Έφτασε η ώρα της απολογίας σήμερα για την Έφη Κακαράντζουλα . Τι θα πει για την Ιωάννα Παλιοσπύρου ;

Έφτασε η ώρα της απολογίας σήμερα για την Έφη Κακαράντζουλα . Τι θα πει για την Ιωάννα Παλιοσπύρου ;

Ενάμιση χρόνο μετά την επίθεση που σόκαρε το πανελλήνιο, η Έφη Κακαράντζουλα θα κληθεί να δώσει απαντήσεις για το λόγο που προχώρησε σε αυτή την αποτρόπαια πράξη που άλλαξε για πάντα τη ζωή της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Η 36χρονη, η οποία προετοιμάζεται από το καλοκαίρι για αυτή την ημέρα μελετώντας τη δικογραφία, αναμένεται να ισχυριστεί πως δεν ήθελε να σκοτώσει την Ιωάννα, αλλά μόνο να την τραυματίσει. Για το λόγο αυτό, θα επιμείνει ότι η ποσότητα του καυστικού υγρού ήταν λιγότερη από δύο λίτρα, που υποστηρίζει το θύμα και ο δικηγόρος του. 

Επιπλέον, αναμένεται να επιμείνει σε τρία σημεία: ότι δεν είχε συνεργούς, ότι δεν προσπάθησε να πάει στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν η Ιωάννα Παλιοσπύρου και πως δεν σχεδίαζε να της επιτεθεί ξανά. 

Το περασμένο Σάββατο  πέρασε τέσσερις ώρες με τον δικηγόρο της, Σάκη Κεχαγιόγλου, εξετάζοντας από την αρχή όλη την υπόθεση και προετοιμάζοντας την απολογία της.
Η 36χρονη Έφη Κακαράντζουλα έχει καθημερινή τηλεφωνική επικοινωνία με τους γονείς της, οι οποίοι δεν θέλησαν να βρεθούν στο δικαστήριο και είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Η τελευταία φορά που την επισκέφθηκαν ήταν το καλοκαίρι, στις φυλακές της Θήβας, πριν μεταφερθεί στον Κορυδαλλό για τη δίκη της.

Πηγή Newsit.gr


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Invoid spa
  • Invoid
  • Casper