσω από το μηδέν. Είναι μια δύσκολη αλλαγή, ειδικά για την οικογένειά μου. Θα είμαστε καλά. Θα είναι μια δύσκολη αλλαγή, αλλά πρέπει να την αποδεχτούμε».

Για την επόμενη ομάδα του: «Δεν έχω συμφωνήσει με ομάδα. Υπάρχει ενδιαφέρον. Τίποτα δεν έχει κλείσει. Η Παρί είναι μια πιθανότητα». 

Για το τι παίρνει και τι αφήνει:  «Είπα και πριν ότι έμαθα σεβασμό με αυτή την φανέλα. Με αναγνωρίζει ο κόσμος χάρη στη Μπαρτσελόνα. Είναι ευγνώμων. Μπορεί καθένας να με θυμάται για αυτό που θέλει. Ήταν πολλές χαρές, λιγότερες λύπες. Θυμάμαι τους πανηγυρισμούς με τους οπαδούς, την οικογένειά μου, τους συμπαίκτες». 

Για το πως νιώθει: «Είναι η πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας μου. Είχα κι άλλες, με ήττες, αλλά την επόμενη ημέρα ήταν η προπόνηση, ακολουθούσαν οι νίκες. Αλλά αυτό το τέλος είναι πικρό. Νιώθω μεγάλη θλίψη. Φεύγω από την ομάδα που αγαπώ και δεν το περίμενα. Πέρυσι ήθελα να φύγω, τώρα όχι». 

 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper