Συντονιστής έκδοσης:

Χάρης Λεμπιδάκης

Ποιοι είμαστε - NewsPistol

Μια νέα προσπάθεια γιατί το είχαμε μεράκι να μαζευτουμε μια παρέα φίλων που έχει λίγο ελεύθερο χρόνο και θέλει να μοιράζεται μαζί σας όλα όσα συμβαίνουν πίσω απο τις κάμερες. Δεν είναι επιχείρηση το Newspistol.com αλλά σύμπλεγμα ανθρώπων που θα σας ενημερώνει με ακρίβεια και ειλικρίνεια. Αυτό που ζητώ σαν συντονιστής αυτού του portal είναι να κριθούμε αυστηρά γιατί έτσι θα γίνουμε καλύτεροι. Το μόνο σίγουρο είναι οτι κάνουμε το χόμπι μας ουσία. Προετοίμαζα αυτή την προσπάθεια αρκετούς μήνες μαζί με τον καλό μου φίλο Παναγιώτη Πέρρο και σήμερα 24 Σεπτεμβρίου καταφέρνουμε να είμαστε εδώ στην παρέα σας. Οι φίλοι και οι φίλες που θα είναι στην παρέα μας καθημερινά , θα έχουν την δυνατότητα να διαβάζουν ειδήσεις χωρίς κιτρινισμό αλλά με εγκυρότητα. Τηλεόραση, μουσική, θέατρο, life style, πολιτική, ιστορία , πολιτισμός,αθλητισμός και διακόσμηση θα είναι οι κατηγορίες που θα μας απασχολήσουν στο σύνολο. Θα έχουμε πολλές συννετεύξεις, καθώς και κείμενα απο νέα παιδιά που θα υπογράφουν για πρώτη φορά τα ρεπορτάζ τους απο σχολές δημοσιογραφίας.

Η φίλη μου Κατερίνα Ζαρίφη μέσα απο το γνωστό χιουμοριστικό ύφος της θα μεταμφιέζεται ως "βαθιά σαπίλα" και θα κάνει σχόλια όπως εκείνη γνωρίζει. Η Χριστίνα Κοροξενίδη είναι αγαπημένο πρόσωπο που θα σας δίνει ιδέες για την διακόσμηση. Η Σάντυ Κουτσοσταμάτη αναλαμβάνει την στήλη ψυχολογία σε  μια συνεργασία που εμένα προσωπικά με χαροποιίησε ιδιάιτερα όταν μου έδωσε την θετική της απάντηση. Ο Τάσος Παπαλαζάρου που τον γνωρίσαμε πολλά χρόνια μέσα απο την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη -και οχι μόνο- θα μας δίνει διατροφικές συμβουλές και να αναλύει μαζί σας όλα αυτά που θέλετε να μάθετε για το βάρος σας και το πως θα χάσετε θερμίδες. Η Σοφία Δριστέλα θα μας ενημερώνει για την μόδα των περίφημων αξεσουάρ της και την ομορφιά. Ο Νίκος Κεραμίδας μέσα απο μια στήλη έκπληξη θα βάζει την δική του πινελιά στην δύσκολη καθημερινότητα που βιώνουμε .Ο Στέφανος Κόκκαλης -αυτό το σπάνιο ταλέντο- θα προτείνει και θα μοιράζεται μαζί σας μουσικά νέα και προτάσεις απο τον έντεχνο χώρο και οχι μόνο. Επίσης ο στενός μου συνεργάτης Παύλος Χριστοδούλου με εβδομαδιαία στήλη θα μας γνωρίζει νέους καλλιτέχνες απο την μουσική σκηνή. Η Σταυρούλα Καστρίνη θα κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις και ο Βασίλης Κουβελέτσος θα μας ενημερώνει στον αθλητικό τομέα και η Άννα Τσιάλτα στα καλλιτεχνικά.

Απο την Θεσσαλονίκη η γοητευτική Αρετή Μάγγου θα μας ξεναγεί σε νυχτερινά στέκια διασκέδασης με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και προσφορές . Τέλος αφήνω την Δήμητρα Καρλή με την οποία χαίρομαι πολυ που δέχτηκε να είναι μαζί μου σ αυτή την προσπάθεια και παρέα της θα διαβάσουμε - μελέτες και πολλές λεπτομέρειες απο την ιστορία της Ελλάδος με πλούσιο φωτογραφικό υλικό μέσα απο την στήλη Ιστορία και Πολιτισμός. Μαζί μας θα έιναι και άλλοι συνεργάτες για καλλιτεχνικά νέα και νέες στήλες που θα αγαπήσετε και θα έχουν πάντα υπογραφή.

Μέσα απο το Newspistol.com θα υπάρχει ενημέρωση απο την ελληνική μας ομογένεια στην Αμερική. Ο φίλος Ευάγγελος Μητσοτάκης θα μοιράζεται μαζί μας μυστικά των σταρ του Hollywood. H διάσημη σεφ Μαρία Λόη θα δίνει τις προτάσεις της για την κουζίνα μας και η Άτζελα Παντελή θα δίνει κάθε εβδομάδα το τοπ 5 των δημοφιλέστερων ελληνικών τραγουδιών σε όλη την Αμερική . Οι εκπλήξεις θα είναι πολλές μέσα απο μια συνεργασία που ξεκινάω και εγώ απο την 1η Νοεμβρίου με ομογενειακό Ελληνικό κανάλι με δική μου εκπομπή και θα έχουμε επικοινωνία για όλα.

Αυτοί είμαστε λοιπόν... Ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου όλα μου τα φιλαράκια για την στήριξή τους και σ αυτό το εγχείρημα που ξεκινάμε σήμερα .

Χάρης Λέμπιδάκης


2 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

24/09/2012 - 13:42 - πασχαλη μαριεττα: καλη αρχη απο την καρδια μου

24/09/2012 - 14:05 - πασχαλη μαριεττα: καλη αρχη απο την καρδια μου

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • ΓΙΑΤΡΟΙ
  • BIOART

  • ΜΑΡΙΑ ΛΟΗ
  • MUSEUM
  • Casper
  • Παναγιώτης Αποστολόπουλος Πέρρος