Σε συζητήσεις για σειρά ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Σε συζητήσεις για σειρά ο Γιώργος Αγγελόπουλος

O Γρηγόρης Μπάκας συνάντησε τον Γιώργο Αγγελόπουλο και εκείνος δεν αρνήθηκε να απαντήσει σε ορισμένες ερωτήσεις στην κάμερα του «Πρωινού».

Ο δημοσιογράφος θέλησε ένα σχόλιο του Γιώργου Αγγελόπουλου σε όσους κατέκριναν την κίνηση του να πάει με το σκάφος του από την Σκιάθο στην Εύβοια ώστε να βοηθήσει όσους είχαν την ανάγκη του την περίοδο που οι πυρκαγιές κατέστρεψαν μεγάλο μέρος της περιοχής.

«Δεν χρειάζεται να μιλήσω εγώ για το τι κάναμε και τι δεν κάναμε. Σημασία έχει ότι είναι μεγάλη η καταστροφή» απάντησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.
Αναφορικά με τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα, ο Ντάνος σημείωσε πως: «Δεν είμαι σε θέση να πω κάτι. Συζητήσεις έχουν γίνει από το τέλος της περσινής σεζόν».

Στην συνέχεια πρόσθεσε πως: «Δεν έχουμε κάνει καμία συζήτηση με τον Acun. Οι μόνες συζητήσεις ήταν με τους συνεργάτες του για συμμετοχή στο Survivor 2 και 3, που δεν το συζητήσαμε καθόλου περισσότερο και για παρουσίαση στο Survivor 4 που δεν χρειάζεται να πω κάτι σε αυτό. Δεν ήταν οικονομικοί οι λόγοι που δεν έγινε αυτή η συνεργασία και δεν εξαρτάται από το οικονομικό οποιαδήποτε επαγγελματική κίνηση κάνω. Μου είχε γίνει πρόταση να είμαι ο πρώτος Bachelor. Δεν είναι κάτι που θα έκανα και δεν το παρακολουθώ».

Πού θα δούμε όμως τον Γιώργο Αγγελόπουλο τη νέα σεζόν; Σύμφωνα με όσα είπε ο Γρηγόρης Μπάκας: «Σε ένα μήνα από τώρα θα συμμετέχει σε σειρά αγγλικής παραγωγής που θα προβληθεί τον Φεβρουάριο».

Πηγή Πρωινό 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Invoid spa
  • Invoid
  • Casper