Σπύρος Μπιμπίλας: «Άρχισαν όλοι να δείχνουν ότι με αγαπάνε, ακόμα και αυτοί που δεν με αγαπούσαν»

Σπύρος Μπιμπίλας: «Άρχισαν όλοι να δείχνουν ότι με αγαπάνε, ακόμα και αυτοί που δεν με αγαπούσαν»

Σε μία εξομολόγηση από καρδιάς προχώρησε ο Σπύρος Μπιμπίλας ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2Night Show.

 

Ο ταλαντούχος, ανήσυχος και πολυδιάστατος ηθοποιός ξεδίπλωσε όλες τις πλευρές του, με αφοπλιστική ειλικρίνεια. Μίλησε ευθέως για τις αναίτιες επιθέσεις που έχει δεχθεί, για τους
υποκριτές που έχει συναντήσει, αλλά και για όσους τον εκμεταλλεύτηκαν οικονομικά.

 

«Το αντιμετωπίζω πολύ ψύχραιμα και αυτό. Το όνομά μου εκτοξεύθηκε αλλά τα μυαλά μου δεν πήραν αέρα. Η αναίτια επίθεση που δέχτηκα με εξύψωσε τόσο πολύ που άρχισαν όλοι να δείχνουν ότι με αγαπάνε, ακόμα και αυτοί που δεν με αγαπούσαν. Καταλαβαίνω τους ανθρώπους που μου ζητάνε συγγνώμη με τον τρόπο τους και γελάω με άλλους που μου δείχνουν τόσο μεγάλη αγάπη, ενώ ξέρω ότι δεν ισχύει. Δεν περιαυτολογό αλλά είμαι ένας καλός ηθοποιός και όλοι με ήθελαν στις δουλειές τους. Δεν έχω ζητήσει ποτέ πολλά χρήματα και δεν κοίταξα ποτέ αν είναι μεγάλος ή μικρός ο ρόλος», τόνισε και συνέχισε:

«Δεν έχω νιώσει πόνο, αλλά πικρία όταν με εκμεταλλεύτηκαν οικονομικά. Τους δάνιεσα χρήματα για να γίνει μια δουλειά και δεν μου τα επέστρεφαν ποτέ. Εκτός από τα προβλήματα με το metoo και τον κορονοϊό, δεν μας δίνουν τα δικαιώματα και από τις πλατφόρμες. Κάνουμε μεγάλους αγώνες».


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Invoid spa
  • Invoid
  • Casper