Ο Γιώργος Λιβάνης για πρώτη φορά αποκαλύπτει : «Με τη Μαριαλένα δεν υπήρχε ουσιαστικά τίποτα»

Ο Γιώργος Λιβάνης για πρώτη φορά αποκαλύπτει : «Με τη Μαριαλένα δεν υπήρχε ουσιαστικά τίποτα»

Για την 8χρονη πορεία του στο τραγούδι, αλλά και για το πώς βίωσε τη δημοσιότητα που πήρε η προσωπική του ζωή μίλησε ο Γιώργος Λιβάνης, ο οποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2Night Show.

Πόσο επισκίασε τη δουλειά του και πώς το αντιμετώπισε; Επίσης, μοιράστηκε τα συναισθήματα που είχε όταν βρέθηκε στη σκηνή, για πρώτη φορά, με τον Γιώργο Μαζωνάκη και εξήγησε γιατί διανύει μια περίοδο «απεξάρτησης» από το κινητό του.


«Δεν ήθελα να επισκιάσω αυτό που αγαπάω τόσο πολύ και να το θέσω σε κίνδυνο. Ήταν κάτι που δεν υπήρχε ουσιαστικά ποτέ. Όλοι είναι ελεύθεροι να κάνουν ό,τι θέλουν. Δεν ένιωσα ότι βάλλομαι από κάπου, ήμουν πολύ καλά στο σπίτι μου και άφησα να περάσει. Όλοι κάπως ξεκινάμε στο να τους γνωρίσει πολύς κόσμος. Είμαι 8 χρόνια σε βραδινά μαγαζιά. Η αλήθεια είναι ότι με έμαθε περισσότερος κόσμος από αυτό. Ένιωθα άσχημα να μαθαίνει ο κόσμος κάτι για μένα την ώρα που είχαμε τόσα θέματα. Όσοι μου μιλάνε για το θέμα με τη Μαριαλένα τους απαντάω. Δόξα τω Θεώ ο κόσμος δείχνει ότι αγαπάει τη μουσική που κάνω», είπε χαρακτηριστικά για τον ντόρο που είχε δημιουργηθεί την περασμένη σεζόν γύρω από το όνομά του και τη σχέση που είχε με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Με τον Γιώργο Μαζωνάκη ήταν να συνεργαστούμε πριν από τον κορονοϊο, έγινε αυτό με τον κορονοϊό και θα συνεργαστούμε τώρα. Τον τελευταίο μήνα βρισκόμαστε και στο σπίτι του, είναι ένας άνθρωπος που ενώ στην αρχή τον φοβόμουν, αυτό έφυγε σε δευτερόλεπτα. Είναι πολύ απλός και μου ταιριάζει».
«Είμαι ένας άνθρωπος που το μυαλό μου είναι συνέχεια στη δουλειά, αλλά τώρα έχω αρχίσει να το απολαμβάνω», σχολίασε.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Invoid spa
  • Invoid
  • Casper