ΩΡΙΜΑΣΙΣ : Η ελληνική προσέγγιση των premium κοπών! Μία πλήρη γκάμα κρεάτων !

  • 29/08/2021 - BLOG - Χάρης Λεμπιδάκης
  • |

ΩΡΙΜΑΣΙΣ :  Η ελληνική προσέγγιση των premium κοπών! Μία πλήρη γκάμα κρεάτων !

Όλα τα αλλαντικά μας Orimasis είναι χειροποίητα ΧΩΡΙΣ συντηρητικά από ελληνικά κρέατα & πιστοποιημένη διαδικασία παραγωγής ISO 22000. Μέσα απο συγκεκριμένα άρθρα στο Newspistol.gr θα έχετε την δυνατότητα να γνωρίσετε καλύτερα τον οργανισμό αυτό και να μάθετε τα μυστικά αυτής της επιχείρησης που είναι δικαιλογημένα στην κορυφή της προτίμησης του κοινού και της αγοράς. Σήμερα θα δείτε ένα μεγάλο ποσοστό απο αυτά που μπορείς να αγοράσεις πηγαίνοντας στο κατάστημα στην Παλαιά Φώκαια ή κάνοντας την αγορά σου μέσω E-SHOP. 



Κάνε κλικ εδώ και μπες στο site - https://orimasis.com/to-katastima-mas/



Παστουρμάς Rib eye Orimasis 



Το rib eye (μάτι της μπριζόλας) αποτελεί ένα τρυφερό premium κομμάτι του μοσχαριού, με μοναδική γεύση & υψηλή θρεπτική αξία, λόγω της εξαιρετικής κατανομής του λίπους του. Εναλλακτικά, διαθέτουμε τον παστουρμά μας από κόντρα μπριζόλα entrecôte, ένα εξίσου εκλεκτό & μαλακό μοσχαρίσιο μέρος, με λιγότερα λίπη





Παστράμι brisket Orimasis 



Ένα ιδιαίτερο έδεσμα με χαρακτηριστική επικάλυψη φρεσκοτριμμένων πιπεριών & μοναδικό συνδυασμό μπαχαρικών. Επιλέγουμε για το παστράμι μας το μοσχαρίσιο στήθος brisket, ένα κομμάτι με λιπαρή δομή που προσδίδει νοστιμιά & τρυφερότητα.



Proscuitto Orimasis 



Επιλέγουμε για το προσούτο μας μπούτι χοιρινού, ένα άπαχο αλλά ιδιαίτερα νόστιμο κομμάτι. Η εξάμηνη Οrimasis του προσούτο σε συνδυασμό με το κάπνισμα σε ξύλο οξιάς ξεδιπλώνουν τη γευστική δυναμική του & τα φυσικά του αρώματα




Carpaccio beef Orimasis 



Ένας gourmet μεζές, με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο & θυμαρίσιο μέλι. Επιλέγουμε το νουά, ένα άπαχο κομμάτι του μοσχαριού, ιδανικό για το καρπάτσιο μας λόγω της τρυφερής δομής του




Carpaccio black truffle Orimasis 



Ένα γαστρονομικό ταξίδι για γευστικά απαιτητικούς ουρανίσκους. Επιλέγουμε για το καρπάτσιο μας μοσχαρίσιο νουά, ένα ιδιαίτερα τρυφερό κομμάτι & τη γευστική πρωταγωνίστρια μας, τη μαύρη τρούφα




Roast beef Orimasis



Ξεδιπλώνουμε την υψηλή γαστρονομία στο τραπέζι σας με roast beef από μοσχαρίσιο νουά, ένα άπαχο αλλά ιδιαίτερα τρυφερό κομμάτι




Roast beef black truffle Orimasis 



Ξεδιπλώνουμε την υψηλή γαστρονομία στο τραπέζι σας με roast beef από μοσχαρίσιο νουά, ένα άπαχο αλλά ιδιαίτερα τρυφερό κομμάτι. Η μαύρη τρούφα, το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο & ο ιδανικός συνδυασμός μπαχαρικών καπνισμένα σε ξύλο οξιάς ,σας προσκαλούν να απολαύσετε ένα γευστικό ταξίδι υψηλών προδιαγραφών




Fouantre χοιρινό μπούτι Orimasis 



Γεμάτη γεύση, ελαφριά αίσθηση. Επιλέγουμε τη καρδιά από το χοιρινό μπούτι, ένα άπαχο & τρυφερό κομμάτι το οποίο το τοποθετούμε σε άλμη για μέρες. Το αλείφουμε με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο & θυμαρίσιο μέλι. Ύστερα, το σιγοψήνουμε για ώρες, δημιουργώντας μια εξωτερική τραγανή κρουστά & ένα ζουμερό εσωτερικό με εξαιρετικά αρώματα & απαλή υφή




Σουτζούκι μοσχάρι Orimasis 



Η τελική τιμή του προϊόντος θα διαμορφωθεί κατά το ζύγισμα. Ένας μικρασιάτικος πικάντικος μεζές από εξαιρετικό μοσχαρίσιο κιμά. Επιλέγουμε για το σουτζούκι μας το καπάκι, ένα ιδιαίτερα ζουμερό & νόστιμο μοσχαρίσιο κρέας, απαλλαγμένο από περιττά λίπη



Σπιανάτα Orimasis 



Καυτερή, πολύπλοκη επίγευση. Ζουμερός χοντροκομμένος χοιρινός κιμάς αναμειγνύεται με εκλεκτά μπαχαρικά , chili, καυτερό μπούκοβο & έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Καπνίζεται για ώρες σε ξύλο οξιάς & ύστερα ωριμάζει στον αέρα για μέρες, απελευθερώνοντας βαθιά αρώματα & πλούσια γεύσηΗ τελική τιμή του προϊόντος θα διαμορφωθεί κατά το ζύγισμα



Σπιανάτα ιταλική 



Σπιανάτα ιταλική 



Σαλάμι αέρος 



Σαλάμι αέρος 



Σαλάμι αέρος με παρμεζάνα ιταλικό 



Σαλάμι αέρος με παρμεζάνα ιταλικό 



Επιλεγμένα ελληνικά μοσχάρια από πιστοποιημένους έλληνες προμηθευτές. Η ωρίμανση του κρέατος διαρκεί τη γαστρονομική υπόσταση



Rib eye steak 



Η τελική τιμή του προϊόντος θα διαμορφωθεί κατά το ζύγισμα. Μια από τις πιο περιζήτητες ειδικές κοπες μοσχαρίσιου κρέατος. Το Rib eye βρίσκεται μεταξύ του 6ου & του 12ου θωρακικού σπονδύλου. Πρόκειται για το κεντρικό μέρος της μπριζόλας άνευ οστών, με ιδιαίτερα υψηλή ποιότητα κρέατος. Διαθέτει μεγάλη γευστική αξία & τρυφερότητα λόγω της εξαιρετικής κατανομής του λίπους του. Αποτελεί εξαιρετική επιλογή για ψήσιμο στα κάρβουνα, καθώς παραμένει ιδιαίτερα ζουμερό, κατέχοντας θέση στο menu πολλών εστιατορίων. Μπορεί να ψηθεί είτε σε φέτες είτε ολόκληρο & ύστερα να σερβιριστεί σε λεπτές φέτες



Rib eye steak 




Rib eye black angus omaha farm USA 



Η τελική τιμή του προϊόντος θα διαμορφωθεί κατά το ζύγισμα. Μια από τις πιο περιζήτητες ειδικές κοπες μοσχαρίσιου κρέατος. Το Rib eye βρίσκεται μεταξύ του 6ου & του 12ου θωρακικού σπονδύλου. Πρόκειται για το κεντρικό μέρος της μπριζόλας άνευ οστών, με ιδιαίτερα υψηλή ποιότητα κρέατος. Διαθέτει μεγάλη γευστική αξία & τρυφερότητα λόγω της εξαιρετικής κατανομής του λίπους του. Αποτελεί εξαιρετική επιλογή για ψήσιμο στα κάρβουνα, καθώς παραμένει ιδιαίτερα ζουμερό, κατέχοντας θέση στο menu πολλών εστιατορίων. Μπορεί να ψηθεί είτε σε φέτες είτε ολόκληρο & ύστερα να σερβιριστεί σε λεπτές φέτες



Rib eye rangers valley Αυστραλίας 



Η τελική τιμή του προϊόντος θα διαμορφωθεί κατά το ζύγισμα. Μια από τις πιο περιζήτητες ειδικές κοπες μοσχαρίσιου κρέατος. Το Rib eye βρίσκεται μεταξύ του 6ου & του 12ου θωρακικού σπονδύλου. Πρόκειται για το κεντρικό μέρος της μπριζόλας άνευ οστών, με ιδιαίτερα υψηλή ποιότητα κρέατος. Διαθέτει μεγάλη γευστική αξία & τρυφερότητα λόγω της εξαιρετικής κατανομής του λίπους του. Αποτελεί εξαιρετική επιλογή για ψήσιμο στα κάρβουνα, καθώς παραμένει ιδιαίτερα ζουμερό, κατέχοντας θέση στο menu πολλών εστιατορίων. Μπορεί να ψηθεί είτε σε φέτες είτε ολόκληρο & ύστερα να σερβιριστεί σε λεπτές φέτες



Rib eye Ουρουγουάης 



Η τελική τιμή του προϊόντος θα διαμορφωθεί κατά το ζύγισμα. Μια από τις πιο περιζήτητες ειδικές κοπες μοσχαρίσιου κρέατος. Το Rib eye βρίσκεται μεταξύ του 6ου & του 12ου θωρακικού σπονδύλου. Πρόκειται για το κεντρικό μέρος της μπριζόλας άνευ οστών, με ιδιαίτερα υψηλή ποιότητα κρέατος. Διαθέτει μεγάλη γευστική αξία & τρυφερότητα λόγω της εξαιρετικής κατανομής του λίπους του. Αποτελεί εξαιρετική επιλογή για ψήσιμο στα κάρβουνα, καθώς παραμένει ιδιαίτερα ζουμερό, κατέχοντας θέση στο menu πολλών εστιατορίων. Μπορεί να ψηθεί είτε σε φέτες είτε ολόκληρο & ύστερα να σερβιριστεί σε λεπτές φέτες



Rib eye Jack`s creek Αυστραλίας 



Η τελική τιμή του προϊόντος θα διαμορφωθεί κατά το ζύγισμα. Μια από τις πιο περιζήτητες ειδικές κοπες μοσχαρίσιου κρέατος. Το Rib eye βρίσκεται μεταξύ του 6ου & του 12ου θωρακικού σπονδύλου. Πρόκειται για το κεντρικό μέρος της μπριζόλας άνευ οστών, με ιδιαίτερα υψηλή ποιότητα κρέατος. Διαθέτει μεγάλη γευστική αξία & τρυφερότητα λόγω της εξαιρετικής κατανομής του λίπους του. Αποτελεί εξαιρετική επιλογή για ψήσιμο στα κάρβουνα, καθώς παραμένει ιδιαίτερα ζουμερό, κατέχοντας θέση στο menu πολλών εστιατορίων. Μπορεί να ψηθεί είτε σε φέτες είτε ολόκληρο & ύστερα να σερβιριστεί σε λεπτές φέτες



Rib steak 



Η τελική τιμή του προϊόντος θα διαμορφωθεί κατά το ζύγισμα. Η κυρίως μπριζόλα του μοσχαριού. Το Rib steak βρίσκεται μεταξύ του 7ου & 13ου θωρακικού σπονδύλου του μοσχαριού. Αποτελεί ένα premium κομμάτι με οστό, μοναδική γεύση, ιδιαίτερα απαλή υφή & χαρακτηριστική μαρμάρινη όψη, λόγω της εξαιρετικής λιπαρής δομής του. Είνια μια δημοφιλής & νόστιμη επιλογή. Το ψήσιμο του Rib-steak καθίσταται εύκολο, καθώς το εσωτερικό λίπος του κρέατος του επιτρέπει να αποκτά μια εξωτερική κρούστα, διατηρώντας το ζουμερό εσωτερικά




T bone steak 



Η τελική τιμή του προϊόντος θα διαμορφωθεί κατά το ζύγισμα. Κλασική εκλεκτή επιλογή μοσχαρίσιας μπριζόλας. Το T-bone steak αποτελείται από τις πρώτες κόντρα μπριζόλες με φιλέτο mignon. Το όνομά της έχει πάρει από το χαρακτηριστικό κόκαλο Τ, που σχηματίζεται μεταξύ της μπριζόλας & του φιλέτου. Πρόκειται για μια άπαχη μπριζόλα, ιδιαίτερα γευστική & τρυφερή. Κατέχει σημαντική θέση στα menu πολλών εστιατορίων. Αποτελεί ιδανική επιλογή για ψήσιμο σε κάρβουνα ή άλλη μαγειρική εστία. Χρειάζεται, όμως, προσοχή στο ψήσιμο, λόγω της χαμηλής περιεκτικότητας του σε λίπος, προκειμένου να διατηρηθεί ζουμερό





Porterhouse steak 



Η τελική τιμή του προϊόντος θα διαμορφωθεί κατά το ζύγισμα. Μια premium μοσχαρίσια μπριζόλα για δύο. Η Porterhouse steak αποτελείται από τις κόντρα μπριζόλες & το κεντρικό μέρος του φιλέτου. Πρόκειται για μια μοναδική μπριζόλα, με χαμηλά λιπαρά, υπέροχη γεύση & τρυφερή δομή. Τα περισσότερα εστιατόρια επιλέγουν να τη σερβίρουν για δύο άτομα, λόγω της μεγάλης ποσότητας φιλέτου που διαθέτει. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για ψήσιμο σε κάρβουνα ή σε άλλη μαγειρική εστία





Tomahawk steak 



Η τελική τιμή του προϊόντος θα διαμορφωθεί κατά το ζύγισμα. Ο βασιλιάς της μοσχαρίσιας μπριζόλας, με ινδιάνικες ρίζες. Η Tomahawk steak έχει πάρει το όνομά της από το χαρακτηριστικό μακρύ κόκαλό της, το οποίο θυμίζει το τσεκούρι tomahawk που χρησιμοποιούσαν οι Ινδιάνοι. Για την tomahawk steak επιλέγεται το καλύτερο κομμάτι της μπριζόλας, το οποίο καθαρίζεται, και το κόκαλό της κόβεται σε μήκος 20 εκατοστών. Διαθέτει υψηλή γευστική αξία & ιδιαίτερα τρυφερή υφή λόγω της λιπαρής δομής της. Η Tomahawk steak σερβίρεται στα καλύτερα εστιατόρια λόγω της μοναδικής εμφάνισης & γεύσης της. Επιλέγεται για ψήσιμο σε κάρβουνα, με το εσωτερικό της λίπος να τη θωρακίζει, διατηρώντας τη ζουμερή



Picanha 



Η τελική τιμή του προϊόντος θα διαμορφωθεί κατά το ζύγισμα. Ειδική κοπή μοσχαρίσιου κρέατος, γνωστή από τη Βραζιλία. Πρόκειται για ένα κομμάτι, το οποίο βρίσκεται στο οπίσθιο μέρος της ράχης του μοσχαριού, ανάμεσα στις τελευταίες κόντρα μπριζόλες & το κιλότο. Αποτελεί ένα ιδιαίτερα νόστιμο & τρυφερό μέρος του μοσχαριού, καθώς θωρακίζεται εξωτερικά από μία στρώση λίπους. Σύμφωνα με την παράδοση του βραζιλιάνικου BBQ, Churrascaria, η πικάνια μαρινάρεται έντονα με χοντρό αλάτι & ψήνεται τεμαχισμένη σε σχήμα πέταλου, περασμένη σε μεταλλικές σούβλες. Εναλλακτικά, μπορεί να ψηθεί είτε κομμένη σε φέτες, είτε ολόκληρη σε δυνατή φωτιά & ύστερα σερβιρισμένη σε λεπτές φέτες



Picanha black angus omaha farm USA 



Η τελική τιμή του προϊόντος θα διαμορφωθεί κατά το ζύγισμα. Ειδική κοπή μοσχαρίσιου κρέατος, γνωστή από τη Βραζιλία. Πρόκειται για ένα κομμάτι, το οποίο βρίσκεται στο οπίσθιο μέρος της ράχης του μοσχαριού, ανάμεσα στις τελευταίες κόντρα μπριζόλες & το κιλότο. Αποτελεί ένα ιδιαίτερα νόστιμο & τρυφερό μέρος του μοσχαριού, καθώς θωρακίζεται εξωτερικά από μία στρώση λίπους. Σύμφωνα με την παράδοση του βραζιλιάνικου BBQ, Churrascaria, η πικάνια μαρινάρεται έντονα με χοντρό αλάτι & ψήνεται τεμαχισμένη σε σχήμα πέταλου, περασμένη σε μεταλλικές σούβλες. Εναλλακτικά, μπορεί να ψηθεί είτε κομμένη σε φέτες, είτε ολόκληρη σε δυνατή φωτιά & ύστερα σερβιρισμένη σε λεπτές φέτες



Picanha Jack`s creek Αυστραλίας



Η τελική τιμή του προϊόντος θα διαμορφωθεί κατά το ζύγισμα. Ειδική κοπή μοσχαρίσιου κρέατος, γνωστή από τη Βραζιλία. Πρόκειται για ένα κομμάτι, το οποίο βρίσκεται στο οπίσθιο μέρος της ράχης του μοσχαριού, ανάμεσα στις τελευταίες κόντρα μπριζόλες & το κιλότο. Αποτελεί ένα ιδιαίτερα νόστιμο & τρυφερό μέρος του μοσχαριού, καθώς θωρακίζεται εξωτερικά από μία στρώση λίπους. Σύμφωνα με την παράδοση του βραζιλιάνικου BBQ, Churrascaria, η πικάνια μαρινάρεται έντονα με χοντρό αλάτι & ψήνεται τεμαχισμένη σε σχήμα πέταλου, περασμένη σε μεταλλικές σούβλες. Εναλλακτικά, μπορεί να ψηθεί είτε κομμένη σε φέτες, είτε ολόκληρη σε δυνατή φωτιά & ύστερα σερβιρισμένη σε λεπτές φέτες



Tri tip 



Η τελική τιμή του προϊόντος θα διαμορφωθεί κατά το ζύγισμα. Το τριγωνικό μέρος του μοσχαριού, ειδικής αμερικάνικης κοπής. Το Tri-tip βρίσκεται στο οπίσθιο τμήμα της ράχης του μοσχαριού. Πρόκειται για ένα εκλεκτό κομμάτι άνευ οστού, με εξωτερικό λίπος & εσωτερικές μυϊκές πλάγιες ίνες. Η ανακάλυψη του έγινε από τον Otto Schaeffer την δεκαετία του 1950 & η ονομασία του προκύπτει από το τριγωνικό του σχήμα. Το Tri-tip αποτελεί εξαιρετικό κομμάτι για ψήσιμο είτε κομμένο σε φέτες, είτε ολόκληρο. Χρειάζεται, όμως, προσοχή στο ψήσιμο, λόγω της χαμηλής περιεκτικότητας του σε λίπος, προκειμένου να διατηρηθεί ζουμερό



Flank steak 



Η τελική τιμή του προϊόντος θα διαμορφωθεί κατά το ζύγισμα. Τολμηρή επιλογή ειδικής μοσχαρίσιας κοπής. Το Flank steak προέρχεται από τη κοιλιά του μοσχαριού, κάτω από το short loin. Πρόκειται για ένα καλά ασκημένο μέρος του μοσχαριού, που το καθιστά λιγότερο τρυφερό αλλά ιδιαίτερα νόστιμο λόγω της λιπαρής δομής του. Ιδανική επιλογή για τεμαχισμό σε κιμά, για ψήσιμο στη σχάρα και τηγάνισμα. Χρειάζεται, όμως, προσοχή λόγω της σκληρής δομή του προκειμένου να μαλακώσει κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος



Flap steak 



Inside skirt 



Η τελική τιμή του προϊόντος θα διαμορφωθεί κατά το ζύγισμα. Το φιλέτο του χασάπη, όπως λένε οι Γάλλοι. Το Inside skirt, διαφορετικά μία Flat steak, προέρχεται εσωτερικά, από την κοιλιακή χώρα του μοσχαριού. Πρόκειται για ένα μικρό σε μέγεθος μυ που βοηθάει το μοσχάρι να σταθεροποιείται & να αναπνέει, κατά τη διάρκεια της ζωής του. Διαθέτει υψηλή περιεκτικότητα σε αίμα, εξωτερικό λίπος & χαρακτηριστική γεύση. Προτείνεται να ψήνεται ολόκληρο είτε στα κάρβουνα είτε σε άλλη μαγειρική εστία, ώστε να παραμείνει ζουμερό εσωτερικά



Hanger steak 



Rump steak 



Η τελική τιμή του προϊόντος θα διαμορφωθεί κατά το ζύγισμα. Εκλεκτό μοσχαρίσιο κομμάτι, ειδικής αμερικάνικης κοπής. Το rump-steak βρίσκεται στο πίσω μέρος της ράχης, που περιλαμβάνει τον τελευταίο σπόνδυλο της ράχης & το οστό της λεκάνης. Πρόκειται για ένα άπαχο κομμάτι, ιδιαίτερα εύγεστο & τρυφερό, καθώς προτιμάται εναλλακτικά του φιλέτου. Αποτελεί εξαιρετική επιλογή για ψήσιμο σε κάρβουνα ή σε άλλη εστία ψησίματος. Προτείνεται να ψήνεται τεμαχισμένο σε φέτες, όπως το φιλέτο. Χρειάζεται, όμως, προσοχή στο ψήσιμο, λόγω της χαμηλής περιεκτικότητας του σε λίπος, προκειμένου να διατηρηθεί ζουμερό



Fillet steak



Η τελική τιμή του προϊόντος θα διαμορφωθεί κατά το ζύγισμα. Μια κλασική επιλογή μοσχαρίσιου κομματιού, με διαχρονικά αναλλοίωτη αξία. Το Fillet steak, το γνωστό φιλέτο, είναι ένας μυς, προερχόμενος από την εσωτερικό μέρος της μπριζόλας. Αποτελεί ένα premium κομμάτι άνευ οστού, άπαχο, με πλούσια γεύση & ιδιαίτερα τρυφερή υφή. Η χαρακτηριστική τρυφερότητα του οφείλεται στην ακινησία του μυ κατά τη διάρκεια ζωής του μοσχαριού. Κατέχει κύρια θέση στα μενού πολλών εστιατορίων. Εξαιρετική επιλογή για ψήσιμο σε κάρβουνα ή σε άλλη μαγειρική εστία, είτε τεμαχισμένο σε φέτες είτε ολόκληρο, καθώς παραμένει ζουμερό εσωτερικά



Short ribs 



Ένα πολυδιάστατο μοσχαρίσιο κομμάτι ειδικής κοπής. Το short rib είναι η οριζόντια προέκταση της μοσχαρίσιας μπριζόλας, που προέρχεται από το στήθος & τις πλευρές του μοσχαριού. Πρόκειται για ένα κομμάτι, με κόκκαλο & εσωτερική λιπαρή δομή, ιδιαίτερα νόστιμο & ζουμερό



Burger Orimasis 



2x200gr. Τεμάχιο. Η πιο ξακουστή πρόταση γρήγορου φαγητού παγκοσμίως. Ζουμερός κιμάς από brisket & chuck roll περασμένος μια φορά & ελαφρά ανακατεμένος ώστε το burger να παραμένει αφράτο κατά το ψήσιμο. Η αναλογία καθαρού κρέατος & λίπους είναι η ιδανική, καθώς το λίπος που χρησιμοποιούμε είναι το βασιλικό, απαλλαγμένο από καθετί περιττό, απογειώνοντας το γεύστικα. Δυνατή φωτιά με φλόγα κατά προτίμηση, ώστε να δημιουργηθεί εξωτερικά κρουστά & να παραμείνει ζουμερό & τρυφερό στο εσωτερικό



Burger Orimasis 



2x220gr. Τεμάχιο. Η πιο ξακουστή πρόταση γρήγορου φαγητού παγκοσμίως. Ζουμερός κιμάς από brisket & chuck roll περασμένος μια φορά & ελαφρά ανακατεμένος ώστε το burger να παραμένει αφράτο κατά το ψήσιμο. Η αναλογία καθαρού κρέατος & λίπους είναι η ιδανική, καθώς το λίπος που χρησιμοποιούμε είναι το βασιλικό, απαλλαγμένο από καθετί περιττό, απογειώνοντας το γεύστικα. Δυνατή φωτιά με φλόγα κατά προτίμηση, ώστε να δημιουργηθεί εξωτερικά κρουστά & να παραμείνει ζουμερό & τρυφερό στο εσωτερικό



Burger black angus



2x200gr. Τεμάχιο. Η πιο ξακουστή πρόταση γρήγορου φαγητού παγκοσμίως. Ζουμερός κιμάς από brisket & chuck roll περασμένος μια φορά & ελαφρά ανακατεμένος ώστε το burger να παραμένει αφράτο κατά το ψήσιμο. Η αναλογία καθαρού κρέατος & λίπους είναι η ιδανική, καθώς το λίπος που χρησιμοποιούμε είναι το βασιλικό, απαλλαγμένο από καθετί περιττό, απογειώνοντας το γεύστικα. Δυνατή φωτιά με φλόγα κατά προτίμηση, ώστε να δημιουργηθεί εξωτερικά κρουστά & να παραμείνει ζουμερό & τρυφερό στο εσωτερικό



EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Από το 1983 στην Παλαιά Φώκαια, Αττικής.




 25ης Μαρτίου 23, Παλαιά Φώκαια 190 13

 Τηλέφωνο: (+30) 22910 38258


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

    Όνομα:
    *

    Email:
    *

    Σχόλιο:


    Πόσο κάνει 2+3;
    *

    ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
    • Απαγορεύονται οι δημοσιεύσεις με υβριστικό περιεχόμενο.
    • Όλες οι δημοσιεύσεις υπόκεινται στην έγκριση του διαχειριστή.
    • Οι δημοσιεύσεις μπορούν να αφαιρεθούν μόνο από την διαχείριση





  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Invoid spa
  • Invoid
  • Casper