Τάσος Νούσιας: Αυτός είναι ο λόγος που είπε όχι στις Άγριες Μέλισσες και το ΝΑΙ στον Σασμό !

Τάσος Νούσιας: Αυτός είναι ο λόγος που  είπε όχι στις Άγριες Μέλισσες και το ΝΑΙ στον Σασμό !

Στο Πρωινό και στον Ισίδωρο Φίκαρη έδωσε συνέντευξη ο Τάσος Νούσιας και μίλησε μεταξύ άλλων για την επιτυχία του Σασμού αλλά και τον λόγο που δεν συμμετείχε στις Άγριες Μέλισσες.

«Φοβήθηκα να συμμετέχω στις Μέλισσες. Το φοβήθηκα το καθημερινό. Πάντα είχα μια αντίσταση στο καθημερινό. Θαύμαζα τους ανθρώπους που το κάνανε γιατί ξέρω τον κόπο, την καθημερινή τριβή με την κάμερα και τη συνέπεια που πρέπει να έχεις. Η προηγούμενη αντίληψη που είχα και ο φόβος με κράτησαν και είπα όχι στις Άγριες Μέλισσες. Φέτος κάνω σχεδόν καθημερινό. Βρίσκεις τους ρυθμούς σου και μπορείς και ανταπεξέρχεσαι. Δύσκολη ιστορία και η κούραση έφτασε πολλές φορές στα όρια, Κάποια πρωινά νομίζω από την εξάντληση με παίρνανε τα κλάματα. Ήθελα να φύγω», είπε αρχικά ο Τάσος Νούσιας.

Ο Τάσος Νούσιας συμπλήρωσε: «Υπήρξε μια αρκετά μεγάλη περίοδος της ζωής μου που μπήκα σε insomnia, έχασα τον ύπνο μου. Δε μπορείς να ξεκουραστείς όταν η ένταση συσσωρεύεται. Ούτε χρόνος για να δω ειδικό δεν υπήρχε. Έναν τραυματισμό που είχα στο πόδι από ένα διαφημιστικό, δε μπόρεσα ποτέ να πάω να τον δω. Αυτή τη στιγμή έχουμε μια εξαιρετική δουλειά στα χέρια μας. Συνάδελφοι αγαπημένοι, με κάποιους έχουμε ξαναδουλέψει, μας δόθηκε η ευκαιρία να βρεθούμε».


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Invoid spa
  • Invoid
  • Casper