Τάσος Ιορδανίδης για τις καταγγελίες: «Ο ένας ήταν μέντοράς μου και ο άλλος κουμπάρος μου» !

Τάσος Ιορδανίδης για τις καταγγελίες: «Ο ένας ήταν μέντοράς μου και ο άλλος κουμπάρος μου» !

Ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί φέτος στην επιτυχημένη σειρά του Mega, «Η Γη της Ελιάς», μίλησε -μεταξύ άλλων- για τα πρώτα του βήματα στον χώρο της υποκτιτικής, για τη σχέση του με τη σύζυγό του Θάλεια Ματίκα, αλλά και για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου. 

«Ήμουν στην Γαλλική Φιλολογία και την εγκατέλειψα για να δώσω εξετάσεις στο Εθνικό Θέατρο, που τελικά πέρασα. Το θέατρο είναι η σύζυγος και η τηλεόραση η ερωμένη. Ένιωσα ασφαλής με τον Ανδρέα Γεωργίου, την Βάνα Δημητρίου και τον Κούλη Νικολάου», τόνισε αρχικά ο Τάσος Ιορδανίδης.

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στις κακότροφες συμπεριφορές που έχει αντιμετωπίσει στο χώρo. «Μου έχει τύχει να είμαι σε παράσταση και να μην είναι καλό το κλίμα. Έχω αντιμετωπίσει κακότροπες συμπεριφορές. Τους κακότροπους σκηνοθέτες τους ξέραμε. Οι αποκαλύψεις για το θέατρο μας έχουν ταρακουνήσει. Με κάποιους είχα προσωπικές σχέσεις αλλά πήρα απόσταση εδώ και χρόνια. Από τους τρεις που έχουν ακουστεί ο ένας ήταν μέντορας μου και ο άλλος κουμπάρος μου», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο Τάσος Ιορδανίδης μίλησε για τα σχέδιά του στο θέατρο,όπου έχει αναλάβει το θέατρο Άλφα Ληναίος-Φωτίου, ανεβάζοντας μία παράσταση η οποία -όπως αποκάλυψε- κρύβει πολλά βιογραφικά στοιχεία από την κοινή του πορεία με την Θάλεια Ματίκα. 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Invoid spa
  • Invoid
  • Casper