ΩΡΙΜΑΣΙΣ : Η γεύση σε πάει παντού !

  • 18/10/2021 - BLOG - Χάρης Λεμπιδάκης
  • |

ΩΡΙΜΑΣΙΣ  : Η γεύση σε πάει παντού !

Με περισσότερες από 90 κοπές από τις πλέον περιζήτητες φάρμες του κόσμου, το site της ΩΡΙΜΑΣΙΣ γίνεται η πυξίδα για τον δικό σου γευστικό και γαστρονομικό χάρτη.

Σχεδιασμένο ανά θεματική για εύκολη περιήγηση, στο site της ΩΡΙΜΑΣΙΣ και συγκεκριμένα στο eshop της, θα βρεις μια τεράστια ποικιλία κοπών και χειροποίητων αλλαντικών, από παραδοσιακές προτάσεις μέχρι πιο ιδιαίτερες γεύσεις, διάσημες και λιγότερο γνωστές επιλογές.

Τα βήματα είναι απλά! Μπαίνεις στο www.orimasis.com. Κλικάρεις στο κουμπί του eshop, και επιλέγεις την κατηγορία που σε ενδιαφέρει. 

Τις εντυπώσεις κλέβει η κατηγορία «ειδικές κοπές», όπου υπάρχουν προτεινόμενες Best seller προτάσεις, και μία ευρεία επιλογή φίλτρων, για να βρεις εύκολα και γρήγορα ό,τι ψάχνεις. 

Τα προϊόντα παρουσιάζονται σε λίστα, ή μπορούν να ομαδοποιηθούν ανα κοπή (T-Bone, Porterhouse Steak, Tomahawk Steak, Picanha, Wagyu, Rib Steak κα), μέρες ωρίμασης (από 20 ημέρες, 40 ημέρες, 60 ημέρες μέχρι και 80 ημέρες ωρίμασης), φάρμες (3 Ιαπωνίας, 5 Αμερικής, 6 Αυστραλίας, 1 Αργεντινής, 2 Ισπανίας, 1 Ουρουγουάης, 1 Καναδά και 1 Νεα Ζηλανδίας) και ποσότητες. 

Έτσι, χρησιμοποιώντας κάποια από τα παραπάνω φίλτρα θα βρεις περισσότερες από 36 Rib Eye (12 διαφορετικές κοπές και 3 κατηγορίες ωρίμασης), 9 Tomahawk (3 διαφορετικές κοπές και 3 κατηγορίες ωρίμασης), 12 Picanha (6 κοπές και 2 κατηγορίες ωρίμασης) 6 Porterhouse (2 κοπές και 3 κατηγορίες ωρίμασης), 6 T-Bone (2 κοπές και 3 κατηγορίες ωρίμασης) και άλλες πολλές επιλογές.

No description available.

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται Δευτέρα έως Παρασκευή, σε όλη την Ελλάδα. Στην Αττική οι παραδόσεις πραγματοποιούνται με ειδικά φορτηγά ψυγεία της ΩΡΙΜΑΣΙΣ, ενώ εκτός Αττικής με συνεργαζόμενα φορτηγά ψυγεία μεταφορικών εταιρειών. 

Φυσικά η online παρουσία των προϊόντων ΩΡΙΜΑΣΙΣ συνεχίζεται στο Instagram και στη σελίδα της ΩΡΙΜΑΣΙΣ στο Facebook, ενώ η ΩΡΙΜΑΣΙΣ σου δίνει την ευκαιρία να παραγγείλεις τα αγαπημένα σου προϊόντα μέσα από τα social media της.

Αν αγαπάς το κρέας και το καλό φαγητό, το site της ΩΡΙΜΑΣΙΣ, και το κατάστημα της, είναι οι γαστρονομικές σου επιλογές!

No description available.

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΩΡΙΜΑΣΙΣ 

www.orimasis.gr

Facebook: orimasis 

Instagram: orimasis _dry_aged

 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Invoid spa
  • Invoid
  • Casper