Αφέθηκε ελεύθερος ο Λάκης Γαβαλάς - Σπαρταριστές ατάκες από την απολογία του

Αφέθηκε ελεύθερος ο Λάκης Γαβαλάς - Σπαρταριστές ατάκες από την απολογία του

Λάκης Γαβαλάς, καθώς το δικαστήριο τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης εφτά ετών, αλλά με αναστολή στην έφεσή του. 

Όσον αφορά στην αδερφή του Νότα, το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων, της επιφύλαξε την ίδια ποινική μεταχείριση αφού καταδικάστηκε σε φυλάκιση έξι ετών με αναστολή στην έφεσή της. 

Σε λίγη ώρα, τα δύο αδέρφια, θα είναι και πάλι ελεύθερα με την υποχρέωση να πληρώσουν ως εγγύηση 2000 ευρώ ο καθένας ως εγγύηση και επιπλέον με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους. 

Το δικαστήριο τους έκρινε ενόχους με τα ελαφρυντικά του προτέρου εντίμου βίου και της επιδίωξης να άρουν τις συνέπειες της αξιόποινης πράξης τους, καθώς - όπως είναι γνωστό - έχουν προσφέρει στο δημόσιο ακίνητο στην Κάντζα Αττικής που υπερκαλύπτει τις οφειλές των 17 εκατομμυρίων που έχουν στο ενεργητικό της εταιρείας τους. 

Τι είπε ο διάσημος σχεδιαστής - Όλες οι σπαρταριστές ατάκες

Σύμφωνα με πληροφορίες o Λάκης Γαβαλάς είπε "πληρώνω το γεγονός ότι χάρη στο όνομά μου και την εργασία μου, πήρα μια αποθήκη και την έκανα κολοσσό. Δηλαδή τι θέλει το ελληνικό κράτος; Να σαπίσω στη φυλακή και να μην πάρει φράγκο; Αυτή τη στιγμή οι συνεργάτες μου Dolce και Gabbana είναι με το σκάφος τους στη Μήλο και εγώ είμαι εδώ κατηγορούμενος στο εδώλιο". 

Στο σημείο αυτό τον ρώτησε η εισαγγελέας "δηλαδή τι θέλετε κύριε Γαβαλά; Να πάτε και εσείς στη Μήλο;"

Απαντώντας ο κύριος Γαβαλάς είπε "το μόνο που θέλω είναι να αφεθώ ελεύθερος πληρώνοντας τις υποχρεώσεις μου. Διαθέτω όλη μου την περιουσία στο ελληνικό Δημόσιο η οποία υπερκαλύπτει τα χρέη μου και δεν μπορώ να κατανοήσω το λόγο για τον οποίο παραμένω 14 μήνες στη φυλακή,χωρίς να μπορώ να ξεχάσω την πρώτη μου νύχτα στο κελί με κακοποιά στοιχεία ούτε το γεγονός πως έβαλαν την αδελφή μου στο κελί με 5 οροθετικές". 


Προέλευση:

0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper