Σας παρουσιάζουμε τα αλλαντικά της ελληνικής εταιρείας ΩΡΙΜΑΣΙΣ !

  • 13/09/2021 - BLOG - Χάρης Λεμπιδάκης
  • |

Σας παρουσιάζουμε τα αλλαντικά της ελληνικής εταιρείας ΩΡΙΜΑΣΙΣ !

Μετά την παρουσίαση της υψηλής γαστρονομικής υπόστασης των κρεάτων και των premium κοπών της ελληνικής εταιρείας ΩΡΙΜΑΣΙΣ, γνωρίστε τώρα και τα αλλαντικά της!

 

Με μοναδικούς σύμμαχους το χρόνο και την εξαιρετικής ποιότητας πρώτη ύλη, που διασφαλίζεται από πιστοποιημένους Έλληνες προμηθευτές, η Ελληνική εταιρεία ΩΡΙΜΑΣΙΣ αλλάζει τα δεδομένα όχι μόνο στον κόσμο του κρέατος αλλά και των αλλαντικών.

Η διαδικασία ξηρής «ωρίμασις» που ακολουθείται ευλαβικά κάτω από συγκεκριμένες και αυστηρές προδιαγραφές και συνθήκες, η χρήση πλακών αλατιού Ιμαλαΐων υπό πίεση, που συμβάλλουν στο ομοιόμορφο αλάτισμα του κρέατος και στην ομαλή αποστράγγισή του από τα περιττά υγρά, καθώς και η πλήρης απουσία συντηρητικών, η αποκλειστική χρήση ελαιόλαδου και μελιού, και η υψηλή ποιότητα του κρέατος, είναι τα στοιχεία αυτά που δίνουν στα αλλαντικά της εταιρείας Orimasis αυτήν την ασύγκριτη γεύση. 

 

Ακολουθούν τέσσερις μοναδικές προτάσεις, που αξίζει να δοκιμάσετε.

 

Carpaccio με μαύρη τρούφα

Ένα γαστρονομικό ταξίδι για γευστικά απαιτητικούς ουρανίσκους. Για το carpaccio (καρπάτσιο) επιλέγεται το μοσχαρίσιο νουά, ένα ιδιαίτερα τρυφερό κομμάτι, και η μαύρη τρούφα για επιπλέον γεύση και άρωμα.

Παραγωγή: Το κρέας αλείφεται με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και θυμαρίσιο μέλι, ενώ γεμίζεται με εκλεκτή ψιλοκομμένη μαύρη τρούφα, προσφέροντας μία απόλυτη γευστική εμπειρία.

No description available.

Prosciutto

Η κορωνίδα των εκλεκτών αλλαντικών. Για το prosciutto (προσούτο) επιλέγεται μπούτι χοιρινού, ένα άπαχο αλλά ιδιαίτερα νόστιμο κομμάτι. Κόβεται σε πολύ λεπτές, σχεδόν αραχνοΰφαντες φέτες, είναι πολύ ντελικάτο στην υφή, έχει ροζέ απόχρωση και έντονη γυαλάδα, ενώ αφήνει στο στόμα μία επίγευση ξηρών καρπών. 

Παραγωγή: Το κρέας καθαρίζεται, αλατίζεται με τη χρήση πλακών αλατιού Ιμαλαΐων υπό πίεση και μένει για περίπου 2 μήνες να στραγγίξει. Όταν στεγνώσει τελείως, ωριμάζει για 6 μήνες και σε συνδυασμό με το κάπνισμα σε ξύλο οξιάς, ξεδιπλώνεται η γευστική δυναμική του και τα φυσικά του αρώματα.

No description available.

Bresaola

Εμπειρία ξηρής “orimasis” με ιταλική φινέτσα. 

Παραγωγή: Για την Bresaola (μπρεζάολα) επιλέγεται μοσχαρίσιο νουά αλειμμένο με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και θυμαρίσιο μέλι. Αποξηραίνεται στον αέρα για 120 μέρες. Η διαδικασία της ξηρής “orimasis” του κομματιού, ενισχύει την γευστική έντασή του και ενδυναμώνει τα αρώματα του δημιουργώντας του ένα χαρακτηριστικό βαθύ κόκκινο χρώμα.

No description available.

Παστουρμάς

Ένα αλλαντικό για όσους λατρεύουν τις παραδοσιακές και μερακλίδικες γεύσεις. Για τον παστουρμά επιλέγεται Rib Eye. Tο Rib Eye είναι ένα τρυφερό premium κομμάτι του μοσχαριού, με μοναδική γεύση και υψηλή θρεπτική αξία.

Παραγωγή: Το πάστωμα του παστουρμά ακολουθεί πιστά τη μικρασιατική συνταγή της γιαγιάς, με το τσιμένι και τα διαλεχτά μπαχαρικά να διατηρούν την παράδοση.

No description available.

INFO 

www.orimasis.gr

Facebook: orimasis 

Instagram: http://orimasis _dry_aged

 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper