Αξίζει να το διαβάσεις : Ο γύρος του κόσμου σε ένα Ω!

  • 03/10/2021 - BLOG - Χάρης Λεμπιδάκης
  • |

Αξίζει να το διαβάσεις : Ο γύρος του κόσμου σε ένα Ω!

Είναι γεγονός ότι το κρέας κατέχει πλέον τη θέση που του αξίζει στο γαστρονομικό χάρτη της πόλης. Εξεζητημένες κοπές και ράτσες μοσχαριών φιγουράρουν σε βιτρίνες και εστιατόρια, προσφέροντας premium γευστικές επιλογές σε όσους θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό από μια απλή, χοιρινή ή μοσχαρίσια μπριζόλα.

Για τους εδραιωμένους βετεράνους του κρέατος αλλά και για τις δυνατές νέες αφίξεις στον ζουμερό χάρτη της κρεατοφαγίας, η «ΩΡΙΜΑΣΙΣ» είναι από τους λίγους – αν όχι η μοναδική – που εισάγει τόσες premium κοπές από τις πλέον περιζήτητες φάρμες του κόσμου. Αμερική, Αυστραλία, Ιαπωνία, Αργεντινή, Ισπανία, Ουρουγουάη, Καναδάς, Νέα Ζηλανδία, 7 χώρες, 20 φάρμες 1ης διαλογής.

Για αυτούς που γνωρίζουν και αυτούς που θέλουν να μάθουν, σας παρουσιάζουμε την πιο διάσημη τριάδα. 

Orimasis | Online Κρεοπωλείο Αθήνα, Βούλα, Σαρωνίδα

ΙΑΠΩΝΙΑ (3 Φάρμες)

KOBE WAGYU: Ο γιαπωνέζικος περφεξιονισμός! Το Kobe, διαθέτει το πιο άφθονο και απαράμιλλο επίπεδο μαρμάρωσης λίπους στον κόσμο, είναι γεμάτο με κρεμώδεις και γευστικές ραβδώσεις λίπους, με αποτέλεσμα μια χαρακτηριστικά πλούσια, βουτυράτη γεύση, με ιδιαίτερα ελκυστική υφή και γλυκύτητα.

KAGOSHIMA WAGYU: Η ανώτερη γεύση του κρέατος Kagoshima Wagyu προκύπτει από την παρουσία μίας υψηλής ποσότητας ελαϊκού οξέος και μονοακόρεστων λιπαρών που υπάρχουν στο κρέας.

MIYAZAKI WAGYU: Το κρέας Wagyu προέρχεται από ένα κοπάδι 1.600 ιαπωνικών μαύρων μοσχαριών που εκτρέφονται στην περιοχή Miyazaki. Τα μοσχάρια τρέφονται με ένα μείγμα από 13 είδη δημητριακών, επιτρέποντας στο κρέας να αναπτύξει βαθύτερη γεύση και λίπος.
 

ΑΜΕΡΙΚΗ (5 Φάρμες)

GREATER OMAHA: Από το 1920, παράγει τα καλύτερα προϊόντα βόειου κρέατος Angus και Hereford στον κόσμο. Οι καλύτερες ράτσες βοοειδών, οι συνθήκες βοσκής και η εμπειρία 100 χρόνων, συνδυάζονται για να προσφέρουν μια ποιότητα που είναι σταθερά η καλύτερη. 

PLATTE VALLEY: Από το 1975, παρέχει τα καλύτερα Black Angus, Wagyu, Organic Beef και All Natural Bison από τη Βόρεια και Νότια Αμερική με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. 

CREEKSTONE FARMS: Φημίζεται για τις εξαιρετικές πρακτικές εκτροφής βοοειδών, τους πολλούς ελέγχους στα πρότυπα ποιότητας, την προσεκτικά ελεγχόμενη σίτιση υψηλής ποιότητας και την υπερσύγχρονη επεξεργασία. 

SNAKE RIVER FARMS: Τα βοοειδή της εκτρέφονται κατά μήκος του ποταμού, σε δασώσεις και βοσκοτόπους. Η σκληρή δουλειά για τη φροντίδα αυτών των ζώων, έχει ως αποτέλεσμα την απίστευτη τρυφερότητα και την αξέχαστη γεύση του Snake River Farms American Wagyu.

BEYOND MEAT (VEGAN): Η Vegan επιλογή που που δεν χάνει ούτε σε γεύση ούτε υφή! Στην Beyond Meat το κρέας φτιάχνεται από τέσσερα βασικά συστατικά: πρωτεΐνη, λίπος, ιχνοστοιχεία και νερό. 

 

Αυστραλία (6 Φάρμες)

WILD RIVERS: Ποιότητα και υπέροχη γεύση στο βόειο καθαρόαιμο κρέας Wagyu. Το Wild Rivers Wagyu, τρέφεται με προσεκτικά επεξεργασμένο σιτάρι και παράγει εγγυημένη βαθμολογία Beef Marbling Score 8+ (μαρμάρινη διάχυση λίπους).

OAKEY PREMIUM WAGYU: Διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια επεξεργασίας βόειου κρέατος της Αυστραλίας. Τα προϊόντα της έχουν κερδίσει μερικά από τα πιο επιβλητικά βραβεία της βιομηχανίας.

ANGUS PASTORAL: Τα κρέατα Αngus Pastoral παράγονται από βοοειδή που είναι είτε ελευθέρας βοσκής, είτε τρέφονται με επιλεγμένες ζωοτροφές. Διαθέτει έξι πολύ επιτυχημένες ετικέτες (Signature Beef) που εξάγονται σε περισσότερες από 30 χώρες στον κόσμο. 

JACK’S CREEK FARM: Από τις κορυφαίες φάρμες στην παραγωγή premium βόειου κρέατος στο κόσμο. Το 2000 έγινε μια από τις πρώτες αυστραλιανές φάρμες που εκτρέφουν, μεγαλώνουν, τροφοδοτούν, επεξεργάζονται και εμπορεύονται βόειο κρέας Wagyu. 

RANGERS VALLEY: Εξειδικεύεται σε διασταυρωμένες φυλές Black Angus και Wagyu, μακράς εκτροφής, με στόχο την υψηλότερη ποιότητα και την καλύτερη γεύση. 

OINO GUSTUS FARM: Ανήκει στην Angus Pastoral, και είναι ό,τι καλύτερο έχει να αναδείξει. Από τα χιλιάδες βοοειδή που διαθέτει η Angus Pastoral, μόλις τα 10 με 15 καλυτέρα θα φέρουν την υπογραφή Oino Gustus. 

 

INFO 

www.orimasis.gr

Facebook: orimasis 

Instagram: orimasis _dry_aged

 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper