Σπύρος Σπαντίδας για Φιλιππίδη-Λιγνάδη: " Καλώς βρίσκονται εκεί που βρίσκονται αλλά στεναχωριέμαι γι' αυτούς " !

Σπύρος Σπαντίδας για Φιλιππίδη-Λιγνάδη:  Καλώς βρίσκονται εκεί που βρίσκονται αλλά στεναχωριέμαι γι αυτούς  !

Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για τους προφυλακισμένους συναδέλφους του μετά από σοβαρές καταγγελίες και αν ο ίδιος ένιωσε ποτέ να ξεφεύγει από τα όρια.


-Δύο συνάδελφοί σας βρίσκονται προφυλακισμένοι μετά από σοβαρές καταγγελίες επίσης συναδέλφων σας. Πείτε μας την άποψή σας για όλο αυτό…


Καλώς βρίσκονται εκεί που βρίσκονται, αλλά στενοχωριέμαι πολύ γι’ αυτούς. Τους γνώριζα και τους δύο πολύ καλά αλλά δικαίως, εφόσον έκαναν αυτές τις πράξεις, είναι εκεί που είναι. Ωστόσο, δεν μπορώ να σου πω ότι δεν με στενοχωρεί όλο αυτό, στο ανθρώπινο κομμάτι.

-Εσάς σας έχει συμβεί κάτι ανάλογο;

Πιστεύω ότι σε όλους τους χώρους συμβαίνουν αυτά. Σε νεότερη ηλικία μου έχει συμβεί κι εμένα να μου κάνει κάποιος κάποια χειρονομία και τον απέφυγα με πολύ ωραίο τρόπο. Σαφώς είναι και θέμα χαρακτήρα, αλλά και δύναμης. Κάποιοι είναι πιο ευάλωτοι και δεν μπορούν να πουν σε παρακαλώ κάνε πιο κει και κάποιος άλλο μπορεί. Δυστυχώς, ξανά λέω, συμβαίνουν παντού αυτά καθημερινά. Σε εμάς φάνηκε πιο πολύ, γιατί αυτοί που τα έκαναν, ήταν αυτοί που ήταν. Σαφώς δεν πρέπει να συμβαίνουν τέτοια πράγματα, αλλά δεν με ξάφνιασε όλο αυτό. Τι να με ξαφνιάσει, κάτι που γνωρίζω ότι συμβαίνει; Θα μου πεις βέβαια άλλο αυτό κι άλλο ο βιασμός, προφανώς. Εννοείται πως αν είχα ακούσει για βιασμό, δεν θα μιλούσα ποτέ σε κανένα από αυτούς. Είχε ακουστεί πως ίσως να ήταν πιο διαχυτικοί ή να φλέρταραν πιο συχνά, αλλά ως εκεί.

Πηγή Λοιπόν


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Invoid spa
  • Invoid
  • Casper