Σόφη Ζαννίνου: Η συγκινητική αποκάλυψη για τον Θανάση Βέγγο και την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Σόφη Ζαννίνου: Η συγκινητική αποκάλυψη για τον Θανάση Βέγγο και την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα ”Πάμε Δανάη”, έδωσε συνέντευξη η Σόφη Ζαννίνου. Η αγαπημένη ηθοποιός σε μια συνέντευξη εφ ‘όλης της ύλης, αναφέρθηκε για τα παιδικά της χρόνια, την επαγγελματική της ζωή, αλλά προέβη και σε άγνωστες μέχρι τώρα αποκαλύψεις για τον Θανάση Βέγγο και την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

”Ο Θανάσης Βέγγος ήταν πάρα πολύ δεμένος με τον δικό μου τον πατέρα. Στην κηδεία του πατέρα μου ήρθε και έβαλα να τον διώξουν γιατί φοβήθηκα μήπως πάθει κακό.

Η πρώτη μου ταινία ήταν το “Τύφλα να έχει ο Μάρλον Μπράντο”, πήγαινα στην πέμπτη δημοτικού. Ο Βέγγος είχε πάρει τότε το καινούριο του αυτοκίνητο και ο πατέρας μου με τον Μπάρκουλη και τον Κακκαβά το σήκωσαν και το πήγαν αλλού. Ο Βέγγος βγήκε να δει το πρωί το αυτοκίνητό του και φώναζε ότι του το κλέψανε.

”Η Αλίκη Βουγιουκλάκη, όταν κάναμε με τον Βλάσση Μπονάτσο κομμάτια από την «Εβίτα», μας φώναξε σπίτι της και μας βοήθησε. Η Αλίκη μας έδωσε όλους τους ελληνικούς στίχους από την «Εβίτα» και κάποια κοστούμια. Είχε έρθει να μας δει και μας καταχειροκροτούσε χαρούμενη. Είπε, βέβαια, στον Δημήτρη Παπάζογλου «ναι, αλλά εμένα αυτά τα χορευτικά δεν μου τα έκανες στο θέατρο”, είπε για την Εθνική Σταρ.

Η Σόφη Ζαννίνου δεν δίστασε να αποκαλύψει και την αποβολή που είχε.

”Όταν έπαθα την αποβολή ήμουν με τον Χάρρυ Κλυνν στη «Διαγώνιο» και μοιραζόμουν το καμαρίνι με την Σόφη Παππά. Όταν απέβαλα είπα στην Σόφη «μην κάνεις καμία κίνηση, δεν το ξέρεις, πρέπει να συνεχιστεί η παράσταση. Πήγα αμέσως στο νοσοκομείο, έγινε αυτό που έπρεπε να γίνει και την άλλη ημέρα επέστρεψα κανονικά χωρίς να μάθει κανείς τίποτα».


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Invoid spa
  • Invoid
  • Casper